almanya dan gelen iki futbolcuyu degirmenderespora kiraladilar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar sol kanata kimi alacağımızı buldum. Eski oyuncumuz İskender Gönen. Şu an Formula-1 gösteri maçı var cnnTURK'te
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
KUTADGU
Yeni Golcümüzü Buldum bende..
CNN türkte bir Takım var F1 diye
10 numarası Fischicella isimli mükemmel bir adam...
hemen araştırmalara başlayalım...
Bu F1 nerenin takımı bu Fischicella'nın kariyeri ve bonservisi nedir...
Süper bir adam..
Nasıl gözden kaçtı anlamak mümkün değil
Yorum
-
KUTADGU
hadi yaaa, kötü oldu bu şimdi...İlk olarak 6mak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefisichella renault pilotu,futboldan kazanacağının fazlasını kazanıyor merak etme
Yorum
-
ve değirmendere akçaabata 4 attı bu haftaİlk olarak owusu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya dan gelen iki futbolcuyu degirmenderespora kiraladilar.
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Olmaz, ofansif oynuyor.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sol kanata kimi alacağımızı buldum. Eski oyuncumuz İskender Gönen. Şu an Formula-1 gösteri maçı var cnnTURK'te.
Hem Hoca'nın eski talebesi değil hem de üç istanbul takımlarının hiçbiri tarafından kızağa çekilmemiş. Mantaliteye uyum sağlayamaz.En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 22:22.
Yorum
-
işleri bu başka bişey beklemiyorum ben yapmazlar çünküİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBUnlar Transfer yapmayacak..RESMEN BIZI UYUTUYORLAR...galati macindan sonra 3 futbolcu alinacak denildi ama bu sadece taraftari oyalamak ve kandirmak icindiTrabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİs
Yorum
-
KUTADGU
hocam yine Trabzonsporun yeri doldurulamaz teknik direktörüne sataşma görüyorumm..İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz, ofansif oynuyor. Mantaliteye uyum sağlayamaz.
alışkanlıklar... alışkanlıklar....
hani anlaşmıştık
Yorum
-
bişey merak ettim Bu yeri doldurulamaz teknik direktör kimİlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam yine Trabzonsporun yeri doldurulamaz teknik direktörüne sataşma görüyorumm..
hani anlaşmıştıkTrabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİs
Yorum
-
Hân'ım mereye kaçsam senin muşikaf ve müdakkik nazarının şumûlünden kurtulamıyorum. Büyüksün vesselam.İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam yine Trabzonsporun yeri doldurulamaz teknik direktörüne sataşma görüyorumm..
hani anlaşmıştık
"Tövbeler Yarabbi hata râhına gittiklerime,
Bilmeyip ettiklerime, bilip ettiklerime."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum