Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu rade prica gol vuruşu süper ama tekniği hiç olmayan fiziği ve kafa buruşları iyi olan bir adam Diawara gibi bir oyuncu işte

Yorum

• Ziya Doğan'a Sesleniyorummm!!!

Dünya üzerinde üç tane top yapmayı bilmeyen insana orta sahayı teslim eden yegane insan Ziya Doğan'a sesleniyorum eğer ki bu forumu okuyorsan ve bu mesaja rast gelirsen iyi oku :

*Bu takıma aldırdığın tarzda futblcular aldıracaksan aldırma Allah rızası için sadece o ortada oynattığın üç futbolcunun bir tanesinin yerine en azından Yusuf'u oynat da bu takım biraz pas yapabilme yeteneğine kavuşsun. Eğer bunu yaparsan bu taraftara ve camiaya yaptığın bunca kötülüğe rağmen arkanda insanların seni iyi bir şekilde anabileceği bir iş yapmış olursun.

Yorum

• Kötü futbolcu yoktur, kötü transfer vardır.Geçmişte aldığımız pek çok yabancı futbolcu başarısız oldukları için eleştirildi.Halbuki en büyük başarısızlık transferleri yapan yönetimlerdeydi.Futbolcunun başarısında yeteneği ve tecrübesi kadar kadar uyum sorunu yaşamamasınında etkili olabileceği göz önünde bulundurulmadı.Hep kabahat futbolcunun yetersizliğinde arandı.Şu anda da gündemde olan rade prica için söyledim bunları.geçmiş tecrübelerimiz kuzey avrupalı futbolcuların takımımızda yeterinde başarılı olamadıklarını gösteriyor.gerek futbol anlayışları gerekse şehre uyum konusunda...bu demek değil ki başarısızlık kaçınılmazdır.ama göz önünde bulundurulması gereken bi olasılıktır.yeni bir olsen,lange,jun v.b. vaka yaşamamız dileğiyle....

Yorum

• Lütfen birisi Yönetimi arasin !!! bizim Prica gibi bir forvete ihtiyacimiz yoooook !!!
          Ersen Martin = Prica !!!!!!!!!!

adam Rostock gibi kalitesiz bir takimda tutunamadi, bizde ne yapacak ??? !!!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzon’dan Rada Prica atağı

Bordo-mavililer, Ömer Rıza’yı Southampton’a satarak, Danimarka’nın Aalborg ekibinde oynayan yıldızı renklerine katmak için düğmeye bastı

TRANSFER çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gündemdeki İsveçli golcü Rada Prica’nın bonservis sorununu büyük ölçüde çözdü. Teknik direktör Ziya Doğan’ın raporuyla yönetim, Danimarka’nın Aalborg takımının gol kralı yıldızı Prica’nın transferi için gereken parayı, Ömer Rıza’nın İngiltere 2. Lig ekibi Southampton’a satarak karşılanacak. Southampton, futbola İngiltere’de başlayan ve geri dönmeye sıcak bakan Ömer ile anlaşırken, bonservisi için 1 milyon Euro önerdi. Transferin 1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor. Galati maçında kırmızı kart gören Yattara ise özür dileyip “Artık uslandım. Kulübümün başarısı için çalışacağım” dedi. Bu arada Doğan’ın yeni sezonda takımı Ahmet - Jabi, Erdinç, Tolga, Celaleddin - Gökdeniz, Serkan, Hüseyin, Ayman - Ersen ve Umut 11’i ile sahaya süreceği öğrenildi
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öncelikle gidecekler diye bir liste yapıp en az zararla bu listeyi temizlemeliydik..
              kampa kadar oyuncu alacaktık, yine olmadı.. hatta bu defa daha da ileri giderek hafta sonu başlayacak lig maçına bile adam hazır edemez, gözlerimiz yollarda bekler olduk..
              daha kimse başlamamışken avrupa işini bitirdik..
              nasıl olabiliyorsa hocamız buna dahi tevil getirmeye çabalıyor..
              kabul etmek lazım, bazı oyuncuları kayırıyor.. buna hakkı yok.. hepimizin göz bebeği bir takımı kişisel meseleleri uğruna deneme tahtası haline getirmeye hakkı yok.. yönetim cidden başarısızdır..
              her şeye rağmen bahtına güvendiğim bu takımda bir kaleci ve bir forvetle sol tarafa bir oyuncu alınacağını düşünüyorum.. ayrıca bizden kaynaklanmayacak sürpriz gelişmelerle gidenlerin ve belki tekke gibi gelenlerin olacağını da düşünüyorum..
              iki forvetle oynadığımız her maçta -sahamızda en azından- galip geleceğimizi düşünüyorum.. evimizde aldığımız maçlarla da lider olacağımızı ve lider kalacağımızı düşlüyorum..
              kaleciden forvete düz bir çizgi içerisindeki tüm oyuncular yetenekli olursa neden olmasın!
              ama hala orta saha geri geri oynuyor, hala stoperler otuzbeş dakika top şişiriyor, hala ersen hava topunda faul yapıyor..
              heyecan geri gelmeli..
              bu bazen sivası dört sıfırla geçtiğiniz için de olabilir ama çoklukla iyi transferlerinizden kaynaklanır..
              iyi transferlerin transferden ve paradan çok daha önemli hale geldiği günleri yaşıyoruz birlikte..
              heyecan geri gelir inşaallah!
              yahu kimsin sen birader?
              galuti macindna sonra ortalardan kayboldun herhalde artik yüzü tutmaz gelmez dedik ancak anlasilan o ki yine kendinde o gücü buluyorsun burada yazi yazabilmeye. yazi yazmaktna kastim bu sekilde tarafli gercekleri maniple edici yazilardan bahsediyorum. sen de cok iyi bilyiorsun ki sadece sivasi yenecegimiz üzerine kuruyorsun temelini yazilarinin. cünkü sivasi bu takimin formasinin yenebilecegini biliyorsun. ne olacak ondan sonra? yine yöneticilerimiz gibi sen de sampiyonluk teranelerine baslayacak misin? gecne yil haciosmanoglu vardi her puan cikan mactna sonra gürlerdi bu yil da baturoglu var bir de sen! sen zaten anladigim kadariyla yosmagülü olmussun sayfanin.
              yukarida yaziyi okudugum zaman kusacagimi düsünüyorum ne bicim mide ne bicim yüz var sizlerde anlamadim anlayamadim gitti. ayni ziya albayrak gibisiniz! sizleri sayiyla mi verdiler basimiza bilmiyorum ki.

düsünüyormusta olacakmista gelecekmiste gidecekmiste söyle olursaymista böyle dizilirsekmiste su bu tür oyuncularimiz olaverseymiste...

ölme essegim ölme bahar gelir ben sana pazardan taze yonca alirim...

bayagi bayagi dalga geciyorsun degil mi buradaki insanlarla?

Yorum

• Transfer olsun diye transfer buna denir.Ömer Rıza'yı aratmasa bari.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Eskiden bütün Anadolu bizim gibi olmak isterdi, şimdi biz diğer Anadolu kulüplerine benzemeye çalışıyoruz. Atağımız çok mu güçlü? Neden gol atamadık haftalarca? Ayman Risp gelmedi diye mi?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bilmem gürcistan maçını izledinizmi ama, o maçta jabi adında siyahi pas atamayan bi adam vardı ve de forvette ergin adında pozisyonlara giren genç bir çocuk vardı.jabi nin o kanatta oynaması tamemen yanlış ferhat oynasın ama o oynamasın ztn niye alındığınıda anlamadım

Yorum

• Trabzonspor'da mektup krizi
                      07 Ağustos 2007 Salı 14:09
                      Ziya Doğan, kaldığı otelin odasına bırakılan mektupla şoka girdi...
                      Ziya Doğan, kaldığı Zorlu Grand Otel'in 4'üncü katındaki odasına dönüşünde kapısının altından atılan mektupla karşılaştı. İçeriğinde tehditler de bulunduğu iddia edilen 2 sayfalık mektupta, Trabzonspor taraftarı olan kişinin bordo mavili takımın aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Ziya Doğan'ı suçlayarak, “Senin yüzünden sokağa çıkamaz oldum, çocuklarımın yüzüne bakamıyorum, psikolojim bozuldu. Sen ne hakla orada durabiliyorsun?“ ifadelerine de yer verdiği öğrenildi.

Trabzon'da yayın yapan medyatrabzon.com isimli internet sitesi, Ziya Doğan'ın mektupla birlikte yönetim kuruluna başvurduğu ve, “Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar“ diye yakındığı belirtildi.

Yönetim kurulunun ise Ziya Doğan'a, “Bu mektupla ilgimiz yok“ cevabını verdiği kaydedildi. İki sayfalık mektup hakkında Yönetim Kurulu'nun bir araştırma yapacağı kaydedildi.
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• @50grad..
                        yosmagül tabirini hangiamaçla kullandığını sezemedim ama gereksiz gerginlik ikimize de fayda getirmeyeceğinden üzerinde durmuyorum..
                        sadece bir bilgi olarak galatimaçının hemen ertesinde buralarda olduğumu söylemek isterim sana..
                        bir de evet, beni başına sayıyla vermediler!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hayır yanlış anlama olmasın.. göndermeye çalıştığımız oyuncularımızın (jun musampa jeff) birden bire taliplerinin çıkacağını sanıyorum anlamında kullandım..
                          yoksa hocanın gitmesi bu cümlenin gizli öznesi değil..

(hocanın gitmesi sürpriz de değil zaten bana sorarsanız.. nasıl ki pricayı almak yahut martinezi transfer etmek izlenen yöntem sayesinde taraftarı memnun etmeyecek bir hal aldıysa aynı şekilde hocanın gitmesinin de 'eh nihayet' ifadesiyle karşılanacağını ve kimseye sürpriz olmayacağını düşünüyorum ben.. kötü olan tabii ki istikrar adına hocaya sahip çıkanların durumu olacaktır!)
                          Bizim yonetime ne yakisir biliyor musunuz ?? Lig baslamadan iki gun once hocayi kovup yerine baska birini getirmek..
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bu yonetımm transferden ne anlarrr..topcuları satıyo paralarıı napıo bellı degılll..bu sezonda hüsran olcak gıbı ruh yok bıkere
                            BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim yonetime ne yakisir biliyor musunuz ?? Lig baslamadan iki gun once hocayi kovup yerine baska birini getirmek..
                              4 mac sonra olsa olmazmi??
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• arkadaşlar bundan 1-2 gün önce Transfer olmayacağını söylemiştim ve dediğimde malesef ki haklı çıkıyorum... o yazımda da belirtmiştim.... " bu yönetim Trabzonsporu yükseltmek için değil daha da çökertmek için getirilmiştir!!! bu blinçli olarak yapılan birşeydir... eskiden nasıl bakıyorduk Trabzonspora şimdi nasıl... bu konuyu açtıkça içindeki bit yenikleri ortaya çıkar fakat ben bunu buradan yazmayacağım çünkü işin içinde siyaset kokusu olunca yazdıklarım siliniyor... en azından bu yazdıklarım anlayanlar tarafından anlaşılmıştır... üstü kapalı da olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X