Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• offf yaa lanet olsunn...
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu en çok isteyenlerden başında bne geliyorumdur herhaldi.Sanırım transfer sezonu 3 Eylül saat 17:00'da bitiyor.Söz veriyorum 17:01 de kimse buraya mesaj yazamayacak
      Hay Allah razı olsun senden şimdiden Hala anlamadık,sadece satıştan sorumlu olduğumuuzu...Takım açık arttırmaya sunulacak diye korkuyorum yakında..

Düşünsene nbütün başkanlar toplanmış.Nuri tutmuş bizim topçuları tablo gibi:"Yok mu arttıraaaaaann"

Ya da boşver ya,düşünme.......
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçenlerde forumda biri Prica'nın sağ açık da oynadığını söyledi.Bu konuda bilgisi olan var mı?
        rostock'ta kanat oynadı..ama burda ağzı olan konuşuyor yok 4 senede 15 gol attı kem küm...muhtemelen bizdede kanat oynayacaktır...
        poetricus

Yorum

• Boyu 1.85 değil mi nasıl kanat oynamış?O kadar hızlıysa neden forvet oynamamış?Forvet oynamış hem de hızlıysa neden o kada az gol atmış?

Yorum

• İyi...Nobre gelmiyormuş.Tehlike geçti!

Nobre yi tartışan arkadaşlar,biz ona kötü futbolcu demiyoruzki.Gerçekten kaliteli oyuncu.Ama takımda düzen bozulursa bir işe yaramaz.Beşiktaş gibi otoriter bir klüp bile başedemiyor adamla,biz ne yaparız,mesele bu!

Sergen ve Tanju hatda Denizlili Bahtiyar kötü topçularmıydı?Finallerine bakın ama,ne acı değilmi?

Yorum

Boyu 1.85 değil mi nasıl kanat oynamış?O kadar hızlıysa neden forvet oynamamış?Forvet oynamış hem de hızlıysa neden o kada az gol atmış?
              tam olarak soru ney?
              poetricus

Yorum

• Beşiktaş gibi otoriter bir klüp bile .....
                Sergenleri İbrahim Akınları yetiştiren kulüp mü otoriter?!

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tam olarak soru ney?

Hepsini ayrı ayrı cevaplarsan iyi olur ya da içinden birini seç.Aslında soru sana yönelik de değil.Canın isterse cevapla ya da bilgin varsa.

Yorum

• İlk olarak burkay53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Denizlili Bahtiyar kötü topçularmıydı??

o kim yahu.....
                    poetricus

Yorum

rostock'ta kanat oynadı..ama burda ağzı olan konuşuyor yok 4 senede 15 gol attı kem küm...muhtemelen bizdede kanat oynayacaktır...
                      Sol kanat deme bana sakın.Orası celonun biliyorsun.Kim gelse orayı Celodan alamaz.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Hepsini ayrı ayrı cevaplarsan iyi olur ya da içinden birini seç.Aslında soru sana yönelik de değil.Canın isterse cevapla ya da bilgin varsa.
                        ben fazla maçını izlemedim ama öncelikle 1.85 boyunda olması kanat oynayamayacığı anlamına gelmez ikincisi hızlı olması forvet olacak anlamına yada çok gol atıcak anlamaına da gelmez..en önemlisi ziya doğan td'se çok iyi bir futbolcu olsa bile tam randıman beklememk lazım bkz örnek: marce , musampa , simek...vs
                        poetricus

Yorum

• musampa gibi gidip gelmesin trabzona..
                          En son yns61 tarafından düzenlendi; 01.09.2007, 15:49.
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ya benim açtığım başlığı niye kapattınız?

biz transfer yapmadıkki en yiy futbolcularımızı sattık!!!

bnce bunu tartışmamız lazım burda neyi tartışıyoruzki nasıl olsa transfer yapmayacaklar...
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Sergenleri İbrahim Akınları yetiştiren kulüp mü otoriter?!
                              Sergenleri,Metinleri,Ali leri kapının önüne koyan klüp de o.Nauma denilen herifi seyirciye rağmen yollayan da o Beşiktaş.

Ayrıca Beşiktaşın yönetimi beni ilgilendirmiyor.Sadece,bu işlerde daha kararlı olduklarına inanıyorum.Hatalı düşünüyorda olabilirim.Herkesin görüş açısı farklı tabiiki!

Yorum

ben fazla maçını izlemedim ama öncelikle 1.85 boyunda olması kanat oynayamayacığı anlamına gelmez ikincisi hızlı olması forvet olacak anlamına yada çok gol atıcak anlamaına da gelmez..en önemlisi ziya doğan td'se çok iyi bir futbolcu olsa bile tam randıman beklememk lazım bkz örnek: marce , musampa , simek...vs
                                1.85 boyunda olması kanat adamı olamayacağı anlamına gelmez ama oynuyorsa hızlı demektir.Bir de uzun boyluysa forvet oynar ki biz forvet diye aldık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X