Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla bu akşam duysak şu haberi ağzından yada farketmez birini alsında örneğin prica ,çakır,
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• butun forum sitelerin de takımımıza karalama var bu nedir ya
      Ring of Fire

Yorum

• alış abii ya sen ne diyosun habertürke gir de bak şeriatin kestiği parmak acımazmışş
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yav bu Hüseyin karşıtlarına kıl oluyorum.. sanki dünyanın en büyük kulübüyüzde Hüseyin bize yetmezmiş.

valla en mantıklı yorum. ha bide şu yattara keşke hüseyinin yarısı kadar istikrarlı olsa.

Yorum

• bu aşağıdaki linkte daha önce tartışılanlar bugün gerçek mi oluyor?
            Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• arkadaslar dün futboligi izleyen varmi? fatih tekkeyi aradilar. galatasarayla TRABZONSPOR resmi teklif götürmüs. bide hertha berlin ilgileniyormus.
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• marcelinho yu aldigimizdan beri herthanin resmi forumuna üyeym
                suan fatihi almak gibi bi durumlari yok
                sadece bi ilgilenelim demistirler
                ama onlar su an rafaelin zürichli pesindeler 6.1 milyon teklifleri
                olmasa botafogodanmi neymis lima yi alacaklarmislar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• feybe almaz Fatih'i, her zamanki şaşırtmacaları
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sayın başkan tv8 de..bir açıldı pir açıldı maşallah ...bu halleri yeniden aday olacağını düşündürüyor bana ...yeniden aday olmak yada kazanabilmek içinde transfer yapacak diye düşünüyorum ..ama illede bu hoca ile nereye kadar??
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• aman Ziya Hoca duymasin, sonucta oda bir Ön Libero

Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Fahri Tatan, kiralık olarak başka bir kulübe gitmek için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin istediğini söyledi

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Altan Aksoy’un takıma geri döndüğünü söyledi... Altan, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi...

Altan'i Rüyasi bitmi$ oldu...
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• illa transfer istiyorsaniz takima 1,2 kondisyoner 1,2 tane de piskolog, motive eden, özel sorunlarla ilgilenen kisileri aldirin.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            illa transfer istiyorsaniz takima 1,2 kondisyoner 1,2 tane de piskolog, motive eden, özel sorunlarla ilgilenen kisileri aldirin.

Çok haklısın FMde aldım işe yarıyorlar

Yorum

• Futbolcuların arkasına uzaktan kumandalı iğne takalım.Koşmayınca hoca bassın iğneler batsın.Bak o zaman nasıl şampiyon oluyorlar. Bu yönetim ve teknik anlayış olduğu sürece hiçbir transfer fayda etmez.

Yorum

• kaleci yok takımda ama allaha şükür kimsenin umurunda değil ... arkadaşlar bu tolga ve o jeff isimli şahısla bu takıma ne yaparsanız yapın yol alamazsınız .. korkarım ki çok ah vah diyecegiz bazı maçlardan sonra ...ben her şeyden vazgeçtim şu takıma Allah rızası için bir kaleci alsınlar ...

K A L E C İ .................1.000.000 DEFA YAZSAK ALIRLAR MI ACABA ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X