bittimi reklama mı girdi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
santra bitti,reklamdan sonra santra özel baslayacakmis. sunucu transferden birsey demedi ama.sadece alt yazi gecti. gündemimiz baya yaogun dedi, anlayacaginiz programin bitimine 2 dk kala su aciklama gelir.
" Trabzonun bomba transferi, büyük bir ihtimalle oyuncuyla anlasilmis, 2.-3 kücük pürüzler cözüldügü taktirde bu transfer olacak"
Yorum
-
aynen.....ama bide diyormus, fatih trabzona geldi, imza yarinİlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesantra bitti,reklamdan sonra santra özel baslayacakmis. sunucu transferden birsey demedi ama.sadece alt yazi gecti. gündemimiz baya yaogun dedi, anlayacaginiz programin bitimine 2 dk kala su aciklama gelir.
" Trabzonun bomba transferi, büyük bir ihtimalle oyuncuyla anlasilmis, 2.-3 kücük pürüzler cözüldügü taktirde bu transfer olacak"
Yorum
-
başarılıda oluyorlar.Ankara'da sular kesikken her dakika haberleri takip ederdim ne zaman sular gelecek diyeİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar boşuna beklemeyin.
Programı Trabzonspor taraftarına da seyrettirmek için numara yapıyorlar. Sonunda uyduruk bir şey çıkacaktır.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
2-3 sene önce, STV de alt yazı geçiyor... Trabzon'dan sezonun bomba transferi... bekliyorum saatler geçiyor, heyecandan geberiyorum. son saniyelerde spiker şöyle söylüyor: Trabzonspor başkanı Atay Aksu, 1 yöneticiyi Rui Costa'yı izlemek üzere İtalya'ya gönderdi...
umarım böyle birşey çıkmaz...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
o haberi hatirliyorum...İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 sene önce, STV de alt yazı geçiyor... Trabzon'dan sezonun bomba transferi... bekliyorum saatler geçiyor, heyecandan geberiyorum. son saniyelerde spiker şöyle söylüyor: Trabzonspor başkanı Atay Aksu, 1 yöneticiyi Rui Costa'yı izlemek üzere İtalya'ya gönderdi...
umarım böyle birşey çıkmaz...
Yorum
-
dogrudur, yoksa trabzonun yeni transferi derlerdi. ayaga kaldiracak transfer iki tarafli da olabilir.İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben fatih fenerde diyeceklerinden korkuyorum sonuçta trabzonspor ayağa kalkar yani o habere
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum