Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hiç şaşırmadım ligler 10 gün sonra başlıyor kimi alacaklarını bekliyordunuzki.böyle sıradan topçular
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İşte iki aday
      Trabzonspor, daha önce de gündeme gelen Polonya’nın Wisla Krakow Takımı’nda oynayan Brozek kardeşler için tekrar harekete geçti.
      30.07.2007

Romanya ekibi Otelul Galati’ye elenerek UEFA Kupası umutlarını söndüren Trabzonspor, daha önce de gündeme gelen Polonya’nın Wisla Krakow Takımı’nda oynayan Brozek kardeşler için tekrar harekete geçti. Ligde sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Karadeniz ekibinde teknik direktör Ziya Doğan’ın, 24 yaşındaki futbolcular forvet Pawel ile orta sahada oynayan Piotr için yönetime onay verdiği öğrenildi. Yönetimin de bu oyuncular için düğmeye basarak Polonya ekibiyle temasa geçtikleri ve anlaşma zemini aradıkları ifade edildi. Özellikle Pawel’in takıma katılmasının, Bordo-Mavililer’deki gol sıkıntısını çözebileceği, Piotr’nin de teknik bir oyuncu olduğu yorumu yapıldı.

bu adamlar daha mantıklı gibi geliyor
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Orhan yeşil ışık yaktı

Trabzonspor'un sol kanat için düşündüğü Orhan Ak, "Trabzon benim memleketim" diyerek bordo-mavili takıma yeşil ışık yaktı. Tecrübeli futbolcu "Galatasaray'a geldiğim yıl Trabzonspor ile görüşüyorduk ama Kocaelispor, Galatasaray ile anlaştığı için Trabzon'a transferim gerçekleşmemişti" dedi.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Delikanlı yönetim '' transferi kapattık'' sözünün arkasında durur.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orhan yeşil ışık yaktı

Trabzonspor'un sol kanat için düşündüğü Orhan Ak, "Trabzon benim memleketim" diyerek bordo-mavili takıma yeşil ışık yaktı. Tecrübeli futbolcu "Galatasaray'a geldiğim yıl Trabzonspor ile görüşüyorduk ama Kocaelispor, Galatasaray ile anlaştığı için Trabzon'a transferim gerçekleşmemişti" dedi.
            hadi ordan hadi

açıkta kalan yalakalığa başlıyor.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orhan yeşil ışık yaktı

la siee..yeşil ışık yakmışmış yok yaa..biz sana kırmızıyı çoktan yaktık bile..

Yorum

• TOMASSON HAREKATI!

Trabzonsporun forvet için yıldız golcüyü gündemine aldı

Bonservisi elinde olan Danimarkalı golcü için girişimlere başlayan Bordo-Mavililer, sol kanat için Orhan Aka yöneldi...

DOĞAN İSTEDİ

Trabzonspor, transfer defterini tekrar açarken, bomba bir golcüyü gündemine aldı: Jon Dahl Tomasson. Teknik Patron Ziya Doğan?ın daha önce yönetime sunduğu listede yer alan ancak transferi kapatma kararı ile askıya alınan Tomasson için girişimlerin yeniden başladığı belirtildi. Geçen sezon Villarealda görev yapan ve bonservisi elinde olan Danimarkalı golcünün transferinin bitmesi an meselesi.

ORHAN AK GELİYOR

Bordo-Mavililer, Danimarka Milli Takımı?nda da görev yapan 31 yaşındaki golcü oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Trabzonspor, sol kanat için G.Saray ile bağlarını koparan Orhan Akta karar kıldı. Orhanın Trabzonspora gelmeye sıcak baktığı, transferin bitme aşamasında olduğu belirtildi. Bordo-Mavililer, orta sahaya da bir takviye yapmak için de çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
                Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                Şenol GÜNEŞ

Yorum

• tomassonu pek beğenmiyorum ama bizim ligde epey bi iş yapar..

Yorum

• Fatih 'Tekke'ye dönüyor
                    Trabzonspor’un Intertoto Kupası’nda Rumen temsilcisi Galati’ye elenmesinin ardından istifaya çağrılan yönetim kurulu, önceki akşam yaptığı toplantıda, eski yıldızı Fatih Tekke’nin transferini gündeme aldı. Başkan Nuri Albayrak’ın talimatıyla harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, menajer Özcan Yamak’a bu transfer için tam yetki verdi. Dün Rusya’ya giden Yamak hem Zenith Kulübü’ne hem de Fatih Tekke’ye Trabzonspor’un resmi teklifini iletti. Karadeniz ekibi’nin, 7.5 milyon euroya Rus temsilcisine verdiği Fatih’i tekrar kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açtığı, kiralama ya da bonservisini alma yoluyla bu işi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ RADE PRİCA

BaŞkan Albayrak’ın da Fatih’i telefonla aradığı “Yuvaya geri döner misin?” diye sorduğu ve “Seve seve” karşılığını aldığı ileri sürüldü. Rusya’da mutsuz olan ve geçen hafta takım arkadaşıyla kavga ettiği için maç kadrosundan çıkartılan milli futbolcunun, Türkiye’ye dönüş hazırlığına şimdiden başladığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Fatih’le alternatif olarak ise İsveçli Rade Prica’yı gündemine aldı. Bu arada Sauthampton Ömer Rıza için Trabzon’a 750 bin paund önerdi. Ziya Doğan ikna edilirse Ömer Ada yolunu tutacak l

Haluk AYYILDIZ

Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                    Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ömer, Southampton'da

TRABZONSPOR'un golcülerinden Ömer Rıza, İngiltere Championship takımlarından Southampton'la anlaştı. Yıllık 1 milyon pounda İngiliz kulübüyle el sıkıştığı öğrenilen golcü futbolcu, 1.5 sezon geçirdiği Bordo-Mavili takımda istikrarsız bir görüntü çizmişti. Arsenal altıyapısı bulunan Ömer Rıza, İngiltere'de bir çok takımda oynamıştı.
                      Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih 'Tekke'ye dönüyor
                        Trabzonspor’un Intertoto Kupası’nda Rumen temsilcisi Galati’ye elenmesinin ardından istifaya çağrılan yönetim kurulu, önceki akşam yaptığı toplantıda, eski yıldızı Fatih Tekke’nin transferini gündeme aldı. Başkan Nuri Albayrak’ın talimatıyla harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, menajer Özcan Yamak’a bu transfer için tam yetki verdi. Dün Rusya’ya giden Yamak hem Zenith Kulübü’ne hem de Fatih Tekke’ye Trabzonspor’un resmi teklifini iletti. Karadeniz ekibi’nin, 7.5 milyon euroya Rus temsilcisine verdiği Fatih’i tekrar kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açtığı, kiralama ya da bonservisini alma yoluyla bu işi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

ALTERNATİFİ RADE PRİCA

BaŞkan Albayrak’ın da Fatih’i telefonla aradığı “Yuvaya geri döner misin?” diye sorduğu ve “Seve seve” karşılığını aldığı ileri sürüldü. Rusya’da mutsuz olan ve geçen hafta takım arkadaşıyla kavga ettiği için maç kadrosundan çıkartılan milli futbolcunun, Türkiye’ye dönüş hazırlığına şimdiden başladığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Fatih’le alternatif olarak ise İsveçli Rade Prica’yı gündemine aldı. Bu arada Sauthampton Ömer Rıza için Trabzon’a 750 bin paund önerdi. Ziya Doğan ikna edilirse Ömer Ada yolunu tutacak l

Haluk AYYILDIZ
                        Gözlerim yaşardı . Türk filmi gibi. Nuri başkan sende olmasan nice bizim halimiz...
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gençler'in yıldızı Carle
                          Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların hocası Fuat Çapa, yeni oyun sisteminde futbolcuların neler yapmaları gerektiğini tek tek anlatıyor. Avustralyalı yeni transfer Nick Carle, idmandaki performansıyla teknik heyetin ve izleyenlerin
                          takdirini topladı

bizimkiler arasın dursun şimdi oyun kurucu türkiyeye kadar getirdikleri carleyi imza attıramadılar .. yazıklar olsun be

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer, Southampton'da

TRABZONSPOR'un golcülerinden Ömer Rıza, İngiltere Championship takımlarından Southampton'la anlaştı. Yıllık 1 milyon pounda İngiliz kulübüyle el sıkıştığı öğrenilen golcü futbolcu, 1.5 sezon geçirdiği Bordo-Mavili takımda istikrarsız bir görüntü çizmişti. Arsenal altıyapısı bulunan Ömer Rıza, İngiltere'de bir çok takımda oynamıştı.

gözlerim yaşardı ilk defa kazık atacaz hemde ingilizlere

Yorum

• Orhan Ak’ı Ziya hoca istemiyor

BORDO-MAVİLİ yönetimin sol kanat oyuncusu arayışlarına kayıtsız kalmasının nedeni olarak teknik direktör Ziya Doğan gösterildi. Taraftarların ve yönetimin bu konuda ısrar etmesine rağmen transferde son olarak Galatasaray’ın takımdan gönderilecekler lilstesine koyduğu Orhan Ak’ın da tecrübeli hoca tarafından veto yediği öğrenildi. Her konuda anlaşmaya varılmışken böylece bu transferde rafa kaldırıldı.
                              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Elendik ama kazandık

Galati karşısında elde edilen başarısızlığın üzüntü verici olduğunu dile getiren Perekli, "Ancak bu sonuç futbolcularımızı inanılmaz kamçıladı... Ligde fırtına gibi esecek bir takım geliyor" dedi.

Futbolcuların performansı arttı!
                                İntertoto Kupası'nda Rumen takımı Galati'ye yenilerek dramatik bir şekilde elenen ve UEFA'ya gitme şansını kaybeden Trabzonspor'da bu başarısızlığın takımı olumlu yönde etkileyeceği belirtildi. Menajer Necmi Perekli, "Başarısızlık futbolcuların performansını yüzde 80 artırdı. Kendilerini ispat etmeye çalışan oyuncular bomba gibi patlayacak" dedi.

Başarı taraftarımızla gelecek
                                Trabzon'un kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Perekli, lige en hazır takımın kendileri olduğunu söyledi. Taraftarların geçen sezon ortaya koyduğu müsbet tavrı bu sene de beklediklerini dile getiren Necmi Perekli, "Üzüntümüz büyük. Ancak geçmişe takılı kalarak yaşayamayız. Taraftarımızın desteğiyle ligde fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.
                                yahu inanamıyorum yaaa. insanlar çok garip. 1 sene öncesine kadar yönetimde değilken , yerel kanallarda bu yönetimi nasıl yerden yere vurduğunu canlı yayınlarda izliyorduk.
                                menejer olunca neler değişiyor. şimdi necmi pereklinin ssöylediklerine bakınca şaşırıp kalıyorum yaa. insanlar nasıl bukadar değişebilir. hele necmi perekli gibi birisinin bu şekilde teselli vermesi daha acı.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X