Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke gelirse gerisine gerek yok.
    kale boş,sol taraf yok oyun kurucu yok üç önliberodan hangisi fatihe gol pası vercek. ahada kazık bir soru
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Galatasaray.org izleyicilerinin sorularıyla gerçekleştirilen ''Cola Turka ile Soru Cevap''ın konuğu Orhan Ak, birbirinden çarpıcı konulara büyük bir içtenlikle yanıt verdi.

Sevgili Orhan Ağabey, seni Fenerbahçe istese ve çok para teklif etse Fenerbahçe’ye gider misin?

Kocaelispor ile olan kontratımın bittiği yıl transfer döneminde bana ilk teklif Fenerbahçe’den gelmişti. Daha sonra Beşiktaş ve Trabzon da çok ciddi teklifler sundular. Galatasaray’dan da transfer teklifi gelince hiç tereddüt etmeden kulübe gelip ilk görüşmemde imza attım. Galatasaray’ın o dönemde mali sıkıntıları olduğunu biliyordum ancak bu beni engellemedi. Şimdi “İyi ki anlaşmışım” diyorum. Yaptığım seçimden çok mutluyum. Sonuç olarak benim seçimim parayla ilgili değil."

Seçimi parayla ilgili değilse, Galatasaray tesislerinde başka görevlerde çalışarak camiasına hizmet etsin. Trabzon'da işi yok.
      Her Trabzonlu gs ye hizmet etmeli diye bir kural varda haberimiz mi yok?

Yorum

• Tralavair üstad Dindaneden bahsetiyor Lensin Fildisili golcüsü ama onu alacak yönetimimiz yok.............
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tralavair üstad Dindaneden bahsetiyor Lensin Fildisili golcüsü ama onu alacak yönetimimiz yok.............
          yönetim alırda Dindane ve Mantalite apayrı şeyler.Yahu mantaliteye ters,yazmayın böyle şeyler s.bensol,erkan bide tanseli alsınlar yeter
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Teklif aldığı gün tribüne çıktı.

Trabzonspor’un İngiliz pasaportu taşıyan Türk futbolcusu Ömer Rıza’ya İngiliz Southampton takımından resmi teklif geldi. Bordo-mavili Kulüp tarafından bu teklif bu oyuncuya iletilmeyerek gizli tutulurken Ömer Rıza transfer teklifini ise gazetelerden öğrendi.

Resmi bir menajeri olmayan bordo mavili futbolcu transfer konusunda kararın kulübe ait olduğunu söyleyerek” Amacım Trabzonspor’a faydalı olmak. Eğer olmayacaksam ve de tribünde oturacaksam o zaman maddi olarak kulübe katkı sağlamayı elbette düşünürüm. Galati maçında tribüne çıktığımda bende şok oldum. Ama takdir hocanın. Mutlaka bir bildiği ve düşüncesi vardı” dedi.

Teklif oldugu halde Ömer Rızayı satmayan yönetimin aklına şaşarım...........

Yorum

• Transfer yapıcaz diyip sadece bizi hafaya sokuyorlar sonra da Gs nin artıklarına teklif yağdırıyorlar...
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her Trabzonlu gs ye hizmet etmeli diye bir kural varda haberimiz mi yok?
                Her Trabzonlu Trabzonspor'da oynayacak diye de bir kural yok. Hele ki bu lafları eden bir Trabzonlu. Orhan Ak başka kapıya lütfen. Ama bu Yönetim'e de hiç güvenim yok, ucuz olduğunu düşünürlerle hemen alırlar...

"Daha sonra Beşiktaş ve Trabzon da çok ciddi teklifler sundular. Galatasaray’dan da transfer teklifi gelince hiç tereddüt etmeden kulübe gelip ilk görüşmemde imza attım. Galatasaray’ın o dönemde mali sıkıntıları olduğunu biliyordum ancak bu beni engellemedi. Şimdi “İyi ki anlaşmışım” diyorum. Yaptığım seçimden çok mutluyum."

Yorum

• YABANCI TRANFERİ NASIL YAPILIYOR?

Ziya hoca istemiş "Tomasson alınsın" demiş.
                  İyi güzel?Cevap verin lutfen.
                  Bunu kim ne zaman kaç kez takip etmiş.
                  Menajerler mi yoksa Ziya hoca mı izlemiş neye göre "İlle de alınsın "diyor bakın transferler konusunda parazitler var.
                  Bilmem itirazımdan değil de merakımdan soruyorum. Hadi Orhan AK gözümüzün önünde bir adam.
                  Yabancı transferde ağzımız değil de.. ..şey her yerimiz de yandı da ondan endişeliyim, yabancılar konusunda dar-ül acezeye dönmek üzereyiz haberiniz ola.

Arkadaslar bu Necmi Pereklinin kardesi Aras Pereklinin bugünkü köse yazısından bir bölüm Tomasson olayı dogru gibi duruyor acaba bu ziya Tomassonu ne yapacak anlamıyorum onun kaliteli futbolcularla isi olmaz......

Yorum

• Gün Geçtikçe 3 Eziklerden Daha Ezik oLduğumuzu Düşünmeye Başladım.....

Yorum

• Haşim Sayitoğlu, bir yabancı oyuncu kontenjanlarının olduğunu, uygun olması halinde o doğrultuda transfer gerçekleştireceklerini söyledi.
                      01.08.2007

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Portekiz’in Porto Kulübü’ne verdikleri Milan Stepanov’un işlemlerinin bugün bittiğini belirterek, "Gerekli evrakları bugün gönderiyoruz. Dolayısıyla bir yabancı oyuncu kontenjanımız bugün açılıyor. Araştırmalar yapılıyor uygun olursa o doğrultuda transfer gerçekleştireceğiz" dedi.
                      Takımdan ayrı olarak çalışan Tomas Jun ve Musampa’ya henüz talep gelmediğini ifade eden Sayitoğlu, bu nedenle şu an için tek yabancı alma haklarının bulunduğunu kaydetti.

Bunların transfer filan yapacağını sanmıyorum birisi 2 kişi alcaz der birisi 3 kişi alcaz der hanginize inanalım.Siz ne biçim yönetimsiniz her kafadan bir ses çıkıyor rezil ediyosunuz bizi.
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Orhan Ak icin sunu söylim, kardesim bize hic hevez etme. Acaba GS seni Kadro disi birakmasa bize yine gelirmigdin ?
                        Prica icin söylenecek söz bulamiyorum saten bulunamaz simdide bizim Yönetim Evlianin pesinde.....Ne digim Allah sonumuzu Hayir etsin
                        En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• biz yenilgiyi kabul etmişiz....

Bakın arkadaslar hala teknık heyet 3buyuklerin yedek kalmış oyuncularını almak için ugrasıyor.Bunu yapmak biz size karşı yenildik demektir var mı aksini soyleyen...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            YABANCI TRANFERİ NASIL YAPILIYOR?

Ziya hoca istemiş "Tomasson alınsın" demiş.
                            İyi güzel?Cevap verin lutfen.
                            Bunu kim ne zaman kaç kez takip etmiş.
                            Menajerler mi yoksa Ziya hoca mı izlemiş neye göre "İlle de alınsın "diyor bakın transferler konusunda parazitler var.
                            Bilmem itirazımdan değil de merakımdan soruyorum. Hadi Orhan AK gözümüzün önünde bir adam.
                            Yabancı transferde ağzımız değil de.. ..şey her yerimiz de yandı da ondan endişeliyim, yabancılar konusunda dar-ül acezeye dönmek üzereyiz haberiniz ola.

Arkadaslar bu Necmi Pereklinin kardesi Aras Pereklinin bugünkü köse yazısından bir bölüm Tomasson olayı dogru gibi duruyor acaba bu ziya Tomassonu ne yapacak anlamıyorum onun kaliteli futbolcularla isi olmaz......
                            Baskı altında kalmıştır Evet Marcelinhos sanırım Aruna Dindane'yi hatırlıyordum. Şöyle Amokachi tarzında bir adam lazım bize Asamoah Gyan hala duruyor ama pahalandı
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.08.2007, 13:56.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yaaww ne Tomasson'u yaa, dalga mi geciyorlar bizle !!!

Tomasson 1 ay önce Nihat'in takimina (Villareal) imza atti !!!!
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Becermeleri mümkün değil ama , yapabilseler ...

İşe yaramayan yabancıları hemen kovacaksın hala para pul beklemeyeceksin ... en azından bunlara para ödemezsin ..... yaparlar mı ? ASLA ...

Trabzonda değil oynamak topa bile vurması mümkün olmayan yerli oyuncuları 3 er 5 er verip takas da kullanacaksın ........ yaparlar mı ? ASLA

Ömer Rıza yı para veriyorlarsa hemen satacaksın ....yaparlar mı ..? ASLA

Kaleci alacaksın kaleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 500 defa kaleci ... yaparlar mı ..? ASLA

niye ASLA ? Çünkü bunlar zeka akıl öngörü beceri en önemlisi yöneticilik gerektirir...

Kongre de aday olur .. niye ? Çünkü daha tam bitiremediler ... vura vura öldüremediler hala can çekişiyor takım ... öldürücü darbe için bir dönem daha lazım ....

Hiç bir şey bilmiyorsanız bari şu ruh hastasını kovun ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X