ZD sol bek için 2 alternatif sunmuş : Orhan Ak (GS) , Hayrettin Yerlikaya (Sivas)
Ortasaha ve forvet için de Norveç veya Danimarka'dan %80 bitmiş transferler varmış.
Kaynak : Lig Tv Ana Haber - Can Karyağdı
Ayrıca dün gece telegol'de Necati Ateş'de Trabzonspor'un teklifinin cazip olduğunu, reddetmediğini ama önceliğinin Avrupa olduğunu söyledi.
Norveç ve Danimarka futbolcularının güçlü fizikleri vardır. Sağlamlardan olsa bari
orhan ak ın celaleddin den ne farkı anlamıyorum ...transfer yapmanın aynı bölge için birbirine yakın kalitede adamları almak olmaması gerektiğini anlamdılar hala ...bu arada jabi sakatmı ?? hayrettin orta yapabiliyormu ??
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
İnşaallah Hayrettin olur
Umuyorum ki Danimarkalı santrafor Rasmussendir Daha öncede ilgilenmiştik
Ortasahada Würtz olur diyecem ama daha yeni Kopenhaga gitti
Esbjergli Niki Zimling olabilir mi acaba?
Forvet şu Randers'li Djiby Fall olabilir bence. En ucuzu o malum...
Arkadaş boş kaleye top yuvarlayabilecek, Jardel,Tanju,Samsunlu Serkan tipi bir adam lazım bu takıma.Gollerin kaçtığını görmekten bıktım.Mesela bir Cenk İşler.
İNŞALLAH Trabzon tarihinin gördüğü en pişkin en beceriksiz, yalancı yönetim ve td Transfer yapmazlar, gelen yönetim birde elinde şişmiş para etmez yabancıları göndermeye kalkmakla uğraşmasınlar. bunların 5 aylık ömrü kaldı.ayrıca stadın yerinin onayı albayrağın kalmasına bağlı ise kesinlikle statta yapmasınlar. bunlardan gelecek hayırı beklemiyorum, istemiyorumda. sadece bunlardan bir beklentim var, ilk yarı bittiğinde kümede kalabilmek için rahat bir pozisyonu olan, orta sıralarda bir takım bıraksınlar.korkum oda olmayacak
ISte bu görüyoruz yine ayni olay Kafkas cikipta orda "2 yabanci transferi yapacagiz" diyor, Yönetim cok basiretsiz oldugunu tekrar kantilamistir, ben hicmi hic sevinmedim bu olaya takviyeleri zamaninda yapacaksin bunu sende biliyorsun ozaman neden bukadar gec kalniyor bu konuda, remsen kasti bir hareketdir bu, Istikrar diyorlar ama istikrar böle olmaz bir hatayi yaptigin zaman o hatadan dönmek cok ama cok zor olur.
ALBAYRAK sen cok yanlis isler yapiyorsun sen bizi batirdin sen bizleri cileden cikardin sen bizi hasta ettin aglattin, sana soruyorum biz bunu hak ediyormuyuz?
Bu sorunun cevabini sende biliyorsun.
Gecen sezondan azda olsa ders aldiklarini sanmistim ama ders degil dahada geriye düsmüsler bu konuda.
ALBAYRAK cok az bir zamaniniz kaldi cok az, bu takimin buraya gelmesinin en bastaki sorumlu olan kisi sensin, Sen kessinlikle bir yönetici degilsin olamassinda sen bu yöneticilik isini birak kendi meslegine bak kendi isini yap, Lütf ediyorum.
En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 21:44.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Hayrettin 26 yasında daha genc burada basarılı olabilir Ömer Rıza ve Mustafa Keceli Takasta kullanılabilir Orta saha ve Forvetin Danimarkadan olması cok ilginc Rasmussen bedavaya alınamaz önemli futbolcu orada insallah Thijs gibi futbolcu getirmezler.........
Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Bu saatten sonra kimi bulacaklar merak ediyorum,alsalar ne olacak?Takımın prestiji ne olacak?Ne zaman başımız dik gezeceğiz?Karadeniz inadımız da olmasa takım taraftarsız kalacak,bu kadar aşağılanmak ağırıma gidiyor,her sene aynı senaryo sahneleniyor,bizde bıkmadan aynı filmi seyrediyoruz,çok yazıklar olsun,artık futbolu eskisi kadar sevmiyorum,egoların oyuncağı olmaktan bıktım,yöneticilere başarılar dilerim,artık takımı ceplerine koyup götürebilirler,evlerinde oynayabilirler..........
İNŞALLAH Trabzon tarihinin gördüğü en pişkin en beceriksiz, yalancı yönetim ve td Transfer yapmazlar, gelen yönetim birde elinde şişmiş para etmez yabancıları göndermeye kalkmakla uğraşmasınlar. bunların 5 aylık ömrü kaldı.ayrıca stadın yerinin onayı albayrağın kalmasına bağlı ise kesinlikle statta yapmasınlar. bunlardan gelecek hayırı beklemiyorum, istemiyorumda. sadece bunlardan bir beklentim var, ilk yarı bittiğinde kümede kalabilmek için rahat bir pozisyonu olan, orta sıralarda bir takım bıraksınlar.korkum oda olmayacak
arkadaslar bu stadyum olayina da iyi bakmak gerekli bu insanlar secimlerde olsun simdi trabzonspor yönetiminde olsun insanlari böyle selyerle korkutuyorlar ancak trabzon zaten 2011 yilinda genclik olimpiyatlarina evsahipiligi yapacagi icin bir stadyuma sahip olacak ve bu stadyum öyle ya da böyle yapilacak! iktidara dtp de gelse mhp de gelse yapilacak bu stadyum ve bu iki para etmez insanlar bunu kendi amaclari icin kullaniyorlar. artik bu gercegi diger arkadaslara da aktarin ki en azindan bu assagilik politika yapma metodlarindan vazgecsinler.
Leverkusen, Danimarkalı Genç Yıldızın Peşinde
Alman ekibi Bayer Leverkusen, Danimarkalı orta saha oyuncusu NikiZimling'in peşinde.
Danimarka ekibi Esbjerg'te top koşturan ve ülkesinde gösterdiği performansla kendinden söz ettiren oyuncunun peşinde yalnızca Leverkusen değil, başka Avrupa ekiplerinin de bulunduğu sanılıyor.
Esbjerg takımının sportif direktörü Niels Erik, 'BT' gazetesine yaptığı açıklamada, Zimling'in takımdan ayrılmak istediğini doğruladı ve Almanya'nın da seçeneklerden biri olduğunu söyledi.
22 yaşındaki oyuncuyla İtalyan ekibi Sampdoria'nın da ciddi biçimde ilgilendiği belirtiliyor.
Yorum