Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençlerde carle mi ne vardı hani fos çıktı galiba...

Yorum

• Bakın Ertuğrul SAğlam'ın son dakikalarda görev verdiği Batuhan gol atamasaydı Beşiktaş dün akşam yenilseydi bile Ertuğrul Sağlam'ı takdir etmek gerek...

Takım oyunu oynatmaya çalışmasından daha önemli olan gençleri takıma kazandırmak...

Ben yetenek olarak bizim gençlerimizin diğer oyunculardan çok daha iyi olduğuna inanıyorum.. Ama ne yazık ki Teknik direktörümüz 23 yaşındakileri bile oynatmaktan korkuyor, çekiniyor..

Alınmasını istediği ve aldırdığı futbolcuları incelersek, ne kadar günü kurtarmak adına işler yapıldığını anlarsınız...

Merak Ediyorum, ERgin Keleş, Yusuf Kurtuluş, Barış Memiş, Can Parlayan, Ufuk Bayraktar... kademeli olarak takıma kazandırılamaz mıydı?

Yorum

• rize macinda ergin artik banko oynamali

Yorum

• ya bizde nie gençlere önem veren teknik direktör yok
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            batuhanlar,ardalar bizi ilgilendirmiyo biz çok çıkardık batuhandan,ardadan daha iyilerini ama sahip çıkmadık youtube da özer hurmacı'yı izledim dedim böle çocuk süper ligde varmıydı diye mükemmel bir oyuncu 20 yaşında ve bu dediğiniz isimlerden daha yetenekli ama çocuğun reklamı yok işte
            özeri bende izledim mütiş yetenek şimdiye kadar fark edilmemesi çok garip..bu çocuğu alsak bize çok faydası olur...

Yorum

• umut fakirin ekmeği, biz transfer bekleyelim.....
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Akin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özeri bende izledim mütiş yetenek şimdiye kadar fark edilmemesi çok garip..bu çocuğu alsak bize çok faydası olur...
                aldık dielim ziya oynatcak mı elimizde zaten özer gibi oyuncular var ziya hak tanımıyor oyunculara özeri almaya ne gerek var alıp kulüptemi otutturcaz
                ~Twitter ~

Yorum

• Futbolu çok iyi bildiklerini zanneden Trabzonspor yönetimi transfere ihtiyaç yok diyor,kadronun da yeterli olduğunu söylüyor,ben sadece gülerim buna işte.kulube de skoru değiştirecek kaç futbolcu var yada şampiyonluğa oynayacak kaç topçu var bu takımda..

kimse kimseyi kandırmasın bu laflar Trabzonspor'a zarar verir,yine boş laflar..

Şampiyonluk sadece futbolu bilen yöneticiler ile vede yıldız transferlerle gelir.

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aldık dielim ziya oynatcak mı elimizde zaten özer gibi oyuncular var ziya hak tanımıyor oyunculara özeri almaya ne gerek var alıp kulüptemi otutturcaz
                    kim var örnek verirmisin...aymanmı,hüseyinmi yoksa son yıldızımız serkanmı....

Yorum

• emre,selim ve eyüp kadriyi gönderecekmiş ziya efendi.
                      transfer yapılırsa yusufu da gönderecekmiş.allah kahretsin diyorum başka bişey demiyorum.
                      ben transferden vazgeçtim yeterki bu adamları kullansınlar.
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Basinda fazla önplana cikmadi ama Feldkamp cok istiyormus bu adami
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yorum

kim var örnek verirmisin...aymanmı,hüseyinmi yoksa son yıldızımız serkanmı....
                            yusuf,eyüb,cem(vardı),ergin,emre,selim yeterlimi
                            ~Twitter ~

Yorum

• Aalborg, Esjberg deplasmanında 2-1 önde 2 golde Pricadan(Sadece bilgi yanlış anlaşılmasın) Bu arada serbest kalan Rodriguezi de Benfica kapmış Benfica için müthiş bi transfer Önümüzdeki hafta Pazartesi son gün Bayılırız sürpriz transferlere
                              Ufak bi düzeltme yapayım Prica bir rivayete göre 2 gol atmış olmakla birlikte bir diğer rivayete göre 1 gol atmıştır Neyse her şartta golcüye ihtiyaç var işte
                              En son champions tarafından düzenlendi; 26.08.2007, 17:12.

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yusuf,eyüb,cem(vardı),ergin,emre,selim yeterlimi
                                Bu listeden şu ana kadar Cem,Yusuf ve Ergin'i seyredebildim. Cem yıldız olabilecek bir oyuncu değil, faydalı olabilecek bir oyuncuydu. Ergin ise kaliteli olmasına rağmen 2-3 senedir kendini geliştiremedi, bunda klübümüzün de payı var tabi. Yusuf'un ise artık oynama yaşı geldi, 21 yıldız adayı yaşı değil, artık parlamalı. Eyüp hakkında görüşler olumlu ama ben pek seyredemedim. Emre ve Selim de yıllardır takımda hala daha kendilerini gösteremedilerse bundan sonra faydalanamayız sanırım. Gençlere şans vermek bir klüp veya hoca stratejisidir ama kendisini göstermek isteyen, oynamalıyım ben diyen bir genç bir şekilde kendini gösterir.

Mesela Beşiktaş'lı Serdar Özkan ile ilgili bir şey anlatayım. Burak Yılmaz transferinde Antalya'ya gönderilmesi söz konusuymuş ve Yılmaz hocaya yalvarmış hocam ne olur beni alma ben burada kalıp kendimi göstereceğim demiş. Sonuç itibariyle şimdi Beşiktaş da ilk onbir oynuyor. Çıkarılacak sonuç, oyuncular nasıl olsa yönetim şöyle, taraftar böyle, hoca oynatmaz, Ziya hiç oynatmaz demeyecek, kendilerini gösterecek, gerekirse kiralık gittikleri yerlerde döktürüp zorla oynattıracak kendini. Ama ben bizim gençlerde bunu pek fazla göremediğimi, taraftarların genç ve Trabzonlu oyunculara karşı olan sempatisinden hemen şımarıp çalışmayı ve kendilerini geliştirmeyi bıraktıklarını düşünüyorum...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X