Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani bilmiyorum ben öyle düşünüyorum...

İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz daha açarmısın ? Fenerbahçe'lisin mi demek istiyorsun bana ?
    UUUFFF kavgada söylenmez Ya lütfen bırakın bunları...

Yorum

• İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz daha açarmısın ? Fenerbahçe'lisin mi demek istiyorsun bana ?
      mi yi kaldır masken düştü
      Bordomavi.net

Yorum

Fenerbahçe yönetimine çok yakın bir kişiden.. isim veremem maalesef..
        Bende Fatihin 1 hafta önce yönetime yakın bi ağabeyimize beni alsınlar başkanla aram iyi bonservisimdede kolaylık yaptırırım dediğini ve bizimkilerin beklemesi için Fatihe talimatta bulunduklarını bilginize sunarım.. Hatta ve hatta bundan yaklasık 6-7 hafta önce Bodrum Club Kadıkale Resort hotelde tatilimi birlikte yaptığım Gökdenizle ve genel müdür ve ortaklarının da Trabzonlu oldugu bu otel içinde gelişen bi muhabbet sırasında Gökdenizinde Fatih olayını doğruladığını ve klüb yönetiminin akıllı olması halinde Fatihin Trabzona imza atacağını biliyormuydunuz?
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende Fatihin 1 hafta önce yönetime yakın bi ağabeyimize beni alsınlar başkanla aram iyi bonservisimdede kolaylık yaptırırım dediğini ve bizimkilerin beklemesi için Fatihe talimatta bulunduklarını bilginize sunarım.. Hatta ve hatta bundan yaklasık 6-7 hafta önce Bodrum Club Kadıkale Resort hotelde tatilimi birlikte yaptığım Gökdenizle ve genel müdür ve ortaklarının da Trabzonlu oldugu bu otel içinde gelişen bi muhabbet sırasında Gökdenizinde Fatih olayını doğruladığını ve klüb yönetiminin akıllı olması halinde Fatihin Trabzona imza atacağını biliyormuydunuz?
          agzindan bal damliyo be bilader ;-)

Yorum

• fatih tekke fener forması giyecek,inşallah yalandır arkadaşlar

Yorum

• hepinize iyi geceler arkadaşlar.. ben aldığım bilgiyi size söylemiştim.. Fatih Tekke'ye olan öfkenizi benden çıkartıyorsunuz.. şunu da belirteyim ben Fenerbahçeli değilim..

Yorum

• haftanin sadece bir gunu calismam , trabzonun maci oldugu gun milyar verseler gitmem ise. firtina geliyo elektrik ,internet su olmuyacak maclarin haberlerini nerden alacam,,
                belkide iyi olacak sultanin fener formasi giydigini gormeyecem,
                insallah su alir goturur bu adayi da geberir giderim sultani sari lacivert gormem.
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Bende Fatihin 1 hafta önce yönetime yakın bi ağabeyimize beni alsınlar başkanla aram iyi bonservisimdede kolaylık yaptırırım dediğini ve bizimkilerin beklemesi için Fatihe talimatta bulunduklarını bilginize sunarım.. Hatta ve hatta bundan yaklasık 6-7 hafta önce Bodrum Club Kadıkale Resort hotelde tatilimi birlikte yaptığım Gökdenizle ve genel müdür ve ortaklarının da Trabzonlu oldugu bu otel içinde gelişen bi muhabbet sırasında Gökdenizinde Fatih olayını doğruladığını ve klüb yönetiminin akıllı olması halinde Fatihin Trabzona imza atacağını biliyormuydunuz?
                  ağzına kurbannn bee
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• fatih imza atmadan ben inanmam geçen senede habertürkte flaş flaş fatih fenere gitti diye alt yazı geçmişlerdi ama gördük daha hiç bir şey belli değil

Yorum

hepinize iyi geceler arkadaşlar.. ben aldığım bilgiyi size söylemiştim.. Fatih Tekke'ye olan öfkenizi benden çıkartıyorsunuz.. şunu da belirteyim ben Fenerbahçeli değilim..
                      o ismini kesinlikle veremicen arkadaşın gürcan bilgiç olmasın
                      Bordomavi.net

Yorum

• Eğer Fatih Tekke fenerbahçeye giderse elimizden gelecek tek şey Hasan Üçüncü ve Ayman'ı göreve çağırmak olacak.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o ismini kesinlikle veremicen arkadaşın gürcan bilgiç olmasın
                          hayır değil..

Yorum

• gürcan bilgiç
                            kim abii bu
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• abdest alayim kafama sıkın..
                              bu adam fenere gidip duzenin adami olurmu?
                              soruyorum...
                              En son Harun tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 01:05. Sebep: Türkçe karakter hatası
                              karaiplerde bir trazonsporlu..
                              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

hayır değil..
                                altan tanrıkulu o zaman
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X