Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prica’da mutlu son

BORDO-MAVİLERİN yılan hikayesine dönen Prica transferi nihayet bitiyor. Aalborg’un 2 milyon dolara inmesinden sonra 1.8 milyon dolar teklif eden Trabzonspor, transferi bu hafta bitirmek istiyor. Transferi son aşamaya getiren Trabzonspor’un, santrfor mevkii için önerilen birkaç isimle de görüştüğü belirtildi. Yönetim transfere bu hafta noktayı koymayı planlarken, Prica’nın gelme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• gelse de kurtulsak yaa zaten fatih zenitte kalacak orhan akı da alıp bitiririz transferi
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• mustafa hafif sola yakın oynayınca gördük ki bu takımın sol kanada ihtiyacı var.adam gibi bir sol kanatla harika olur.yedek kulübesinde ofansif adam olsun.
        tabi prica da lazım.sol bek de.
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mustafa hafif sola yakın oynayınca gördük ki bu takımın sol kanada ihtiyacı var.adam gibi bir sol kanatla harika olur.yedek kulübesinde ofansif adam olsun.
          tabi prica da lazım.sol bek de.
          Amma da cok sey istiyorsun birader

Yorum

• Transferde son 5 gün ve bizde hiçbir hareketlilik yok,Sivas maçı kararı çok oyaladı bizi kaç gündür sırf ona kanalize olduk yönetimede iyi bahane oldu,kötüde oynasak kayıpsız devam ediyoruz dahada iyi olmamız lazım bu yüzden transfer şart ama hiçbir kıpırdanma göremiyorum,forvet sol bek ve kaleci şart bence ama ben kaleci ve sol bek alacağımızı zannetmiyorum gerçi görünen hiç transfer yapamayacağız yönünde ama yinede umudumu koruyorum
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• hadi yönetim al pricayı bitir şu işiiii kanser ettiin bizii
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 976 sayfada 9 mesaj yazmışım topu topu, onlar da genellikle geyik muhabbeti.. transfer konularının önde gideni ben ki 9 mesajla kamışsam transfer çıkmazdı bu yönetimden, çıkmadı da
                Transfer sezonunda en büyük başarımız halihazırda kadromuzdaki lüzumsuz oyuncuları karlı bir şekilde elden çıkarmak olurdu ki onu bile başaramadık.
                Jun-Musampa-Jeferson-Hasan-Ferhat-Keçeli-Celaleddin-Tayfun-Ömer Rıza gibi takıma hiç bir katkısı olmayacak adamları satabilsek veya takasta kullanıp 9 tanesini verip yerlerine sağlam 2-3 yerli alabilseydik o bile yeterdi. Kaliteli yabancı transferi zaten hayal benim için. Zira 15 yılda 15 kaliteli yabancı transferi yapamamış bir ekibiz... Hiç değilse şişkin kadrodan kurtulsak ve en azından geçnlerden yetenekli 1-2 oyuncu takıma katabilsek iyi olacaktı.
                #7 King of Kings

Yorum

• Transfer kapandı zaten açılmamıştı...dün akşam nuri başkan açıkladı transfer takıma zarar verirmiş çocuklara güveniyormuş(çocuklardn kastı futbolcular) başaracak güçtelermiş Trabzon'da yani taraftar ve halktan bahsediyor , 3. lük ve ya 4. lük başarı sayılmadığı için çok zorlanıyorlarmış bu esnada tanburacı atladı lafa "çok yanlış ilk önce bunu kabül etmeniz lazım" dedi. bizim süper başkanımız da sanki iyi bir laf etmişçesine kabardı kabardı kabardı ve tanburacıyı onaylar nitelikte saçmaladı durdu yani kısacası içler acısı bir başkanımız var aralık'ta oy kullanan kardeşlerimize duyurulur...
                  poetricus

Yorum

• arkladalar transfere ne gerek var keceli var celalettin var ayman var hasan var kadro bu kadar genisken bosnua para harcamaya ne gerek var.hem biz bu kadroyla sampiyon olacaz daha

Yorum

• kadromuz kötü demiyoz ama alternetifli olsa daha iyi olur ayrıca bi tane ortadahaya yaratıcı oyuncu almalıyız şu takım 3 akıllı bir takviyeyle şampiyonluğu yakalar çok ciddiyim rakipleri izledikçe trabzonun değerini daha iyi anlıyo insan
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Başkan açıkladı. Borsaya bu sene Ekim ayında 7 trilyon para ödenecekmiş. Her sene böyle bu. Yeni transferimiz Borsa. Bu nasıl borsaya açılmak aklım almıyor
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Demekki kar ediliyormuşki borsaya para ödenecekmiş,gerçekten ilginç
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan açıkladı. Borsaya bu sene Ekim ayında 7 trilyon para ödenecekmiş. Her sene böyle bu. Yeni transferimiz Borsa. Bu nasıl borsaya açılmak aklım almıyor
                            zeyyat kafkas: transfere ayrılan para duruyo hocamızın ve bize uyan transfer olursa yaparız trabzonda transfer bitmez demişti ntv de
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• valla bizim yönetim çook büyük bir yönetim. 2.ligin en kral topçusu adnanı,fenerbahçenin büyük yıldızı serkanı,daniel alvesden sonra en büyük 2.sağ bek olan jabiyi aldı daha ne istiyoz be(!)

bu transferler bizi şampiyonluğa taşır

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla bizim yönetim çook büyük bir yönetim. 2.ligin en kral topçusu adnanı,fenerbahçenin büyük yıldızı serkanı,daniel alvesden sonra en büyük 2.sağ bek olan jabiyi aldı daha ne istiyoz be(!)

bu transferler bizi şampiyonluğa taşır
                                adnan konusunda katılıyorum ama jabi,serkan transferleri doğru transferler
                                trabzonspora da ismi duyulmuş yıldız lazım değil zaten başarıya aç olan oyuncu gelmesi lazım trabzona
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X