İlk olarak olikos61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
trabzonun lavezzi'yi alması imkansızdı zaten onlar uydurma haber her sene çıkıyoİlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet lavezzi zate süper yetenek aynı şekilde porto nun bu sene aldığı lima ve monaco nun 26lık nen si mükemmel adamlar parayı basıp alacaksın bi arkadaş yazmış son 3 yılda sattığımız oyunculardan 15 milyon avro kazanmışız ama o para nerde adam gibi kullanılsa haftalar önceden şampiyonluğu garantilerdik
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
Kolaj
Küçük Bir Kompozisyon
Giriş:
Şeklini bilemem ama o kazığı ben de bekliyorum. Zaten bir ilk dakika kazığı var, bir son dakika kazığı bir de ilk ve son dakika arası kazığı.İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika kazığı bekliyorum ben.
Bilmem kaç milyon dolara alacağımız bir kazık.
Yemediğimiz kaldı mı?
Gelişme:
Onlar bayatladı tazesi gerek.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklemene gerek yok.
Elimizde bundan iki tane var.
Jun ve Musampa...
Burayı Hoca okursa kıyameti koparır. "Marcelinho'yu sattıp dört oyuncu aldık, dördüncü olduk." demişti Mantalitenin Efendisi.İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunların aladığı ve alacağı adamlardan da hayır gelmez.
Olmaz! Neden mi? Bakınız:İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi bence bu gece gözlerini korkutmak ugruna tesisleri basalim ve camı çerceveyi indirelim!
Buyurun.İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin yönetimin içinde bir cam çerçeve işi yapan vardır... İş çıktı diye sevinir.
Doğru söze ne denir ki?! Allah elde kalanları korusun.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunlardan transfer bekliyorum ama bu transfer elimizdeki bir futbolcuyu son dakika satmaları olur
Mantalite Efendim, mantalite.İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.Keçeli'de olup da Musampa'da olmayan ne var anlamak mümkün değil.
Muhtemelen yalandır ama doğruysa Ziya Hoca'nın canı yine polonyalı çekmiştir. Kazanmak için yani...İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZurwaski yine gündemdeymiş.
Ve Sonuç:
Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illellah!
Yorum
-
Bizde bu anlayış, bu hoca ve bu yönetim olduğu sürece bir yediğimiz kazıkları, birde kaçan balıkları sayarız büyük olanları! Ne zaman bi topçuyu alamasak adam mutlaka iyi yerlere geliyor ne zaman ki birini alıyoruz adam dibe vuruyor Hepsi tesadüf olamaz ya!
Yorum
-
Demek ki doğruyu bulmak için bizim hoca ve yöneticileri takip edip onlarınkinin tersini yapmak gerekiyormuş.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde bu anlayış, bu hoca ve bu yönetim olduğu sürece bir yediğimiz kazıkları, birde kaçan balıkları sayarız büyük olanları! Ne zaman bi topçuyu alamasak adam mutlaka iyi yerlere geliyor ne zaman ki birini alıyoruz adam dibe vuruyor Hepsi tesadüf olamaz ya!
Yorum
-
02 Eylül 2007 17:15
Feldkamp'ın göreve gelmesinde kadroda düşünmediği ve kendisine takım bulması istenen yıldız oyuncu Necati Ateş çıkan transfer haberine açıklık getirdi...
Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmadığını söyledi.
Ankaraspor ile görüştüğü yönünde haberler üzerine açıklama yapan Necati, ''Ankaraspor ile anlaştığım şeklindeki haberler doğru değil'' diye konuştu.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise ''Necati herhalde Ankaraspor ile görüşmüş, eğer anlaşırsa biz de gerekeni yaparız'' ifadelerini kullandı..
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
dalgamı geçiyorsun ?İlk olarak OsmanCan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela kimü alduk bi deyin daaaa
ezikbahçelimisin sen öyle bir izlenim yarattı bu mesajın bende
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum