Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2,5 saat içinde transfer yapılmaz ise fiziksel tepki öneriyorum. Dövelim, yıkalım, yakalım demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yürüyüş vs.. Artık maillerle site girişine yazılarla olmayacak bu iş.

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haddini bil öyle konus..burasi spor forumudur siyaset forumu degildir..albayrak üzerinden bir partiye göndermede bulunmak kimsenin haddi degildir.
      albayragin yaptigi kendini baglar bir partiyi degil spora siyaset karistirmaktan vazgecin artik..
      atay altug chp liydi, mehmet ali yilmaz dyp liydi, nuri albayrak ak partili bunlar dogal seylerdir ama bunlar üzerinden siyaset yapmak etik degildir..
      ayrica halkin iradesine saygi duymayi ögrenelim,hazmetmesini ögrenelim!..
      albayrak iyi bir baskan degildir sonuna kadar bu takimdan elini cekmesi taraftariyim beni dünya görüsü asla enterese etmiyor
      Bu adamlar Trabzonspor üzerindn para kazanıyorlar saydığın başkanların hiçbiri böyle bişey yapmadı yaptıysada başarılı olduk 2.siyaset futbolun içine 22 tmmuzdan önce girdi örnek kemal unakıtan eskişehir milletvekili sergeni tuttuğu gibi eskişehirspora getirdi örnek m.ali şahin antalya m.vekili geleceğin yıldızı denen birgenci tuttuğu gibi antalya spora getirdi onlar girdi bişey olmuyor biz girdik olay oldu ya hu

Yorum

• nasıl kaçırdık bu TRABZONSPORlu özeri ya varya şu an nuri yi sokakda görsem tekme tokat dalacak kadar sinirliyim nefret ediyorum buadamdan..

Yorum

• Al bir de burdan yak, topluca deşarj olcak yer arıyoruz transferler gecikti diye, en kötüsü de birbirimizden çıkarmaya başladık hıncımızı... Lütfen arkadaşlar bmn forumları(özellikle bu forum) siyaset tartışılacak yerler değildir. Lütfen partizan kimliğimizi dışarda bırakarak sadece Trabzonsporlu kimliğimizle girelim bu foruma. Yöneticilerden ricam siyasi içerikli mesajların silinmesidir. Şu 18.00 gelse de kurtulsak be yoksa yakında birbirimizi kırmaya başlayacağız sinirden...
          Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanınla sana hayatta başarılar.Gerçi sonra ki yazında kongrede hesap sormadan bahsediyorsun.Bu ne perhiz,biliyorsun işte gerisini....
            sen yazilalari nasil okuyorsun merak ediyorum benim siyasi görüsüm ayni olmasi baskani savunacagim anlamina gelmez..
            ben nuri albayragin bu takimdan gitmesini aylardir savunuyorum ve ona ettigim laflar yüzünden forumdan uzaklastirildim..
            cünkü nuri albayrak trabzona baskan olamayacak kalitede bir insandir benim kizdigim nokta baskanin siyasi görüsü üzerinden siyaset yapilmasidir..
            yoksa her konuda hemfikiriz baskan gitmelidir..gitmezse bile aralikta kongrede secilememelidir!..
            ancak baskanin siyasi görüsü yüzünden milyonlarin görüsüne saygisizlik yapmakta kimsenin hakki ve haddi degildir ..nasilki benim sizlerin görüslerine saygisizlik etmemem gibi..
            burasi spor forumudur spor tartisalim lütfen..
            bu konudaki son mesajim olsun bu konuyu uzatmayalim..
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• ...Yalnızca TS...

Arkadaşlar spor ve TRABZONSPOR harici konuşacak olanlar....

Sizin için nette baya bol seçenek var..Burası TRABZONSPOR MEKANI..' Bilmem Ne Partisi' değil.

Varmı son dakika gelişmesi olan..
              Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adamlar Trabzonspor üzerindn para kazanıyorlar saydığın başkanların hiçbiri böyle bişey yapmadı yaptıysada başarılı olduk 2.siyaset futbolun içine 22 tmmuzdan önce girdi örnek kemal unakıtan eskişehir milletvekili sergeni tuttuğu gibi eskişehirspora getirdi örnek m.ali şahin antalya m.vekili geleceğin yıldızı denen birgenci tuttuğu gibi antalya spora getirdi onlar girdi bişey olmuyor biz girdik olay oldu ya hu
                boşver büyükiskender.Bu konuda daha öncede çok şey söylendi.Aslında söylenecek daha çok şey var ama sevgili tungaya sözüm var.Kapatalım bu konuyu...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• MaVeRaM yeter artık yazma birşey kapansın konu.

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kim trabzonspordan para kazanıyor???
                    bugünki yönetimse gereken cevabı önce genel kurulda alırlar..
                    sonra varsa dediğin gibi bir olay yargıda hesap verirler..
                    buradan para kazanmaya kimse cesaret edemez.

ha ama reklamlarını yaparlar..
                    eğer bahsettiğin buysa tüm başkanlar bunu yapmıştır..

nuri albayrak ın trabzonspor başkanlığından en ivedi şekilde çekilmesini isteyenlerden biri de benim...

ama buraya gelip hata millette %46 oy bilmem ne laflarına girersen o zaman tepki görmenden doğal birşey yok..

burada her partiden insanlar var..
                    yarın başka partiye yakın biri başkan olduğunda, bu millet salak bunlara %20 veya %15 oy verdi diye mi eleştiri yapılacak??

futbol konusunda istediğin kadar eleştir..
                    işi parti tabanına dökersen burası karman çorman olur...

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen yazilalari nasil okuyorsun merak ediyorum benim siyasi görüsüm ayni olmasi baskani savunacagim anlamina gelmez..
                      ben nuri albayragin bu takimdan gitmesini aylardir savunuyorum ve ona ettigim laflar yüzünden forumdan uzaklastirildim..
                      cünkü nuri albayrak trabzona baskan olamayacak kalitede bir insandir benim kizdigim nokta baskanin siyasi görüsü üzerinden siyaset yapilmasidir..
                      yoksa her konuda hemfikiriz baskan gitmelidir..gitmezse bile aralikta kongrede secilememelidir!..
                      ancak baskanin siyasi görüsü yüzünden milyonlarin görüsüne saygisizlik yapmakta kimsenin hakki ve haddi degildir ..nasilki benim sizlerin görüslerine saygisizlik etmemem gibi..
                      burasi spor forumudur spor tartisalim lütfen..
                      bu konudaki son mesajim olsun bu konuyu uzatmayalim..
                      Tamamdır.Ben sadece haddini bil lafına takıldım o kadar.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer GS'de inşallah forma şansı bulamazda sene sonunda bize gelir.

yorumsuzz....
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim trabzonspordan para kazanıyor???
                          bugünki yönetimse gereken cevabı önce genel kurulda alırlar..
                          sonra varsa dediğin gibi bir olay yargıda hesap verirler..
                          buradan para kazanmaya kimse cesaret edemez.

ha ama reklamlarını yaparlar..
                          eğer bahsettiğin buysa tüm başkanlar bunu yapmıştır..

nuri albayrak ın trabzonspor başkanlığından en ivedi şekilde çekilmesini isteyenlerden biri de benim...

ama buraya gelip hata millette %46 oy bilmem ne laflarına girersen o zaman tepki görmenden doğal birşey yok..

burada her partiden insanlar var..
                          yarın başka partiye yakın biri başkan olduğunda, bu millet salak bunlara %20 veya %15 oy verdi diye mi eleştiri yapılacak??

futbol konusunda istediğin kadar eleştir..
                          işi parti tabanına dökersen burası karman çorman olur...

Bende Nuri ve saz heyetinin Trabzon üzerinden para kazandığını düşünüyorum tabi ispatla dersen ispatlayamam
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tüm trabzonsporluları saat 06:05 de transfer olmadıgı taktirde ts sitesine ve bu foruma TS YÖnetiminin istifasını sunmak için desteklerinizi bekliormm saygılarr
                            Şimdiye kadar zaten bu düşüncedeydik, düşüncelerimiz değişmeyecek. Ziya Doğan İstifa, Nuri Albayrak ve Ekibi İstifa .. Celaleddin İstifa ...
                            TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                            Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• transfer dosyasının haline bak siyaset meydanı oldu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet suları ısınıyor, Ziya Doğan'ı td olarak her ne kadar sevmesem de, adamın istediği futbolcuları yine geçen sene olduğu gibi almadılar, transfer yapılmazsa kabak Ziya Doğan'a patlar, ama hızını alamaz yönetimin de başında patlar

Bence bizim TD (halen ismini telafuz etmek istemiyorum) biraz onurlu ve gururlu davransin ve eger bugün Transfer yapilmaz ise ve üstüne gercekden Ersen giderse, LÜTFEn Istifa etsin.

Inanin eger bunu yaparsa, onu (zorda olsa) SEVECEGIM ve HELAL olsun diyecegim.....
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X