Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orhan Ak’a devler talip

Galatasaray’da kadro dışı kalan Orhan Ak’a nihayet talip çıktı. Gönderilme kararı alınan defans oyuncusunun kapısını düne kadar hiç kimse çalmamıştı. Ancak dün sabah bu konuda ani gelişmeler oldu. Sarı-kırmızılı futbolcuya Dinamo Kiev ve Glasgow Rangers’ten teklif geldiği öğrenildi.ÖTE yandan Galatasaray’ın Bursaspor’un sağ beki Ömer Asan için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Bursaspor’un Ömer için 500 bin dolar istediği Galatasaray’ın ise Orhan Ak ile Emre Aşık’ı teklif ettiği belirtildi.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• glasgow ne yapacakmış orhan ak'ı balon bu haber

Yorum

• bencede ama belli de olmaz valla belki çocukta ışık filan gördüler
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Transfer yapılmayacak

Trabzon Yönetimi kadroya takviye yapılmaması konusunda ortak karara vardı.
          24.08.2007

Taraftar tepkili
          Sivas maçının gerginliğini bir türlü üstünden atamayan Trabzonspor yönetimi transfer konusunda da henüz somut bir adım atamadı. Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala henüz somut bir karara varamayan Bordo-Mavili idarecilerin bu tutumu da camia içinde tepkiyle karşılandı. Özellikle Galati maçından sonra ortaya atılan, "Takviye yapacağız" açıklamalarının daha başlamadan biten Avrupa macerasının yarattığı hayal kırıklığını bitirmek için yapıldığı iddia edildi.

‘Verim alamayız’
          Bordo-Mavili takımda yönetim ve Ziya Doğan'ın yapılacak olan transferin sezon başladıktan sonra verimli olamayacağı konusunda fikir birliğine vardıkları kaydedildi. Daha önce Uruguaylı Silva, İsveçli Prica ile görüşen ve olumlu yanıt alan Nuri Albayrak ve kurmaylarının takıma takviye yapmamayı büyük ölçüde kararlaştırdığı bildirildi. Bilindiği gibi Trabzonspor son olarak Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'a talip olmuş, ama bu
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• bu sayfayı kapatalım artık devre arasında görüşürüz
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer yapılmayacak

24.08.2007

.....
              bu adam hangi yuzle bu kravai ve rozeti takiyor? nasil Trabzn'a gelir mac seyreder? Gelir tabii... seyirci yok. Eminim ki dagittigi biletlerden alanlar indi sahaya. ondan mutlusu var mi? Kasim'a kadar seyircisiz mac oyna. Kasayi ayarla ona gore. sonra da git. Kalamayacagini biliyor. Transfer yapar mi yalanci! Yalanci degil... Marce'yi getirdi degil mi?

Allah cezanizi versin baska ne diyeyim. Ne Trabzon'u sizden ne de Trabzon'u Kasim icin agzi sulanan suluklerden kurtarmaya gucum var. Memleketten 5 bin mil otede yasaya otuz yillik bir taraftarim. Yaziklar olsun. Defolun gidin.
              61@washington.dc.us

Yorum

Transfer yapılmayacak

24.08.2007

Taraftar tepkili
                Sivas maçının gerginliğini bir türlü üstünden atamayan Trabzonspor yönetimi transfer konusunda da henüz somut bir adım atamadı. Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala henüz somut bir karara varamayan Bordo-Mavili idarecilerin bu tutumu da camia içinde tepkiyle karşılandı. Özellikle Galati maçından sonra ortaya atılan, "Takviye yapacağız" açıklamalarının daha başlamadan biten Avrupa macerasının yarattığı hayal kırıklığını bitirmek için yapıldığı iddia edildi.

‘Verim alamayız’
                Bordo-Mavili takımda yönetim ve Ziya Doğan'ın yapılacak olan transferin sezon başladıktan sonra verimli olamayacağı konusunda fikir birliğine vardıkları kaydedildi. Daha önce Uruguaylı Silva, İsveçli Prica ile görüşen ve olumlu yanıt alan Nuri Albayrak ve kurmaylarının takıma takviye yapmamayı büyük ölçüde kararlaştırdığı bildirildi. Bilindiği gibi Trabzonspor son olarak Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'a talip olmuş, ama bu
                Şu haberi ve o "NUR"i yüzlü resmi gördüğüm de 0.001 ms'de kan beynime sıçradı ! Haberin içeriğini bile okuyamadım ! Başlıklar yetti !
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• ve karaktersizler kurulu transfer yapmama kararı almış.şaşırmadım valla.allah lsın onları
                  resmen kara bulut gibi çöktüler üzerimize ne kadar lanetli insanlar bunlar ya
                  allah cezalarını verecektir.(sinirden patlamak üzereyim bu yazdıklarım en kibar halim)

Yorum

• adamlar haklı alsalar şimdi verim alamayız devre arasında alırsalar ikinci yarıda verim alamayız sezon biter bitmez alınmaz çünkü çok pahalı olur futbolcular tabi transfer dönemi biterken alırsan bu sefer iyi futbolcular transferi tamamlamış olur bulamazsın en son perde de verim alamayız...
                    aslında yönetimin hakkını vermek lazım yalan üretmede gayet iyiler ama biz YEMEYİZ ocakta kongre var hepsinden kurtulacaz kısmetse tabi biz o zamana kadar kanser olmazsak

trabzonda kanser vakaları artmış tek sebebi sensin nuri başkan
                    Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Şu Gökhan Güleç'i neden almazlar halâ anlamış değilim.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Murat Ocağı neden Büyükşehire kiraladık anlamıyorum. Bu adam bizim sol kanatta çok güzel işler yapıyordu.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Gökhan Güleç'i neden almazlar halâ anlamış değilim.
                          Öncelikle söyleyeyim Ben Gökhan Güleç i beğenmiyorum senin soruna cevap ise bonservisi elinde değilde ondan almıyorlar.Trabzon Spor un bu seneki transferlerine bak abi kimi bonservis ödeyerek almışız.
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ya Ali Güzeldalı.... niye verdik onuda anlamadım...

mUrat Ocağı almak için önce 1,350 milyon dolar vermek 1 sene geçmeden bedavaya vermek hangi aklın ürünüdür....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Transfer yapılmayacak

24.08.2007
                              Hic sasirmadim, ne bekliyoruz ki boyle aciz bir yonetimden, Sivas maci olaylari da aslinda islerine geldi gundem degismesi icin.
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• Lanet olsun... Demek transfer düşünmüyorsunuz.. Lanet olsun...

Utanç Tablomuzsunuz !!!!
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X