Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    altan tanrıkulu o zaman
    abi söyleyemem..

Yorum

• yok ziya şengül
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilmiyorum kankasi mi da paf takimda oynadigini biliyodum mersin turizm de beraber okuyoduk
        Sebatta oynamışmı peki?
        BORDO MAVİ

Yorum

• ya ne olur söylesen ya bak yatacam yatamıyorum

Yorum

• sanmiyorum 95 te mersin turizm e girmisti ,, akin kurt
            karaiplerde bir trazonsporlu..
            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Beyler konu başlığı 2007 - 2008 | Trabzonspor Transfer Dosyası.Lütfen!

Yorum

• İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi söyleyemem..
                iyi aklından da bi sayı tut onu da tahmin edelim gece vakti
                Bordomavi.net

Yorum

• gecenlerde barcelona macini izliyoduk o macta top topluyodum diyodu..
                  bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Beyler konu başlığı 2007 - 2008 | Trabzonspor Transfer Dosyası.Lütfen!
                    abi fatih tekke denilen futbolcuda bizlen anılıyor yapma bizde onu tartışıyoruz işte

Yorum

• beyler sadece bisey diyecem ben rizeliyim trabzonsporluyum ..
                      benim su ana kadar izledigim tekke bizmi sultanimiz fener formasi giymez degil para dunyayi verseler yine giymez o formayi ,,
                      egerki fatih tama deseydi fener degil 7 milyon 17 milyonda verirdi ve bu transfer aciklanirdi ama sultan ben fenerde oynam dedi bi kere o kadar..

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi fatih tekke denilen futbolcuda bizlen anılıyor yapma bizde onu tartışıyoruz işte
                        Siz adamı sıkıştırıyorsunuz ki kaynağın neresi diye

Bende yazdım arka sayfalarda.Fatih fenere gitmez.Kaynağım da Fatih'in ta kendisidir...Daha önce söylemiş olduğu bir lafı yiyecek adam değildir Fatih Tekkke...

Yorum

• Ya hayırlısı olsun arkadaşlar, ne yapalım yani. Giderse Fatih'in gittiğine değil onu bu kadar sevdiğimize yanarım. Burada konuşmakla da birşey çözüleceği yok, arkadaş demiş bugün yarın açıklanır diye. Bekleyip görelim, galip geldiğimiz bir gecede bunun derdine düşüp kahrolmanın alemi yok.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• abiii valla anlaştı diyen üyeler var bizde galyana geldik pardon selman abii

Yorum

• ben bu halimle düşünüyorum da?nasıl gidersin fenere,sende fatih tekkesin fenere nasıl gidersin? genclerbirligine gitse sesimi bile cıkarmam fener bu yaaaa rum takımından ne hayır gelir adama biadaha trabzonun maclarınıda izlemm insanı sogutuyolar

Yorum

• Ya ben adı fenerbahçe olan eziklere 365 gün küfür edebiliyorum. Küfürü sevmesem de bir yerde patlak veriyorlar basıyorum kalayı. Fatih öyle bir takıma gitmez.

Gitmez, gitmez..
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X