Transfer sadece almak değildir ..satmak da var ...üç transfer dediler birini gerçekleştirdiler ..kaldı iki ..ziya HOCANIN zulmünden kurtulacak şanslı ikiliyi arıyoruz .....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
ayağında top tutan forvet istiyolarsa demek ki 4-4-2 ye döneceğiz durum onu gösteriyo ama bizim ne oyun kurucumuz var ne sol bekimiz neye dönersen dön değişin bişey olmaz
dediğini sonuna kadar katılıyorum..
ama bir noktaya da dikkat çekmek istiyorum.
Bu başlığın en başından bugüne kadar gelinen durumuna göre. sanki biri yada birileri bizimle o dediğin fiili yaparak dalga geçiyorlar..
Alaya Hayır..
Ciddiyete devam.. Yönetimimizden böle gördük olmasın yani...
birşey söyliyim mi inan şu anda gülmekden başka bir çaremiz yok bu yönetime karşı taraftar olarak biz herşeyi yaptık istifa etsinler diye ama olmadı bütün degerlerimizi ayaklar altına aldılar bizi 3-5 agzı açlıkdan kokan insanların sofrasına meze yaptılar bizi koyun sandılar ve kurtların önüne attılar dahası önce bizim postumuzdan yararlandılar ve hala diyorsun ki ciddi ol bu şartlarda sana soruyorum ciddi olmak ne kadar işe yarar
Yorum