Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani şu beşiktaşlı Samet AybabaZiya Doğan'ın ilk gelişinde ona da karşıydım, Samet Aybaba'ya olduğu gibi.

Deniz ve Travelair(Samet Aybaba'cıdır kendisi) kusura bakmayın
    Yanlış anlaşılmasın ben Samet Aybaba'yı şartlar dahilinde ve tercihen istemiştim. Yoksa olmazsa olmaz değil kafamda tabiki. Kaldıki son yardımcı seçimlerini beğenmedim
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şikayetlerinizi lütfen bu başlıkta dile getirin.

En son Selman tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 21:55.

Yorum

• Samet Aybaba aslında bence iyi bir TD ama uyumsuz ve burnu havada bir kişilik o nedenle herhangi bir camiada başarılı olması çok zor..

Yorum

• Sol kanada engini almak varken 30 yasindaki altani alirsak bu yonetime yaziklar olsun adamlarin her icraatimi kotu olur Trabzonsporubitirmeye gelmisler o kadar yonetimseniz Tekkeyi neden alamiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır ne münasebet...kırılmadım ...benim kafa yapımdakilerle aynı takımı tutuyor olmaktan muzdarip olmanızı inanın çok iyi anlıyorum zira dediğim gibi bende sizin kafa yapınızdakiler tarafından yönetiliyor olmaktan muzdaribim...pozisyonunuzun kıymetini bilin yani )
            Abi bu stichus gibiler yönetiyosa takımı daha ne bekliyoruz biz şampiyonluğu filan.. Siz benim nickimin zahido olduğuna bakmayın asbaşkanı benim bu kulübün yaşımda 22 değil 45.. Bu mudur yanii??
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolunaymı ya yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar.Takıma zarar vermeyelim ya şuan da ziya doğanla devam etmemiz en doğrusu takımı o kurdu vardır bir bildiği.ligler bir otursun 5-6 hafta bir geçsin görüceksiniz.Ben bu sene trabzonspordan çok umutluyum.iyikide elendik.Bizim tek odaklanacağımız yer lig.istanbul takımları avrupa macerasından boğuşurken allahın izniyle biz aradan sıyrılık gidebiliriz
              Ziya doğanı bildiği bişey vardır diye buzamana kadar takımda tuttuk.. Bilmediğimiz şey aslında onun hiçbişey bilmediğidir Sağ bek ve sağ açıktaki futbolcularımızın sayısı 6 sol açık ve sol bekte ise 1 tane var.. Neyini biliyo bu adam yaaaa...
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• tekke star tvye bağlanacakmıs birazdanizleyinde haber verin bi.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Evet Star Tv'de yayın konukları Nuri Albayrak ve Mecnun Odyakmaz mı ne işte Sivas'ın başkanı. Balili ile yapılan ve Fatih Tekke'yi bulup konuştukları röportaj da olucak. Canlı yayına katılıcak mı bilmiyorum.
                  En son ilhan tarafından düzenlendi; 21.08.2007, 01:45.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Albayrak startvde arkadaslar bakalim neler diyecek istifa eder insallah olmaz ama belki olur

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tekke star tvye bağlanacakmıs birazdanizleyinde haber verin bi.
                      internetten izleme sansim varmi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu aksam Fatih Tekke konusu sonuca varir heralde ama bizim alamadigimiz kesin Albayrakin stresli bir hali var alsak kesin mujdeyi verirdi

Yorum

• Albayrak birazdan sok aciklamalarda bulunacak ;
                          " Ruslara son teklifimizi yaptik.7,5 milyon Euro ödeyecek paramiz yok Fatih Tekke icin.Isterseniz bütün Rus gemilerini Trabzon limaninda agirlayalim bir yil boyunca bunu da hesaptan düseriz"

Yorum

• yav izleyenler haber verin ne diyorlar
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Su an Trabzonspor-Sivas baskanlari maci ve olaylari degerlendiriyor.

Yorum

• tekkenin konuşmanın bir bölümünü söylediği laf benim gitme konumda en büyük şans dedi orda kestiler.yani fatih teklife göre gidebilecektir fenere de gsye de
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X