Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elendik ama kazandık

Galati karşısında elde edilen başarısızlığın üzüntü verici olduğunu dile getiren Perekli, "Ancak bu sonuç futbolcularımızı inanılmaz kamçıladı... Ligde fırtına gibi esecek bir takım geliyor" dedi.

Futbolcuların performansı arttı!
    İntertoto Kupası'nda Rumen takımı Galati'ye yenilerek dramatik bir şekilde elenen ve UEFA'ya gitme şansını kaybeden Trabzonspor'da bu başarısızlığın takımı olumlu yönde etkileyeceği belirtildi. Menajer Necmi Perekli, "Başarısızlık futbolcuların performansını yüzde 80 artırdı. Kendilerini ispat etmeye çalışan oyuncular bomba gibi patlayacak" dedi.

Başarı taraftarımızla gelecek
    Trabzon'un kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Perekli, lige en hazır takımın kendileri olduğunu söyledi. Taraftarların geçen sezon ortaya koyduğu müsbet tavrı bu sene de beklediklerini dile getiren Necmi Perekli, "Üzüntümüz büyük. Ancak geçmişe takılı kalarak yaşayamayız. Taraftarımızın desteğiyle ligde fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.
    yahu inanamıyorum yaaa. insanlar çok garip. 1 sene öncesine kadar yönetimde değilken , yerel kanallarda bu yönetimi nasıl yerden yere vurduğunu canlı yayınlarda izliyorduk.
    menejer olunca neler değişiyor. şimdi necmi pereklinin ssöylediklerine bakınca şaşırıp kalıyorum yaa. insanlar nasıl bukadar değişebilir. hele necmi perekli gibi birisinin bu şekilde teselli vermesi daha acı.
    bu yönetim gerçekten gülünç ya.kendi kendilerini rezil ediyolar
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Körle yatan şaşı kalkar
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Elendik ama kazandık

Galati karşısında elde edilen başarısızlığın üzüntü verici olduğunu dile getiren Perekli, "Ancak bu sonuç futbolcularımızı inanılmaz kamçıladı... Ligde fırtına gibi esecek bir takım geliyor" dedi.

İntertoto Kupası'nda Rumen takımı Galati'ye yenilerek dramatik bir şekilde elenen ve UEFA'ya gitme şansını kaybeden Trabzonspor'da bu başarısızlığın takımı olumlu yönde etkileyeceği belirtildi. Menajer Necmi Perekli, "Başarısızlık futbolcuların performansını yüzde 80 artırdı. Kendilerini ispat etmeye çalışan oyuncular bomba gibi patlayacak" dedi.

Trabzon'un kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Perekli, lige en hazır takımın kendileri olduğunu söyledi. Taraftarların geçen sezon ortaya koyduğu müsbet tavrı bu sene de beklediklerini dile getiren Necmi Perekli, "Üzüntümüz büyük. Ancak geçmişe takılı kalarak yaşayamayız. Taraftarımızın desteğiyle ligde fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.
        yahu inanamıyorum yaaa. insanlar çok garip. 1 sene öncesine kadar yönetimde değilken , yerel kanallarda bu yönetimi nasıl yerden yere vurduğunu canlı yayınlarda izliyorduk.
        menejer olunca neler değişiyor. şimdi necmi pereklinin ssöylediklerine bakınca şaşırıp kalıyorum yaa. insanlar nasıl bukadar değişebilir. hele necmi perekli gibi birisinin bu şekilde teselli vermesi daha acı.

DDD bomba gibi patlayacakları kesin DD allahım sabah sabah bu kadar güldürdün ya bizi necmi abi allahs enden razı olsun ))
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Elendik ama kazandık

Insan utanir böyle bir aciklama yapmaya. Taraftarlardan özür dileyeceklerine su söylediklerine bakin. Kel Ziya'da buna benzer aciklama yapmis kaybettik ama iyi oldu gibisinden.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Galiba bunlar bizle dalga geçiyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ziya lafı döndürdü falan ama 'Elenmemiz iyi oldu' ya getirdi işi.Karyağdı maç sonu Ceyhun a sorduEFA'dan elenmeniz bi avantajmı daha iyi mi oldu diye.Ceyhun da yok canım olurmu öyle şey gitseydik daha iyi olurdu falan dedi.İkisi arasındaki farka bak Ceyhun'u tdliğe getirsek daha faydalı olacağı kesin..
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ömer, Southampton'da

TRABZONSPOR'un golcülerinden Ömer Rıza, İngiltere Championship takımlarından Southampton'la anlaştı. Yıllık 1 milyon pounda İngiliz kulübüyle el sıkıştığı öğrenilen golcü futbolcu, 1.5 sezon geçirdiği Bordo-Mavili takımda istikrarsız bir görüntü çizmişti. Arsenal altıyapısı bulunan Ömer Rıza, İngiltere'de bir çok takımda oynamıştı.

bu haber doğruysa buna sevindim işte...:tsmeşale:

Yorum

• amatörden yönetici olsa bu şekilde açıklamalar yapılmaz. gerçekten dalga geçer gibi camiayıda küçültücü açıklamalar geliyor herbirinden.
                  ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler. sırf birşeyler söylemiş olmak için açıklama yapıyor herbirisi ama ne dediğini ne anlama geldiğini düşünen kimse yok.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• vay vay her mağlubiyette elenmede biz kamçılansaydık şimdi kaç kere şampiyon olurduk çocuk mu kandırıyorsunuz

Yorum

• Orhan Ak Trabzon'da...

Bordo-Mavili takım sol kenar için G.Saray’ın bıraktığı oyuncuya yapıştı
                      Transferde özellikle sol kenar üzerinde duran Trabzonspor, G.Saray’da kadro harici bırakılan oyunculardan Orhan Ak’ın transfer edilmesine karar verdi. Bu oyuncu için sarı-kırmızılı kulüple temasa geçen yönetim kurulu adına Abdullah Başer anlaşma sağladıklarını ve Orhan’ın da tekliflerini kabul ettiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcunun bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Taka Gazetesi
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yaw bunlar adamı öldürür heee....elendikten sonra acil toplanıyorlar,toplantıdan transfer kararı çıkıyor!alemsiniz beee...şimdiye kadar hiç ihtiyaç yoktu da şimdimi ihtiyaç doğdu,yazık size bee,yaptığınız açıklamalarla komik duruma düşüyorsunuz! güldürmeyin millete kendinizi
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Buyrun Rade Prica'nın 2adet golü

Yorum

• Trabzonspor, daha önce de gündeme gelen Polonya’nın Wisla Krakow Takımı’nda oynayan Brozek kardeşler için tekrar harekete geçti.
                            insallah yazilan cizilenler dogrudur yaptiklari yanlislar dan ders almis bir yönedim.. bu iki kardesi trabzonspora gedirirse butun tarafdarlarinda gönlünü kazanir bizde keyifle korkmadan maclarimizi izleri INSALLAH GERCEKLESIR DIYORUM HER SEY TRABZONSPOR ICINNNNN

Yorum

• Yahu biz golcu diyoruz gol atamıyoruz,adamların yapıştığı yaka ise Orhan Ak'a ait.Yuh diyorum yuhhh
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bize gol kralı gelmesin istemiyorum.Bir tanesinden başımıza gelmeyen kalmadı ikincisine dayanamam.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X