Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne demek neden rezil olalim sen kendini 4.büyüklerin arasina koyuyorsun ama romanya liginde ne oldugu belirsiz bir takimi egliyemiyorsun...2.lig takimi israil ligi liderini egliyor sonra neden rezil olalim..birak Allah askina ya...

Biz Galatiye elendik ve rezil olduk.

Bunu elbette kabul ediyorum ama Maccabi elendi diye neden üstüne rezil olalim?

Iyi o zaman.

Avrupa Kupalarinda zayif bir Rakibe karsi elenen her güclü Takima: biz rezil olduk siz üzülmeyin, biz yerinize üzülelimmi diyelim?

Baslatacaksiniz Erciyese.

Yahu sansa bir Tur atladilar diye gögemi erdiler?

Rezil olduk diyen Taraftarlar Avrupa Kupalarindaki basarili maclarimizi hatirlasinlar ve ezikler gibi öyle maglubiyet sayisinin galibiyet sayisindan kat kat fazla olmadigini hatirlasinlar.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen naptın ya oda insan uzaydan gelmice o kadar yapamaz gibime gelio
      bizim ihtiyacımız olan forvet tipi bu . umut bu tip oyuncu değil sadece ver kaç yapabilir veya defansın arkasına sarkabilir.ilerde top saklayamaz.bütün pozisyonlarda aynı şey oluyor.orta sahadan umuta pas geliyor umut da orta sahaya geri gönderiyor.colin kazım bunu yapabiliyor mesela

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Iyi o zaman.

Avrupa Kupalarinda zayif bir Rakibe karsi elenen her güclü Takima: biz rezil olduk siz üzülmeyin, biz yerinize üzülelimmi diyelim?

Rezil olduk diyen Taraftarlar Avrupa Kupalarindaki basarili maclarimizi hatirlasinlar ve ezikler gibi öyle maglubiyet sayisinin galibiyet sayisindan kat kat fazla olmadigini hatirlasinlar.
        Evet Erciyes gbi bir takim Uefada canini disine takip tur atliyor. Bizim ziyan herif ise romanyanin en cok gol yiyen ekibine asiri savunma yuku ile gol atamiyor. Tabiki rezil oluyoruz. Ulke puanini bosver avrupadaki takim puanimiz ne oluyor bir dusunelim
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Iyi o zaman.

20-30 sene önce olan seyleri yazma..sen Trabzonsporsun ne oldugu bilinmez bi takimi egleyemiyorsun ..Türkiye 2.lig takimi israil sampiyonunu egliyor sorun burda...anliyormusun....

Yorum

• arkadaşlar futbolda her şey olabilir ama bu senin büyüklüğünü zedelemez dün ajax da slavia prag'a elendi ş.liginde ama büyüklüğünü tartışamayız ajax'ın
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• erciyesin futbolunu izlemedim.tebrik etmek lazım.
              biz rakip alanda pas yüzdesi 0 a yaklaşan bireysel oyuncularla rakibi çözmek isteyen bir takımız(!).biraz pas yeteneğimiz olsa hücum gücümüze diyecek yok.bursa teknik direktörü bülent hoca gs maçından sonra dedi ki takımın pas yüzdesini beğendim. acaba bizim ziya doğan bunu düşünüyor mu?galati bile bizden çok daha fazla pas yapan takım.ben tamamen buna bağlıyorum elenmemizi.

Yorum

• Arkadaslar elbette Galati denen KÖY Takimina elendigimiz icin rezil olduk ama maalesef Futbolda bu var.

Eziksaray Tromsö denen Köy Takimina elendiginde aynen rezil olmusdu.

Bunun gibi bircok örnek var!

Simdi ise Maccabi bir ikinci Lig Takimina elendigi icin rezil oldu.

Yani Maccabi rakibini hafife aldi ve elendi diye ben neden rezil olduk diyeyim?

Erciyes Israil Takimini eliyorsa sorun Israil Takiminda.

Bizim Mac ile bu maci kiyaslamamiz gerekir.

Biz basimizdaki TD ve ona ragmen birazda sansis bir sekilde elendik ve REZIL olduk. Maccabi ise ikinci sinif bir Türk Takimina elendi ve rezil oldu.

Olay budur bence....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar futbolda her şey olabilir ama bu senin büyüklüğünü zedelemez dün ajax da slavia prag'a elendi ş.liginde ama büyüklüğünü tartışamayız ajax'ın
                  Bende bunu anlatmaya calisiyorum.
                  Sagol arkadasim.

Bizim elenmemiz bizi kücük Takim yapmaz.

Erciyesin Tur atlamasi ise onlari BÜYÜK Takim yapmaz!

Denizlispor LYONu eledi?

Denizli nerede simdi???

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    inşallah prica bizim ihtiyacımız olan
                    sırtı kaleye dönükken ayağında top saklayıp orta sahayı hucüma taşıyan, birebirde etkili,hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncudur.
                    nıye kı aldık mı??
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İnsanları kızdıran, geren sadece galatiye elenmemiz ve aynı sezon erciyesin maccabiyi elemesi değil.kaç yıldır berbat futbol oynuyoruz.göze hoş gelen, rakibi boğan, atak futbol oynamıyoruz.defansif oynuyoruz.peki başarıyı yakalıyor muyuz bu futbolla? tabiki hayır.Biraz pas yapabilen ve hızlı futbol oynayan her takım bizi her türlü ikili eleme maçında eleyebilir.anartosise elendik, 1 yıl sonra apoeli zar zor eledik, galatiye elendik, erciyese elendik ve hiçbir dönüm maçını kazanamadık.Sürekli başarısızlık ve sürekli kötü olaylarla gündeme gelen bir takım olduk çıktık.Herkesi kızdıran bu.
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnsanları kızdıran, geren sadece galatiye elenmemiz ve aynı sezon erciyesin maccabiyi elemesi değil.kaç yıldır berbat futbol oynuyoruz.göze hoş gelen, rakibi boğan, atak futbol oynamıyoruz.defansif oynuyoruz.peki başarıyı yakalıyor muyuz bu futbolla? tabiki hayır.Biraz pas yapabilen ve hızlı futbol oynayan her takım bizi her türlü ikili eleme maçında eleyebilir.anartosise elendik, 1 yıl sonra apoeli zar zor eledik, galatiye elendik, erciyese elendik ve hiçbir dönüm maçını kazanamadık.Sürekli başarısızlık ve sürekli kötü olaylarla gündeme gelen bir takım olduk çıktık.Herkesi kızdıran bu.

Haklisin.
                        Kötü bir dönemden geciyoruz ve hepimizin sinirleri gergin ama bence simdi rakiplere bakip iyice gerilmeyelim.
                        O bunu eledi bu sunu eledi biz eleyemedik deyip üstüne moralimizi bozmayalim.

Hele hele Ecis bücüs yüzünden hic bozmayalim.
                        Onlari takmayalim bile...

Yorum

• kaleci lazım kalecii
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saaten sonra yapilacak her tranfr yanlis olucaktir onun icin tranfer düsüniliyorsa devre arasina kadar oyuncular tekrar takip edilsin hem daha garanti olur hemde bosuna para harcanmis olmaz.

aynı fıkırdeyim bıde zıya takımı tek forvet oynatıo.. umutumu yedek oturtucak?? prıcayı ilk macc alıcak takıma ilk macı olduğu icin bişi yapamıcak sonra sonu musampa veya jun gibi olucak.. Yazık ona verilecek paralara..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaleci lazım kalecii

Kaleci artik bir baska Bahara Insallah

Yorum

• martinez hala iyileşmedi mi yaa
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X