İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tolga icinde gs oyle bir platformdu ama simdi adini kimse anmiyor bu adamida kucumsememek lazim Turkiyenin en iyi defansiydi eger Fatih fenere giderse hic farki kalmaz orda 2 mac gol atamasin bakalim.fenerinde anderlech elemesi kesin degil zaten onun icin giderse gittigiyle kalir
-
Onur,şeref,haysiyet,isyan,asalet!!!
Trabzonspor deyince aklıma gelen ilk kelimeler bunlar tabi doğal olarak Trabzonspor forması deyince de tabii ki...
Ve son dönemlerde Trabzonspor ve Trabzonspor forması deyince aklıma gelen ilk isim Fatih TEKKE. Bu iş ne Tolga efendinin laflarına benzer ne Fatih AKYEL gibilerinin bu formayı giymesine bu mesele Trabzonlu,Trabzonsporlu,sözüne güvenilir bir ADAM olarak bildiğimiz Fatih TEKKE'nin onur savaşıdır.
Sözde değil Özde Trabzonsporlu ! olarak bildiğimiz bir insanın gerçekten böyle olup olmadığının bir cevabı olarak tarih sayfalarına kazınacaktır bu süreç.
Eğer Fatih TEKKE paranın,şaşaalı İstanbul hayatının büyüsüne kapılıp da tercihini bu yönde kullanırsa demek olur ki bu formanın büyüklüğünü biz taraftarlar kadar bilen Yöneticilerimiz olmadığı gibi Futbolcularımız da yoktur ve biz bu büyüklüğü paraya tecih etmeyecek insanlar bulamadığımız sürece böyle bir keşmekeş içinde ciğeri beş para etmez İstanbul züppelerinin diline sakız olmaya devam edeceğiz demektir.
Düşünün Fatih'in herhangi bir İstanbul takımına transferi söz konusu olursa İstanbul Medyası adı altında yayın yapan şerefsizlerin çıkaracağı haberleri, aklıma ilk gelen :
" Fatih Trabzonsporunda teklifi olduğu halde Sivas maçında yaşanan vahşice görüntüler ve olaylarında etkisi altında kalarak İstanbul'u tercih etti."
Fatih TEKKE'ye sesleniyorum : " Böyle birşeyi yapmayacağını biliyorum ama eğer olur da İstanbul takımlarından herhangi birisine transfer olursan takımını , şehrini , seni seven SULTAN yapan taraftarları ne kadar üzeceğini ve İstanbulun üç kağıtçı medyasının diline tekrar düşüreceğini unutma..."
Yorum
-
isi ozetlemissin renktas cok iyi yazmissinİlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bence de bu işin profesyonellikle alakası yok.
bu 2 takım değilmi bizim arkamızdan işler çeviren.
şampiyonluklarımızı alan.
ben bu iki takımın ismni duyunca resmen iğreniyorum midem bulanıyo
fatihin bütün bunları bilmesine rağmen hatta ist. takımlarına gitmeyecim sözüne rağmen
nasıl orda futbol oynanabilirki.
Yorum
-
cuneytr
son kale......
trabzonnun anadan dogma haklı yönetimi trabzonsporun son kalesini rakiplerine teslim ediyor galiba.sezona sampiyonluk parolasıyla!giren yönetici büyüklerimiz hangi anlmada sampiyonluktan bahsetmişler acaba?transfer sampiyonlugu,ihale sampiyonlugu,kutlamalarda en az seyirciyi toplama sampiyonlugu olabilir mi acaba?son kalesini kaptırmak üzere olan trabzonspor yönetimi hala birilerini suclayarak bir yerlere varma telasında...son kalemiz de düsmek üzere artık. bizlerin suanki durumda övünecekleri ne kaldı ki....
Yorum
-
fatih tekke gelse toparlarız neden biliyormusunuz oyunundan değil liderliğinden takımda lider vasfını taşıyan yok belkide gelse ceyhunuda yattarayıda dizginleri vurur gökdenizlen yine süper ikili olurlar ceyhunda ersene çalışırır yattarada toplan kenarda oynar defans tamam zaten takımın bir hava yakalamasına bakar iş hem şehirde insanlarda biraz olsun şu olayları unutur yanii yönetim şu taraftar baskısında kurtulmak için fatihi alsın yaaaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
arkadaşlarbişey merak ediyorum.şayet fatih fenerbahcede top oynarsa ogün apoya gösterilen tepki fatih tekkeyede gösterilirmi.her ne kadar inanmasamda üstüne giyecegi o igrenc forma içinde tekkemizi görsekte ona tepki vermememiz lazım.o nerede olursa olsun bizim FATİH SULTAN TEKKEMİZDİR.....KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
-
Arkadaşlar sizce akıl karimi fatihe 7,5 milyon dolar vermek. Biraz mantıklı düşünün. O paraya yazık değilmi. Fatih o kadar para etmez.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Gidecegi takim bizim rakamizdan her turlu pisligi ceviren 96da 2005te her turlu durumda sampiyonlugumuzu alan takimsa veya farketmez istanbul takimlariysa hic biseyimiz degildir.fenere giderse ogun ve abdullahtan ne farki kaldi alinmasin dedigimiz tolgadan ne farki kaldi.Tercih Fatih Tekkenin orada 2 mac gol atamayinca olacaklari dusunsun bir.Ama icimden bir ses kral Trabzonu Trabzonsporu para icin satmaz diyor.İlk olarak acımasızlar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlarbişey merak ediyorum.şayet fatih fenerbahcede top oynarsa ogün apoya gösterilen tepki fatih tekkeyede gösterilirmi.her ne kadar inanmasamda üstüne giyecegi o igrenc forma içinde tekkemizi görsekte ona tepki vermememiz lazım.o nerede olursa olsun bizim FATİH SULTAN TEKKEMİZDİR.....
Yorum
-
Bu para cok buyuk bir para ama Albayrak mutlaka ne yapip edip almalidir fiyat 10 milyon dolarda olsa belki yildiz sozunu gercekten tutmus olurİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sizce akıl karimi fatihe 7,5 milyon dolar vermek. Biraz mantıklı düşünün. O paraya yazık değilmi. Fatih o kadar para etmez.
Yorum
-
...hayır efendim olmaz öyle şey ....ezikler barcelonamıkı..kızmayalım....İlk olarak acımasızlar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlarbişey merak ediyorum.şayet fatih fenerbahcede top oynarsa ogün apoya gösterilen tepki fatih tekkeyede gösterilirmi.her ne kadar inanmasamda üstüne giyecegi o igrenc forma içinde tekkemizi görsekte ona tepki vermememiz lazım.o nerede olursa olsun bizim FATİH SULTAN TEKKEMİZDİR.....
....ya benim olursun ya toprağın......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
arkadaşlar mevzu fatihin fb de başarılı olup olmaması değildir.şu anda istanbulun karşısında yıkılmaz bir kale olarak duran tek takımız.satmak istemediğimizi satmıyoruz.örnek yattara örnek gökdeniz örnek bizde oynarken fatih.ha bu bazen camianın tepkisinden bazen futbolcunun istememesinden bazende yönetimin restindendir.öyle yada böyle sportif olarak ne kadar başarısızda olsak bizi diğer anadolu klüplerinden ayıran en büyük özelliğimiz budur.satmıyoruz dediğimizi satmıyoruz.fatih her ne kadar rusyadada olsa bizim futbolcumuz gibidir.yani fenere giderse maneviyatta bizden gitmiş gibi olacaktır.şayet giderse olacak etkileri yazayım.1-taraftar açısından:biz istemedikten sonra tırnağını bile alamazlar lafını 10 milyon trabzonsporlu yer2-yönetim açısından:fatihi iş bilmezliği sayesinde fenere hülle yöntemiyle kaptırdılar etiketini üzerlerine takarlarki bu onlar için tamiri en zor hataları olur.3-camia açısından:artık istediklerimizi ne yaparsak yapalım elimizde tutamıyoruz şeklinde bir düşünce hakim olurki en tehlikelisi budur.trabzon camiasının kendine has en büyük sermayesi olan özgüvenimiz çok büyük yara alır.sıradan bir anadolu takımından farkımız kalmaz.daha yazmak istiyorum fakat namaz vakti geldi iaşallah namazdan sonra devam ederim.herkese hayırlı cumalarTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** ********En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 12:42.KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum