şimdi geliyorum edanur angut com ..a bekle beni))))
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bilemediniz, iki tahmin hakkınız kaldı.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrica'nın menajeri Yattara'nın menajeri diye duymuştum.
Yattara'nın menajeri Adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.
Yorum
-
ayrıca iskandinav liglerinin uzmanıdır kendisiİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın menajeri adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.
Bilemediniz, joker hakkı verebiliriz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
tomas junun menajeri pricanın menajeriİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca iskandinav liglerinin uzmanıdır kendisi
Yorum
-
Baye Djiby Fall'u takip eden arkadaşlar kendisi Al-Ain'e satılmış. Ne kadara bulamadım muhtemelen 1,5-2 milyon € arası bir parayaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kesin Mithat Halis miydi neydi odurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ali Egesel veya Süleyman Aslan diyorum.Doğru mudur?İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilemediniz, iki tahmin hakkınız kaldı.
Yattara'nın menajeri Adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.
Yorum
-
taraftarın sahaya girmesi yönetimin işine yaradı gibi geliyor gündem mi değiştirmeye çalışıyorlar ne _UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Hatırladım Poetricus gs'nin Türkiye'de tutunamayan ama kaliteli olduğu rivayet edilen eski oyuncusunu diyor
Ljung
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTomas Jun'un menajeri Prica'nın menajeri.Doing!İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatırladım Poetricus, GS'ın Türkiye'de tutunamayan ama kaliteli olduğu rivayet edilen eski oyuncusunu diyor, Ljung.
Yine yanlış. Tek hakkınız kaldı.
Arkadaşınızı arama hakkını kullanabilirsiniz, kim olursa olsun kabulüm diyebilirsiniz ya da tahmin etmekten vazgeçebilirsiniz.En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 22:56.
Yorum
-
Bütün yanlış şıklar elendi.İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Egesel veya Süleyman Aslan diyorum.Doğru mudur?
Atarsanız %50 isabet ettirme şansınız var.
Yorum
-
Mithat Halis demiştim?
Hem Türk demediniz?
Name / Verein Pos Alter Nat Grösse Fuss Marktwert Berater
Prica, Rade
Aalborg BK S 27
1,85 R 2.750.000 Ljung, Roger
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum