Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su donis avijdja cok riskli transfer.
    yetenek varmi adamda var, leroy sane len ayni levelde olan futbolcuydu zamanindan schalke nin alt yapisinda.
    Ama cok disziplinsiz, karaktersiz ve asiri derecede yüksek öz güveni var, kendisini cok begenen biri.
    Alt yapidan gelir gelmez kendisini zlatan ibrahimovic zanedden biri.
    her oynadigi takimdan disziplinsiz tavirlari yüzünden kadro disi birakilmis.
    kendisini gelistirip futbola odanklansa iyi oyuncu olabilir

Yorum

• Çocuğun yeteneği var bu belli, çok maliyetli bir transfer değildir adamdaki yetenek ve potansiyel gözönüne alınıp çağrılmış , disiplin sorunu varmış devam ederse bi halt olamaz oda farkındadır yeni bir başlangıç için bizi seçmiştir diyelim tutarsa tutar bonservisi yok maliyetide fazla olmaz tutmazsa yolu açık olsun yapacak bişe yok.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        disiplinsizlik yönüyle yapılan yorumlar var da , performans olarak 1 senelik bundesliga istatistiği max kruse ile aynı neredeyse . Bu oyuncunun defosu karakteri sanırım bu dizginlenebilir.
        Avusturya Bundesliga.

Yorum

• advijaj'ın bazı gol sevinçlerini izledim kafası kırık bu adamın. severim böyle oyuncuları.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Sabah Serdar Kelleci ısrarla bu adamı söyledi.

Hatta telaffuzu anlamadım mesaj attım sağ olsun cevap verdi..

Hava hakimiyeti var.
            Tekniği ve hızı gayet iyi.
            Hakikaten büyük takım stoperi olur.
            Tek gördüğüm sıkıntı Luyindama gibi gereksiz işlere giriyor biraz yoksa gayet iyi adam gibi görünüyor.

Fiyatı nedir bilmiyorum ama yatırım için doğru isim gibi duruyor..

Yorum

• Her takıma böyle biraz kırık oyuncu gerek. Çok azıtır ise kadro dışı -> sözleşme fesih..
              Risk yok bana göre bu transferde.

Yalnız adam nasıl damgalanmışsa geldiği andan itibaren gözler onun üzerinde olacak. Karadeniz Gazetesi'nin manşetini görür gibiyim.

avdijaj tesislerde çıplak dolaşırken yakalandı.
              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 11:15.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

tanıyan var mı ortadakını
                En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 11:15.

Yorum

• jaja kadar disiplinsiz olsun yeter .
                  ertesi sene 10 milyona satar kurtuluruz .
                  Belkide sonu cavanda gibi olur .
                  61

Yorum

• Evet, biraz araştırınca disiplin sorunu olduğu çok açık. Ama bu halledilmeyecek bir konu değil. Özellikle Ünal hoca, Sosa ve Mikel'e güveniyorum bu konuda. Şehir ve takımdaki havayla ciddi anlamda sahiplenme duygusu oluşabilir Donis'de.

Yorum

• Yorum

• yönetim doğru işler yapıyor. stoper ihtiyacımız da var ama geçen sene çoğu maçı ön tarafta ki oyuncularımızın skora katkısı az olduğundan zorlandık. roda güzel goller atsa da bazen çıldırtıyordu adamı. yusuf ve abdülkadir de çok fazla gol atamayınca bütün yük nwakaeme'ye kaldı. tony olmasa geçen sene 6. olurduk. videodan oyuncu değerlendirilmez ama gördüğüm kadarıyla topsuz koşu da yapıyor. tony ve abdülkadir daha çok topu ayağına istiyor. çeşitlilik iyidir. doğru yoldayız.

https://twitter.com/maslamas10/statu...42240558190592 ya bu nasıl gol sevinci, disiplin sorunu da artık ünal hocanın işi.
                        En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 08.07.2019, 11:19.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          diğerlerini tanıyorsun yani ? ))

Yorum

• En kotu Istanbuldan toplariz. Trabzonda yiyecegi bir halt yok

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kızıma damat aramıyorum.

İçsin şarabını atsın gollerini.

Yorum

• Adidasın gönlünü hoş tutarlarsa takıma seviye atlatacakmış gibi hissediyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X