Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bittimi reklama mı girdi?
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya arkadaslar bilgisayari yeni actim, atv de ne var noluyor biri diyebilirmi acaba??

Yorum

• santra bitti,reklamdan sonra santra özel baslayacakmis. sunucu transferden birsey demedi ama.sadece alt yazi gecti. gündemimiz baya yaogun dedi, anlayacaginiz programin bitimine 2 dk kala su aciklama gelir.
        " Trabzonun bomba transferi, büyük bir ihtimalle oyuncuyla anlasilmis, 2.-3 kücük pürüzler cözüldügü taktirde bu transfer olacak"

Yorum

• kimmis be guzel kardesim isim varmi?
          karaiplerde bir trazonsporlu..
          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Arkadaşlar boşuna beklemeyin.
            Programı Trabzonspor taraftarına da seyrettirmek için numara yapıyorlar. Sonunda uyduruk bir şey çıkacaktır.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              santra bitti,reklamdan sonra santra özel baslayacakmis. sunucu transferden birsey demedi ama.sadece alt yazi gecti. gündemimiz baya yaogun dedi, anlayacaginiz programin bitimine 2 dk kala su aciklama gelir.
              " Trabzonun bomba transferi, büyük bir ihtimalle oyuncuyla anlasilmis, 2.-3 kücük pürüzler cözüldügü taktirde bu transfer olacak"
              aynen.....ama bide diyormus, fatih trabzona geldi, imza yarin

Yorum

• ben fatih fenerde diyeceklerinden korkuyorum sonuçta trabzonspor ayağa kalkar yani o habere
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar boşuna beklemeyin.
                  Programı Trabzonspor taraftarına da seyrettirmek için numara yapıyorlar. Sonunda uyduruk bir şey çıkacaktır.
                  başarılıda oluyorlar.Ankara'da sular kesikken her dakika haberleri takip ederdim ne zaman sular gelecek diye
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• 2-3 sene önce, STV de alt yazı geçiyor... Trabzon'dan sezonun bomba transferi... bekliyorum saatler geçiyor, heyecandan geberiyorum. son saniyelerde spiker şöyle söylüyor: Trabzonspor başkanı Atay Aksu, 1 yöneticiyi Rui Costa'yı izlemek üzere İtalya'ya gönderdi...

umarım böyle birşey çıkmaz...
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2-3 sene önce, STV de alt yazı geçiyor... Trabzon'dan sezonun bomba transferi... bekliyorum saatler geçiyor, heyecandan geberiyorum. son saniyelerde spiker şöyle söylüyor: Trabzonspor başkanı Atay Aksu, 1 yöneticiyi Rui Costa'yı izlemek üzere İtalya'ya gönderdi...

umarım böyle birşey çıkmaz...
                      o haberi hatirliyorum...

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben fatih fenerde diyeceklerinden korkuyorum sonuçta trabzonspor ayağa kalkar yani o habere
                        dogrudur, yoksa trabzonun yeni transferi derlerdi. ayaga kaldiracak transfer iki tarafli da olabilir.

Yorum

• way anasini be rui costa yi da izlettik ya helal olsun bize..
                          karaiplerde bir trazonsporlu..
                          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Balondur balon. Boşuna beklemeyin. Yaşadığınız hayal kırıklığı ile kalırsınız.
                            Hem üst düzey yöneticilerimiz transfer olmayacağını söylemedi mi?

Yorum

• mehmet çakır,necati,fatih tekke,prica bu isimler muhtelemen bnm görüşüm
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Hakkında toplayabildiğim bilgiler ışığında şunu söyleyebilirim: Prica transferi beni ancak sinirimden ayağa kaldırır.
                                Diğerleri için yerimden kıpırdamam; Fatih hariç.
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 28.08.2007, 01:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X