Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak olikos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    malum bu olaylardan sonra gelmez tabii zaten yonetimin m. yıldız bonservisini alması imkansız bi olay 2 milyon euro veremez zatennn
    başkanla mecnun odyakmazın arası iyi diye biliyoru hatta mecnun odyakmaz trabzon-sivas maçı öncesinde hayrettini vermiş trabzona deniliyo ama bu şanssız olay olunca durum buraya geldi

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet lavezzi zate süper yetenek aynı şekilde porto nun bu sene aldığı lima ve monaco nun 26lık nen si mükemmel adamlar parayı basıp alacaksın bi arkadaş yazmış son 3 yılda sattığımız oyunculardan 15 milyon avro kazanmışız ama o para nerde adam gibi kullanılsa haftalar önceden şampiyonluğu garantilerdik
      trabzonun lavezzi'yi alması imkansızdı zaten onlar uydurma haber her sene çıkıyo

Yorum

• aynen.. milli takım oyuncusu lavezzi Trye gelmezdi bu yaşda.

Yorum

• bizim yönetim transferde terstir şimdi transfer yapmaz devre arasında biir sürü transfer yapar bu arada oftaş'ın kaçırdığı golleri görseniz gülmekten ölürsünüz acaip yükleniyolar fener kalesine

Yorum

• Kolaj

Küçük Bir Kompozisyon

Giriş:

İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son dakika kazığı bekliyorum ben.
            Bilmem kaç milyon dolara alacağımız bir kazık.
            Şeklini bilemem ama o kazığı ben de bekliyorum. Zaten bir ilk dakika kazığı var, bir son dakika kazığı bir de ilk ve son dakika arası kazığı.
            Yemediğimiz kaldı mı?

Gelişme:

İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beklemene gerek yok.
            Elimizde bundan iki tane var.
            Jun ve Musampa...
            Onlar bayatladı tazesi gerek.
            İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunların aladığı ve alacağı adamlardan da hayır gelmez.
            Burayı Hoca okursa kıyameti koparır. "Marcelinho'yu sattıp dört oyuncu aldık, dördüncü olduk." demişti Mantalitenin Efendisi.
            İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vallahi bence bu gece gözlerini korkutmak ugruna tesisleri basalim ve camı çerceveyi indirelim!
            Olmaz! Neden mi? Bakınız:
            İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesin yönetimin içinde bir cam çerçeve işi yapan vardır... İş çıktı diye sevinir.
            Buyurun.
            İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bunlardan transfer bekliyorum ama bu transfer elimizdeki bir futbolcuyu son dakika satmaları olur
            Doğru söze ne denir ki?! Allah elde kalanları korusun.
            İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            M.Keçeli'de olup da Musampa'da olmayan ne var anlamak mümkün değil.
            Mantalite Efendim, mantalite.
            İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zurwaski yine gündemdeymiş.
            Muhtemelen yalandır ama doğruysa Ziya Hoca'nın canı yine polonyalı çekmiştir. Kazanmak için yani...

Ve Sonuç:

Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illellah!

Yorum

• bu yönetim beni kanser edecek..
              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Bizde bu anlayış, bu hoca ve bu yönetim olduğu sürece bir yediğimiz kazıkları, birde kaçan balıkları sayarız büyük olanları! Ne zaman bi topçuyu alamasak adam mutlaka iyi yerlere geliyor ne zaman ki birini alıyoruz adam dibe vuruyor Hepsi tesadüf olamaz ya!

Yorum

• biz kimi alacaguk daha bellü degil mü allah allah zanırsam nori kendi oynayacak

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizde bu anlayış, bu hoca ve bu yönetim olduğu sürece bir yediğimiz kazıkları, birde kaçan balıkları sayarız büyük olanları! Ne zaman bi topçuyu alamasak adam mutlaka iyi yerlere geliyor ne zaman ki birini alıyoruz adam dibe vuruyor Hepsi tesadüf olamaz ya!
                    Demek ki doğruyu bulmak için bizim hoca ve yöneticileri takip edip onlarınkinin tersini yapmak gerekiyormuş.

Yorum

• ooo poetricus dogru diy katılıyrım oha

Yorum

• burası tiyatro odası değil kardeş dalga geçer gibi düzgün yaz yazını hangi amacı taşıdığın belli değil.........

Yorum

• son dakika golü atalım derken son dakika golü yemeyelim??
                          Bordomavi.net

Yorum

• 02 Eylül 2007 17:15

Feldkamp'ın göreve gelmesinde kadroda düşünmediği ve kendisine takım bulması istenen yıldız oyuncu Necati Ateş çıkan transfer haberine açıklık getirdi...
                            Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmadığını söyledi.
                            Ankaraspor ile görüştüğü yönünde haberler üzerine açıklama yapan Necati, ''Ankaraspor ile anlaştığım şeklindeki haberler doğru değil'' diye konuştu.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise ''Necati herhalde Ankaraspor ile görüşmüş, eğer anlaşırsa biz de gerekeni yaparız'' ifadelerini kullandı..

Yorum

• la kimü alduk bi deyin daaaa

Yorum

• İlk olarak OsmanCan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                la kimü alduk bi deyin daaaa
                                dalgamı geçiyorsun ?

ezikbahçelimisin sen öyle bir izlenim yarattı bu mesajın bende

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X