Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eceli gelen köpek cami duvarına işer hesabı olmaz inş.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşım verdiğim bilgi kesin bir bilgidir..
      kardesim sen fenerlimisin...yönetimden almis..millete germe burda stichus gibi...baskan zorluyoruz diyor sen kesin anlasti diyorsun ..birak milletli germeyi burda..

Yorum

• yanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
        o forma yakismaz sultanimiza,
        akin abim derki fatih sen ben gibi delikanli adamdir 1 . lig de top oynarken mahalleden arkadasinin kavgasina giderdi diyo o adam fenerden senden benden cok nefret eder diyodu ..
        akin abim yalan solemez.
        karaiplerde bir trazonsporlu..
        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
          akin abim derki fatih sen ben gibi delikanli adamdir 1 . lig de top oynarken mahalleden arkadasinin kavgasina giderdi diyo o adam fenerden senden benden cok nefret eder diyodu ..
          akin abim yalan solemez.
          Bu akın abin bizim paf takımından F.Tekke'nin kankası akın mı?
          BORDO MAVİ

Yorum

• yaw iyide biyandan da gökdeniz anlaşmadı mı fenerle daha önce fatih tekke formalite olsa da görüşmedi mi
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukardan mı geldi bu bilgi yoksa?
              kardeşim laflarına biraz dikkat et..

Fatih Tekke artık Fenerbahçe'nin futbolcusudur.. bugün yarın açıklanacak..

Yorum

• yanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
                akin abim yalan solemez.
                valla milan stephanov öyle dedi biz bişe demedik abii bilgi almışşş
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akın abin bizim paf takımından F.Tekke'nin kankası akın mı?
                  bilmiyorum kankasi mi da paf takimda oynadigini biliyodum mersin turizm de beraber okuyoduk
                  bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeşim laflarına biraz dikkat et..

Fatih Tekke artık Fenerbahçe'nin futbolcusudur.. bugün yarın açıklanacak..
                    sen baya da heveslendin ama inş hevesin kursağında kalır
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardesim sen fenerlimisin...yönetimden almis..millete germe burda stichus gibi...baskan zorluyoruz diyor sen kesin anlasti diyorsun ..birak milletli germeyi burda..
                      doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar demişler..

Yorum

• ya ben gerildimm çok galibiyeti bile kutlayamıyorum

Yorum

• ula feneri de büyük yazıyo provakatör müsün nesin
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen baya da heveslendin ama inş hevesin kursağında kalır
                            biraz daha açarmısın ? Fenerbahçe'lisin mi demek istiyorsun bana ?

Yorum

• aha burda firtina gelecek millet su ekmek depoluyo evini pencerelerini cakiyo benim elimden bisey gelmiyo sultan fenere gitti dediklerinden beri iciyorum galiba su kasirga dean midur nedur gelur beni alir geturur..

Yorum

• sakin olalım abiler yaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X