Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiçbi gelişme yok yine ayın 6'sı ve lige 4 gün var bundan sonra messi yi getirsen bşarılı olamaz
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• 2007 - 2008 | Trabzonspor Transfer Dosyası başlığının 2007 - 2008 | Trabzonspor Satış Listesi şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum. Zira futbolcu almaktan ziyade satmak için çabalıyoruz. Transfer dosyası denecek bir dosyamız yok.
      Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
      M. Akif ERSOY

Yorum

• Çocuklar Duymasın diye bir dizi vardı bilmem hatırlayan var mı?Fısfıs İsmail karakteri canı sıkılınca ''Yasemin hanım şu dosyalara bakalım'' der dururdu.

Aklıma o geldi nedense.

Bizim paşkan da istifaya davet edildiğinde bu dosyayı pek bir kurcalar oldu

Şu kırmızı dosyaya bi bakalım Haşimcim.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu kadroya 1-2 transfer yetmez.Ömer, Mustafa, Celalettin gibi futbolcuları satıp revizyona gitmek lazım.Samet Aybaba'nın yaptığı gibi.O kadro 2 Türkiye Kupası, 2 lig ikinciliği kazanmıştı.Şampiyonlukların da nasıl kaybedildiğini biliyosunuz.Ali Güzeldal, Özer Hurmacı kesinlikle alınmalı.

Yorum

• Derby boss eyes up Turkish league swoop

08:04 05/08/2007

Former Manchester City winger Kiki Musampa is poised to join the Rams

The 30-year-old left-sided Dutchman currently plays for Trabzonspor.

Musampayı Derby Takımı istiyormus ........
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• PRİCAYI BİTİRELİM!

Trabzonspor, İsveçli golcünün transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor...

Bordo-Mavililer, Aaalborg ile pazarlıklarını yoğunlaştırırken, 2 milyon Eurolukluk bonservis nedeniyle sıkıntı yaşıyor...

Pricanın işini bitirdikten sonra Mehmet Çakır için temaslar hızlanacak. Kale için de adaylar; Artur Boruc ve Martinez...

BONSERVİS SORUNU

Trabzonspor transfer atağını sürdürürken, ilk olarak İsveçli golcü Rade Pricanın üzerinde yoğunlaştı. Geçen sezon Danimarka Liginde 19 golle gol kralı olan Prica için Aaalborg ile pazarlıklarını yoğunlaştıran Bordo-Mavililerde yönetimi 2 milyon Euroluluk bonservis bedeli sıkıntıya sokuyor. Prica için 1 milyon Euro öneren Trabzonspor, Danimarka ekibinin bu öneriye sıcak bakmaması nedeniyle zorda.

SONRA MEHMET ÇAKIR

Bordo-Mavililer, Prica transferini gerçekleştirdikten sonra rotasını Teknik Patron Ziya Doğanın ısrarla istediği 10 numara olan Mehmet Çakır için G.Birliği ile temaslar hızlanacak. İlk etapta M.Çakır için 3 milyondan 2 milyon Euroya inen Başkent ekibine, 1 milyon Euro öneren Bordo-Mavililer, Prica transferinden sonra yeniden pazarlık masasına oturacak.

1 NUMARA ARAYIŞI

Bordo-Mavililer, geçen sezon V.Manisasporda forma giyen golcü oyuncu Holosko ve G.Saray ile bağlarını koparan Necati Ateşi de alternatifde tutuyor. Trabzonsporda Doğanın kaleye yeniden takviye istediği bu yönde Polonya Milli Takımı kalecisi Artur Borucu istediği belirtilirken, sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak Martinezin de alınabileceği belirtti. Doğanın Borucun transferi olmazsa Martinezin alınarak iyileşene kadar Tolga ile devam etip, sonra kaleyi Kolombiyalıya vermek amacında.....

Yorum

• TRABZON'DA KRİZ KAPIDA!

Yönetim, futbolculara olan 15 trilyonluk ödeme için çare arayışında... Yönetimi, geçen yıldan oyunculara 6 trilyon borcun yanına 9 trilyonluk bu yılki peşinatlar eklenmesi krizi büyüttü...

ÇARE ARAYIŞI

Trabzonsporda krize çare aranıyor. Geçen sezondan oyuncularına borcu bulunan yönetim, bu yılki peşinatlar ile birlikte rakamın 15 trilyonu çıkmasıyla sıkıntı yaşıyor. Geçen yıldan maç başı ve transfer taksitleriyle beraber 6 trilyon borcuna bu hafta içerisinde ödenmesi gereken 9 trilyonluk bu yılki peşinatlarda eklenince kriz büyüdü.

İÇ HUZURSUZLUK

Yönetim, geçen sezonki alacakları Stepanovun Portoya satışından gelecek olan 6 trilyon ile kapatmayı amaçlarken, kalan borç için gözü istasyonda. Alacakların ödenmemesi takımda huzursuzluk yaratırken, istasyondan gelecek paranın bu borcun kapatılması ve transfer için kullanılması düşünüldüğü belirtildi.

Yorum

• ÖMER RIZA MUAMMASI

Sayitoğlu ve Ermiş farklı konuştu...

TEKLİF BELİRSİZLİĞİ

Trabzonsporda Ömer Rıza ile ilgilendiği belirtilen İngiliz kulübü Southamptonın teklif gelip gelmemesi ile ilgili olarak iki yöneticiden farklı açıklama geldi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, "Ömer Rıza ile ilgili olarak resmi teklif yoktur" açıklaması yaparken, Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş ise teklif geldiğini belirterek, "Gelen teklifi değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Yorum

• HAYRETTİN İÇİN SON TAARRUZ

Trabzonspor, sol kanat için ilk hedefi

ORHAN AK SOĞUK

Trabzonspor, sol kanat için Sivassporlu Hayrettinde ısrarcı. Yönetim ve Doğanın G.Saraylı Orhan Aka soğuk bakmasıyla tek aday olan Hayrettin için Sivasspor 2 milyon Euro bonservis istiyor. Bordo-Mavililer, Hayrettin için Mustafa Keçeli+para önerdiği belirtildi.

ALINMAYACAK

Doğanın Hayrettin olmaması durumunda bu bölgeye adam istemediği ve eldekiler ile devam etme fikrinde. Yönetim ise Hayrettinin alternatifinde Kayserisporlu Bülent Bölükbaş, V.Manisasporlu Hakan Balta ve yine de Orhan Akın bulunduğu ifade edildi.

Yorum

• BU KAFALARLA TRABZON BİRYERE GİDEMEZ!

Trabzonsporun eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlundan olay açıklamalar...

HACISALİHOĞLU: "Bu yönetimin arıyorum, bir doğrusu yok. Ziya hocayı hemen kovsunlar da, bari bir iyilikleri olsun Trabzonspora. Hatada istikrar olmaz"...

HACISALİHOĞLU: "Aralıktaki kongreye kadar devam etsinler diyorum ama kulübü batırdılar. Zararın neresinden dönülürse kardır. Hemen çekip gitmeliler"...

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Trabzonsporun eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu, suskunluğunu Karadenize bozarak, çarpıcı açıklamalar yaptı. Yönetimi görev aldığı sürede hiçbir doğrusunun olmadığını ifade eden Hacısalihoğlu, "Gerçekten arıyorum, bir doğrularını bulamıyorum. Trabzonspor tarihinde böyle bir yönetim görmedim. Aralıkta kongreye kadar gitsinler diye düşünüyorum ama kulübü o kadar bataklığa sapladılar ki, zararın neresinden dönülürse kardır" anlayışıyla çekip gitmeleri en doğrusu galiba" dedi.

BARİ HOCAYI KOVUN

Hacısalihoğlu, Başkan Nuri Albayrak ve yönetiminin istikrar adına Teknik Patron Ziya Doğanı takımın başında tutmalarına bir anlam veremediğini ifade ederek, "Doğruda istikrar olur, hatada değil. Bu yönetim bir iyilik yapsın Trabzonspora ve Ziya Doğanı bir an evvel göndersin. En azından doğru bir işlerini söyleyebilelim. Ziya Doğan, Trabzonspora hoca olacak biri değil. Şimdi Ziya hocaya 7 yenilgi ve küme korkusuna rağmen sabredenler iki 2.liğe rağmen yerden yere vurulan Şenol Güneşten özür dilemeliler" dedi.

KEŞKE ÖYLE KURUL OLSA

Hacısalihoğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkasın eski yöneticiler kurulu oluştu" diyerek yaptığı ağır eleştirilere de sert tepki göstererek, "Keşke öyle bir kurul olsada, bunların hatalarını biraz düzeltmeye yardımcı olsa. Ne istiyorlar, takım küme potasına indiğinde alkış mı bekliyorlar. Aslında en az tepki gören yönetim olmalarına rağmen bir ufak eleştiride bile üzerimize geliyorlar diyebiliyorlar. Ne denirki bunlara" dedi.

KÜÇÜK KAFALAR İLE...

Hacısalihoğlu, "Yönetim içindeki birliği sağlayamayan 1 yılda ikiye bölünen bir yönetimin Başkanı camiaya, Birlik olalım" mesajı vermesi ne kadar komik ve acı bir durum. Bir söz vardır, Küçük kafalar ile büyük iş olmaz İşte bu yönetim ile Trabzonspor bir yere varamayacağının altını çizen iyi bir laf. Kulüp sahada başarız, borç batağına saplanmış. Bunlar sanki her taraf toz pembe gibi bu kadar eleştiriyi haketmiyoruz diyebiliyor. Aslında daha fazlasını hak ediyorlar ama.." dedi.

Albayrakın
                      ömrü yetmez!

"Başkan ne zaman sıkışsa, stad yapacağım diyerek, ortaya çıkıyor. A.Akerin maketi daha kaldırılmadan Akyazıdaki stad projesini ortaya attı. Trabzonsporun öncelikli hedefi stad olmaz. Kulüp bir birim kurar ve o stad için çalışmalarını yapar, Trabzonsporda yönetimde asli görevi alan takım ile ilgilenir. Zaten bu stadı bitmesine Albayrak yönetiminin ömrü yetmez. Yapılsa bile 6 yıldan aşağıda bitmez bu proje"

Aman transfer
                      yapmayın!

GÜNDEM DEĞİŞTİRME

"Transferde bu kadar başarısız bir yönetim olmadı tarihte. Transfer ciddi ve zor iştir. Öyle bir yenilgide transfer yapacağız demekle olmaz bu işler. Bu gündem değiştirmekten başka bir şey değil. Yönetimden isteğim, sakın transfer yapmasınlar. Eminim ki transfer yapmasalardı bu takım daha başarılı olurdu."

GÜNAHLARI İSTASYONA

"Şimdi transferde yaptıkları günahların bedelini istasyonu kiralayarak temizlemek amacındalar. O istasyonun kazanılmasında herkesin emeği var. Bunu kendi hatalarını örtmek için kullanamazlar. Atay Aktuğ yönetimi de borsaya girmesi büyük hataydı. Buradan gelen para da çarcur edildi"

Geleceği karanlık
                      kendileri yaptı!

"Bu yönetim kendini tekzip ediyor. Genel Sayman Emin Kahraman çıkıp, "Kulübümün geleceğini karanlık görüyorum" diyor. O karanlığı siz yarattınız. Bu Trabzonsporu batağa siz sapladınız. Aydınlanmasını istiyorsanız, oradan gidersiniz. Sebatın küme düşmesinin günahı da yönetimindir. Bir Cemi Sebata yollayamayanlar, Trabzonsporu yönetiyor, ne kadar acı bir durum"

Gökdenizi de
                      satar bunlar

"Başkan Nuri Albayrak, iyi bir işadamı olduğunu Trabzonsporu da ticarethaneye çevirdiğinde gördük. 1 e al, 3 e sat kulübü yönet. Buna rağmen borç yine büyük, sahada başarı yok. Eminim ki bunlar sıkışınca Gökdenizi de satarlar. Çünkü işin kolayını buldular. Trabzonspor hedefleri olan büyük bir kulüptür, eğer satacağın adamın yerine yenisini koyamayacaksan, satmayacaksın."

40.yıl rezaleti

"Bunlar yönetmeyi bilmedikleri gibi temsilde de yoklar. 40.yıl gibi özel bir dönemdeki organizasyon ile kulübü rezil ettiler. Yürüyüş yapılıyor, ne başkan var ne takım. Orada bu kulübün kurucularından Ali Osman Ulusoy nasıl orada olmaz. Efsane hocalar ve diğer değerli simalar. Bu tablonun suçlusu yönetimdir.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ÖMER RIZA MUAMMASI

Sayitoğlu ve Ermiş farklı konuştu...

TEKLİF BELİRSİZLİĞİ

Trabzonsporda Ömer Rıza ile ilgilendiği belirtilen İngiliz kulübü Southamptonın teklif gelip gelmemesi ile ilgili olarak iki yöneticiden farklı açıklama geldi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, "Ömer Rıza ile ilgili olarak resmi teklif yoktur" açıklaması yaparken, Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş ise teklif geldiğini belirterek, "Gelen teklifi değerlendiriyoruz" diye konuştu.
                        BU KADAR UYUMLU BİR YÖNETİMİMİZ VAR İŞTE
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bu hafta en az iki transfer olacağı anlaşılıyor.
                          Basında geçen haberlere bakarak;

Fatih işinin sallama olduğunu düşünüyorum, bu kadar para krizi olan bir yerde çıkarıp 4.5 milyon avroyu vermeleri imkansız. Kiralık 2.5 milyon avro ise tam sallama, kimse o kadar keriz olamaz.

Yabancıların elden çıkarılabileceği bir ortam var gibi, sanırım en az biri bu hafta gider.

Mısırlı kaleci + Hayrettin + Mehmet Çakır + Prica iyi olur.

Bunlardan Prica yerine daha iyisi olmalı ama pek mümkün gözükmüyor. Kaldı ki Çakır'ı aldıktan sonra ben olsam forvet değil orta saha alırım.

Bu arada şu saçma sapan demeçlere bir son verseler gerçekten çok iyi olacak.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Trabzonspor'un şu anda 3 yabancısı var:Jabi,Risp,Yattara
                            Kadroda düşünülmeyen yabancılar:Jun,Musmpa,Jefferson

Son bir senede satılan futbolcular:Fatih (7,5 milyon euro),Marcelinho(2,75 milyon euro),Stepanov(3,5 milyon euro),Eller (1,25 milyon euro)...Toplam 15 milyon euro.

Devre arasında yapılan 3 transfer (Risp,Ceyhun,Ayman):Yaklaşık 4 milyon euro...

Aradaki fark:11 milyon euro

Şu anda bir transfer de gündemde:Prica...1 milyon $ civarında bir rakam telaffuz ediliyor.Bu oyuncuyu almamız için Ömer Rıza'nın satışından gelecek paraya ihtiyacımız varmış."Ne oldu bu 11 milyon euro?" diye sormazlar mı adama...
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 11:08.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'un şu anda 3 yabancısı var:Jabi,Risp,Yattara

Son bir senede satılan futbolcular:Fatih (7,5 milyon euro),Marcelinho(2,75 milyon euro),Stepanov(3,5 milyon euro),Eller (1,25 milyon euro)...Toplam 15 milyon euro.

Şu anda bir transfer de gündemde:Prica...1 milyon $ civarında bir rakam telaffuz ediliyor.Bu oyuncuyu almamız için Ömer Rıza'nın satışından gelecek paraya ihtiyacımız varmış."Ne oldu bu 11 milyon euro?" diye sormazlar mı adama...
                              zaten ne zamanhdır soruyoruz bu soruyu ama cevap veren mi var? bu yönetim hangi soruya cevap verdiki bu soruya cevöap verecek? peh

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un şu anda 3 yabancısı var:Jabi,Risp,Yattara

Bakkal hesabı ile yapıoysan bu soruyu sorarsın.Bilanço esasına göre defter bir şirketin soruyu sorman için biraz muhasebe bilmek gerekiyo.Bu kulubun giderleride var. futbolcu sözleşmesinin borç kalemi futbolculara transfer taksitleri nasıl ödeniyor.Temettü ödemeside yapılıyor.Kulubun vergi ve ssk giderlerinin var Jun'a ödenen transfer taksidini de var. futbolculara iyileştirme yaptın iyide bunu ödemeleri arttırdığını biliyosunuz. Ha gelirler neymiş onuda bilcez.
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 11:47.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X