İlk olarak griffin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sebatta oynamışmı peki?İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum kankasi mi da paf takimda oynadigini biliyodum mersin turizm de beraber okuyodukBORDO MAVİ
Yorum
-
iyi aklından da bi sayı tut onu da tahmin edelim gece vaktiİlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi söyleyemem..Bordomavi.net
Yorum
-
beyler sadece bisey diyecem ben rizeliyim trabzonsporluyum ..
benim su ana kadar izledigim tekke bizmi sultanimiz fener formasi giymez degil para dunyayi verseler yine giymez o formayi ,,
egerki fatih tama deseydi fener degil 7 milyon 17 milyonda verirdi ve bu transfer aciklanirdi ama sultan ben fenerde oynam dedi bi kere o kadar..karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Siz adamı sıkıştırıyorsunuz ki kaynağın neresi diyeİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi fatih tekke denilen futbolcuda bizlen anılıyor yapma bizde onu tartışıyoruz işte
Bende yazdım arka sayfalarda.Fatih fenere gitmez.Kaynağım da Fatih'in ta kendisidir...Daha önce söylemiş olduğu bir lafı yiyecek adam değildir Fatih Tekkke...
Yorum
-
Ya hayırlısı olsun arkadaşlar, ne yapalım yani. Giderse Fatih'in gittiğine değil onu bu kadar sevdiğimize yanarım. Burada konuşmakla da birşey çözüleceği yok, arkadaş demiş bugün yarın açıklanır diye. Bekleyip görelim, galip geldiğimiz bir gecede bunun derdine düşüp kahrolmanın alemi yok.BORDO MAVİ
Yorum
-
Ya ben adı fenerbahçe olan eziklere 365 gün küfür edebiliyorum. Küfürü sevmesem de bir yerde patlak veriyorlar basıyorum kalayı. Fatih öyle bir takıma gitmez.
Gitmez, gitmez..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum