Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi geliyorum edanur angut com ..a bekle beni))))

Yorum

• şu antep şunlara bi şamar atsada dalga geçsek bu akşam....

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Prica'nın menajeri Yattara'nın menajeri diye duymuştum.
        Bilemediniz, iki tahmin hakkınız kaldı.

Yattara'nın menajeri Adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.

Yorum

• beyler yarın pricayı seyredin hafta içi trabzona geleck mi

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara'nın menajeri adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.

Bilemediniz, joker hakkı verebiliriz.
            ayrıca iskandinav liglerinin uzmanıdır kendisi
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayrıca iskandinav liglerinin uzmanıdır kendisi
              tomas junun menajeri pricanın menajeri

Yorum

• Baye Djiby Fall'u takip eden arkadaşlar kendisi Al-Ain'e satılmış. Ne kadara bulamadım muhtemelen 1,5-2 milyon € arası bir paraya
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kesin Mithat Halis miydi neydi odur
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilemediniz, iki tahmin hakkınız kaldı.

Yattara'nın menajeri Adnan Demir'dir. Kendisi hem namuslu bir adam hem de iyi bir Trabzonspor'ludur.
                    Ali Egesel veya Süleyman Aslan diyorum.Doğru mudur?

Yorum

• taraftarın sahaya girmesi yönetimin işine yaradı gibi geliyor gündem mi değiştirmeye çalışıyorlar ne _
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hatırladım Poetricus gs'nin Türkiye'de tutunamayan ama kaliteli olduğu rivayet edilen eski oyuncusunu diyor Ljung

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tomas Jun'un menajeri Prica'nın menajeri.
                          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hatırladım Poetricus, GS'ın Türkiye'de tutunamayan ama kaliteli olduğu rivayet edilen eski oyuncusunu diyor, Ljung.
                          Doing!
                          Yine yanlış. Tek hakkınız kaldı.
                          Arkadaşınızı arama hakkını kullanabilirsiniz, kim olursa olsun kabulüm diyebilirsiniz ya da tahmin etmekten vazgeçebilirsiniz.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 22:56.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Egesel veya Süleyman Aslan diyorum.Doğru mudur?
                            Bütün yanlış şıklar elendi.
                            Atarsanız %50 isabet ettirme şansınız var.

Yorum

• prica nin menajeri gsli linderoth tun aynisi

Yorum

• Mithat Halis demiştim?

Hem Türk demediniz?

Name / Verein Pos Alter Nat Grösse Fuss Marktwert Berater Prica, Rade
                                Aalborg BK S 27 1,85 R 2.750.000 Ljung, Roger

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X