bu kadroyla sampiyonlugun s'si bile gelmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ziyan bey birak sampiyonlugu Ts nin buyuklugune inanamiyor henuzİlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim ve ziya gerçekten birbirlerini bulmuşlar.nasıl olurda 1-2 hafta önce transferi bitirdik dersiniz ya,hadi yönetim para gitcek diye istemez peki ziya?nasıl olurda şampiyonluktan bahsederler ya anlamıyorum gerçekten..kimse bu sene şampiyonluğa inanmıyor.trabzonspor taraftarı cahil değildir..kandırmaya çalışmayın 40.yılda şampiyonluk falan,yemezler...13 Vitor Hugo
Yorum
-
kardes ne alakasi var bende izledim ikisininde defansi berbat gecen sezonki kotu halimizle bile birini 2 macta yendik birinide az daha yeniyordukİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş-fener maçını izledim ve bu seene küme düşeceğimizi anladım bu akşam ikisinden birinlen oynasaydık 5 tane yerdikk
top olasın nuriii
Yorum
-
Transfer yapacaklarmıs bizle ilgili en ufak bir haber bile cıkmıyor medyada bugün iki rakibimizin maclarını izledikten sonra Albayrak ve Hasta Hocasına icimden neler söylemek geliyor bilseniz biz Hasanla Keceliyle Junla Musampayla ugrasırken adamlar cag atlamıs bizde solda Celalettin alternatifsizken adamlarda Carlos Wederson Ugur var adamlar sürüyle oyuncu alırken biz Pricayı alabilmek icin Ömeri satmaya calısıyoruz vallahi üzgünüm kanı bozuk yönetim Sivas macını bekliyor kazanırsalar Transferi kapatıklarını ilan edecekler kaybederlerse zaten suratlarında utanmadan iz yok birsüre daha oyalarlar bizleri.........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Trabzonsporun Resmi Sitesine Göre Takımımızda su an tam tamına 31 futbolcu var bunlardan Jun ve Musampa takım idmanlarına bile alınmadıgına göre reel sayı 29 ideal bir takımda kadronun ücü kaleci olmak üzere 24 kişiden olustugunu düsünürsek hadi bizde Musa ve Rispin sakatlıgı var diyelim kadromuz 25 olsun 4 futbolcuyla yollarımızı ayırmamız lazım(Transfer yapılmayacagını düsünerek söylüyorum) peki ligin baslamasına bir hafta kalmısken bunun planı sizce yapılmısmıdır yoksa kolaya kacarak Emre-Selim-Eyüp Kadri-Erginmi gönderilecek
bu cocukların dördünün aldıgı yıllık ücreti toplasan 1 Trilyon etmezken Yılda 1 Trilyon para alan 29 yasındaki Mustafa Keceliyi 28 yasındaki Ömer Rızayı takımda tutmak Trabzona ihanet degilmidir takımda Ahmet-Ayman-Celalettin-Ceyhun-Tolga-Erdinc-Mustafa-Ömer Rıza-Ersen gibi yasları 30 veya 30 dayanmıs futbolcu varken gencleri plansız göndermek ihanetin en büyük isareti degilmi..........En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 00:30.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bugünkü Kupa Macını İzledim.. Güzel Futboldan Gözlerim Kamaşmadı Belki Ama Kesinlike Zevk Aldım Maçtan.. Adamlar Bizden Kat Kat İyi Futbol Oynuyorlar..
Artık Hiçbir Çevremde Trabzonspor'un Büyüklüğünden Bahsetmicem.. Rahatlıkla Söyleyebilirimki Bana Göre Şuan Tipik mi Tipik Bir Anadolu Kulübü oLmuş Çıkmışız.. Ne Kocaaa Manevi Değerlerimiz Kalmış Nede Büyüklüğümüz.. Trabzonspor Camiasının Tek Büyük Tarafı Bana Göre Vefalı Taraftarıdır.
Trabzonsporun Türkiyedeki Enlerinde Kayda Değer Birdek EN VEFALI TARAFTARRR sıfatı kalmıştır...
Acı....
Yorum
-
Hala transfer yapacaklar. Kılıflarını da her an yanlarında tutuyorlar:
"%100 yararlı transfer olmazsa transfer yapmayacağız..."
"Taraftar istiyor diye transfer yapmayacağız..."
"Stepanov'un transferi yeni bitti, uygun bişeyler olursa bakacağız artık?"
Bunlarla mı transfer yapacağız? Bu yönetim ancak futbolcu satıp para harcamasını bildi, onu da savurarakTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
GÜN SAYIYORUZ

Trabzonspor yönetimi, İsveçli golcü Rade Prica için Danimarka kulübü Aalborg’a son teklifini sundu ve beklemeye başladı. Bu oyuncunun durumunun 1-2 gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Forvet arayışlarına İsveç Milli takımının golcü futbolcusu Rada Prica’yı transfer ederek son noktayı koymak isteyen yönetim, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Danimarka’nın Aalborg kulübüyle pazarlıkları hızlandırdı. İsveçli golcü Rade Prica'ya Belçika ekibi Anderleth'in de talip olduğu öğrenilirken, bu oyuncunun kulübü Trabzonspor'a cevabını bugün yarın vermesi bekleniyor. Teknik Direktör Ziya Doğan da yönetimi bu oyuncunun alınması için sıkıştırıyor.
SON TEKLİF YAPILDI
Anderleth kulübünün de devrede olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen yönetim, Danimarka kulübü Aalborg ile temaslarını hızlandırırken, bu futbolcu için 1 Milyon 250 Bin Euro’yu gözden çıkardığı kaydedildi. Danimarka kulübünün ise 1 Milyon 500 Bin Euro’dan aşağıya bir fiyata bu oyuncuyu satmayı düşünmediği kaydedildi. Trabzonspor yönetiminin, bu oyuncuda pürüz çıkma ihtimalini de göz önünde bulundurarak, farklı alternatifler üzerinde de araştırdığı dile getirildi.
Tralavair Hocam senin yazın üzerine eklemiş gibi olmasın benimde umutlarım iyice azaldı Takviye konusunda ama bu haberi ekleyeyim dedim bugün Prica yeni sezondaki ilk golünü attı bana Prica iyidir Ömer Rıza gibi geliyor.........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Yani... Ona da futbol diyorsanız helal olsun! Topu ayağına alan kalenin önünde bitiyordu. Tamam kendi takımınıza kızgın olabilirsiniz ama diğerlerini de abartmayın, hemde hiç olmadıkları bir şekildeİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes ne alakasi var bende izledim ikisininde defansi berbat gecen sezonki kotu halimizle bile birini 2 macta yendik birinide az daha yeniyorduk
Öyle göz möz kamaştıracak bir şeyleri yok
Yorum
-
Çok düz bir adam bu yaa, hiçbir özelliği yok, sadece top bekler ayağına gelsin diyeİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGÜN SAYIYORUZ

Trabzonspor yönetimi, İsveçli golcü Rade Prica için Danimarka kulübü Aalborg’a son teklifini sundu ve beklemeye başladı. Bu oyuncunun durumunun 1-2 gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Forvet arayışlarına İsveç Milli takımının golcü futbolcusu Rada Prica’yı transfer ederek son noktayı koymak isteyen yönetim, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Danimarka’nın Aalborg kulübüyle pazarlıkları hızlandırdı. İsveçli golcü Rade Prica'ya Belçika ekibi Anderleth'in de talip olduğu öğrenilirken, bu oyuncunun kulübü Trabzonspor'a cevabını bugün yarın vermesi bekleniyor. Teknik Direktör Ziya Doğan da yönetimi bu oyuncunun alınması için sıkıştırıyor.
SON TEKLİF YAPILDI
Anderleth kulübünün de devrede olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen yönetim, Danimarka kulübü Aalborg ile temaslarını hızlandırırken, bu futbolcu için 1 Milyon 250 Bin Euro’yu gözden çıkardığı kaydedildi. Danimarka kulübünün ise 1 Milyon 500 Bin Euro’dan aşağıya bir fiyata bu oyuncuyu satmayı düşünmediği kaydedildi. Trabzonspor yönetiminin, bu oyuncuda pürüz çıkma ihtimalini de göz önünde bulundurarak, farklı alternatifler üzerinde de araştırdığı dile getirildi.
Tralavair Hocam senin yazın üzerine eklemiş gibi olmasın benimde umutlarım iyice azaldı Takviye konusunda ama bu haberi ekleyeyim dedim bugün Prica yeni sezondaki ilk golünü attı bana Prica iyidir Ömer Rıza gibi geliyor.........
Defansın içinde kaybolup gidiyor orta gelecek diye. Hani biz çok severiz youtube linklerini ama maalesef adamın orada doğru dürüst bir videosu bile yok(!)
Yorum
-
Evet sırf merakımdan dolayı dünkü maçını izledim. Merak etme destekli konuşuyorum.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRadomx gercekten merak ettim canlı macını hic izledinmi Pricanın ben sadece merak ettim kendim hic izlemedimde ondan soruyorum sadece youtube dan iki golünü izledim.........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum