Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aalborg forumlarına girdim(Danca).
    Prica hakkındaki tartışmalardan toparlayabildiklerim şöyle:
    Bir kere Prica'nın aşağı yukarı en iyi oyuncuları olduğu çok net, kimse adamın futbolculuğunu tartışmıyor, gitmesini de kimse istemiyor ama iyi bir fiyat verilirse ellerinde tutamayacaklarını da biliyorlar.
    En ilginç olanı bizim foruma giren Kunji'yi orada da buldum, yani eleman gerçekmiş. Çocuk da buradan aldığı bilgileri ve yorumları oraya aktarmış. Hatta umutsuzca mantaliteyi bile anlatmaya çalışmış!!
    Taraftarın genel görüşü 2.5- 3 milyon avrodan aşağı bırakılmaması gerektiği yönünde.
    Kulüpten yapılan resmi açıklamalarda ise 3-4 hafta evvel somut bir teklif olduğu ancak şu an herhangi bir girşimin olmadığı ve zaten satmayı da düşünmedikleri yönünde! Yani bizim basındaki gelmesi an meselesi, bitti bitiyor gibi haberler biraz hikaye gibi.
    Yine de taraftarlar gidebileceğini düşünerek şimdiden alternatiflerini tartışıyorlar.
    Prica'nın özelliklerine gelince. Tahmin ettiğimiz gibi çok mücadeleci, savaşan bir oyuncu. Gol vuruşları oldukça iyi ama kaçırdıklarından da bahsediliyor. Hava toplarında ve topu alırken vücudunu kullanmada iyi olduğu söyleniyor. Genellikle rakip defansla tek başına boğuştuğundan bahsediliyor ve yanında küçük ve hızlı bir futbolcuyla daha iyi iş yapabileceği söyleniyor!
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivas maçında Sizce hangi sonuç olmalı?
      a)Yenilgi =transfer +Ziyaeddin efendinin biletinin kesilmesi demek,
      b) galibiyet=Ziyaeddin efendi + Ayman + Ferhat +Hasan +.........
      c)Beraberlik =Transfer konuşmaları+Ziyaeddin efendiden Sallamalar+Yönetimden vaadler
      d)Ella ella metzs Ella(Allah Allah Büyük Allah)=Allah hepsinin müstehakını versin
      Bizim değilde yönetimin tek duası b şıkkı.Zaten sivas maçı bekleniyor eğer kazara galip falan gelirsek transfer rafa kalkacak.Şampiyonluk palavraları atılacak.Transfer dönemi bitince de ak göz kara göz ortaya çıkacak.Bu başlık yalan olacak.Tam tüccar kafasıyla yönetiliyoruz.Başarı önemli değil yeterki Aralık ta borç olmasın.Zira yeniden aday olacak Nuri ve yandaşları.
      İşte taraftar budur.

Yorum

• Ula Altan Altan bişeyler çeviriyor olmasın habu adamlar?

Yorum

• zor dostum zor bu sene işimiz çok zor .. transfer dahda zor

Yorum

• Jester yani yazdıgın yazıdaki küçük ve iyi futbolcu fatih tekke mi ?yani o oyuncunun yanında oynayacak oyuncu

Yorum

• Prica'yı da bıracaklarını sanmıyorum. Bu hızla transfer yapılmaz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altan ceyhun'un yarısı olamaz gereksiz bir transfer olur.......
                doğru ama alabilirsek iyi olur belki yeni gelen t.d.nin bi işine yarar dicem ama o zmana kadar zaten bu kadro futbolu bırakmış olur

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

FC Midtjylland2 - 1Aalborg25'Kristensen
                  27'Collins
                  88 Nomvethe

Zenit9 - 3Dinamo Moscow1. yarı9'

Timoschuk (Penaltı)2 - 0 41'

Timoschuk (Penaltı) 45'

Denisov 45'

Fernandez2. yarı51'

Domingues (Penaltı)7 - 3 61'

Ziryanov 65'

Ziryanov 69'

Klimavichyus 70'

Genkov72'

Arshavin 75'

Timoschuk 78'

Kolodin80'

Ziryanov 83'

Kombarov90'

Domingues

Fatih Tekke'nin 60 dakka oyunda kalip 9 golden birini bile atamamasi sizce'de ilginc degil mi ?

Официальный сайт футбольного клуба «Зенит». Календарь игр. Новости. Матчи. Фото. Видео. Билеты. Трансляция. Вся информация
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Tekke'nin 60 dakka oyunda kalip 9 golden birini bile atamamasi sizce'de ilginc degil mi ?

http://www.fc-zenit.ru/eng/match.phtml?id=3386
                    6 gol Fatih çıktıktan sonra atılmış.Zaten ilk 3 golde penaltıdan atılmış.

Yorum

Doğan’ın, “Kaleye oyuncu istemiyorum. Jefferson giderse, o zaman düşünülebilir. Orhan Ak’a gerek yok. Bana Prica ve Hayrettin’i alın yeter” dediğine işaret edildi.
                      Hiç beğenmediğim Celalettin iki tane Hayrettin eder. Madem amacın "iyi bir vasat" ile orayı doldurmak, vasatın üstündeki Murat Ocak burnunuzdan gelsin, ne diyeyim...

İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Tekke'nin çok iyi bir futbolcu olduğu, ama kendinin sandığı kadar iyi bir futbolcu olmadığı gerçeklerini değiştirmez. Kendine yazık edenler listesinin başında 50 sene daha kolay kolay başka kimseyi göremeyiz. O kendini biz onu geç bulduk, çabuk ayrılmayı istedi. Bu saatten sonra gelmesinin iki tarafa da fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Yerinde olsam, tabi becerilebilirse, Şota gibi iyi liglerin kötü olmayan takımlarında 2-3 sene daha oynar, Avrupa'dan hevesimi alırdım. Hadi "gidecem" diye tutturdun ve gittin, bari kıtayı doğru tuttursaydın da arada bir sahada görseydik...
                      En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 09.08.2007, 13:21.

Yorum

• biz sürekli nokta transferler yapiyoruz, kac seneden beri. millet göstermelik transfer yapiyor ve sampiyon oluyor.
                        bizimkilerde transfer yapmak icin transfer yapmicaz diyor. simdi bana söyleyin hangisi size daha mantikli geliyor??

Yorum

• Galatiye eleneli iki Hafta oldu ve halen Transfer yok.

Bu kadar beceriksizlik olmaz.....

Bu saatden sonra gelecek yabancı oyuncunun katkısı ne zaman başlar ve ne kadar olur acaba?
                          Bence Türk oyuncusu alınmalı veya ligimizde oynayan yabancı Futbolcu...
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Çok inanarak ve ciddi ciddi soruyorum: Yapılacak herhangi bir transferin şu takıma oyun kalitesi ve skor açısından ciddi bir katkı yapacağına gerçekten inanıyor musunuz?
                            Ya ben pesimizm içinde kaybolmak üzereyim, ya herkes çok saf.

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

belkide zenitli yöneticilere bi mesaj vermeye çalışıyordur ne dersiniz_?

Yorum

• kontenjan yokken jabi yi aldılar şimdi kontenjan var ama transfer yok.....

...bu kadar acizlik olmaz yahu.....trabzon bir oyuncuyu alırken işi bu kadar uzatmamalı....biz neden gençlerbirliği gibi transfer yapamıyoruz.....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X