Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatihe etttiği küfürleri unutmadık 5 yediğimiz maçda fatihin en beğendiğim maçıydı yırtındı yırtındı tek başına o zaman takım kötüydüü tek başına ilerde parçaladıı geyselerinde zoruna gitmişdii ana avrat küfür etmişlerdii şimdi kendilerine forvet mi istiyorlar şerefsizler
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kim demiş onu ya tabi canım nasıl oynarsa oynasın ayak kırılıyt oyanii futbolcunun futbol hayatoında 1 sene gidiyoo dha da fazlaa yanii hemde musaa ne asistler yapmışdır bence 15 cm daha boyu olsa milli takımda bile oynar çok atik ve hızlıııı ve isteklii

ıste sorun burda baslıyor . atta kosuyor ama adamın kosmaktan baska faydası yok! olay sadece kosmak değil . pas yapabılmek .adam gıbı orta acabılmek olay bu . hıc sız celaledın musa huseyın ferhat hasanın adam gıbı bır orta yapabıldıgını gördunuz mu?????bırak orta yapmayı pas yapamıyorlar . sagda solda bos adam var gıdıyo rakıp takımın topcusunun yanındakı adama pas atıyor ozellıkle huseyın bunu cok yapıyor! sen ne bekleyebılırsınkı bukadar kazma topcu varken . ceyhun gökdenız yattara gununde değilse mac zaten yalan oluyor.tamam duz topcuda lazım takıma kosan fılan. fakat bızde 1 2 tane değilkı bussuru. oyunu okuyamıyorlar!ınsan bıraz teknık olur ya 2 pas yapmayı bılır ya . ama nedense ben hıc göremıyom bunlarda!
      bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FATİH şerefli insandır trabzondan başka takımda oynamaz.hele gs de şerefsiz takımda
        paranın yüzü sıcaktır hemşerim.
        TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
        7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• ya bırakın bitti o iş yaaa fatih gelemez bu sene türkiyeye artık ben anladım olayıı fotomaçç bizi kanser etti bıraktı işte herkez fotomaça küfür e mailleri atabilir
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• fatih türkiyeye dönecek bu kesin adam ben rusyada artık oyanamam diyo bizim nuri baskan parayı verip de alabilirse ne ala yoksa adam febese gidecek bu kesin bilgi

Yorum

• Bursa'da bir sol bek var Yenal Tuncer 85'li. O çocuğa dikkat etmemiz lazım. Adından söz ettirdi geçen hafta
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa'da bir sol bek var Yenal Tuncer 85'li. O çocuğa dikkat etmemiz lazım. Adından söz ettirdi geçen hafta
                Stilini AZ'nin sağ kanat oyuncusu Yenner'e(yanlış yazmış olabilirim) çok benzettim ben.

Yorum

Bursa'da bir sol bek var Yenal Tuncer 85'li. O çocuğa dikkat etmemiz lazım. Adından söz ettirdi geçen hafta
                  kasımpaşanın forveti de sarı saçlı tip olarak aynı yattraya benziyor ama gerek fiziksel özllkleri gerek yetenekleri aynı carew onada dikkt etmemiz lazım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kasımpaşanın forveti de sarı saçlı tip olarak aynı yattraya benziyor ama gerek fiziksel özllkleri gerek yetenekleri aynı carew onada dikkt etmemiz lazım
                    Valla Beşiktaş maçında ne bir kafa topu alabildi, ne de top taşıyabildi.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla Beşiktaş maçında ne bir kafa topu alabildi, ne de top taşıyabildi.
                      tek oynadığından olmasın doğru çok kaçırdı ama tek başına da kezmanda bi işe yaramıyor

gerçi biz izlemeye devam edelmde snra eskisi gibi milleti elimzden kaçırmayalım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

çok beğendim ne güzel ortalar kesti aynı celo gibi forvetleri kafasını biraz yere doğru çevirebilse hattrick yapardı..bence de dikkat edilmesi lazım....
                        poetricus

Yorum

• aka5;

Trabzonsporumuzun hiçbir futbolcusunu senin kullandığın ifadelerle eleştirmeye hakkımız yok. Eleştirmeye evet ama hakarete hayır. İfadelerine çeki düzen vermeni öneririm.
                          Cevap verme imkanın olmayan bir ortamda senin için benzer ifadeler kullanılsa ne düşünürdün acaba?
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aka5;

Trabzonsporumuzun hiçbir futbolcusunu senin kullandığın ifadelerle eleştirmeye hakkımız yok. Eleştirmeye evet ama hakarete hayır. İfadelerine çeki düzen vermeni öneririm.
                            Cevap verme imkanın olmayan bir ortamda senin için benzer ifadeler kullanılsa ne düşünürdün acaba?
                            ben hakaret etmedım gerçegi soyledım
                            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• en buyuk taransfer fatih sultan tekke
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aka5;

nasıl huseyın musa celo serkan hasan ferhatı koruyabılırsınkı . onlar bızım takımın buyuklugun tasıyacak adamlar değil! bız hala mehmet cakır orhan akları almaya calısyorsak vay halımıze! daha coooooooooook bekleriz sampıyon olmayı. once bız huseyın celo hasan ferhat musa serkandan kurtulmalıyız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X