Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanmıyorum o kadaraına kaçacaklarını..
    Yahu bu dönem yönetimin her icraatı mideye zarar..
    Bit transfer deiçimize sinse n'olur Ya Rab?
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanmıyorum o kadaraına kaçacaklarını..
      Yahu bu dönem yönetimin her icraatı mideye zarar..
      Bit transfer deiçimize sinse n'olur Ya Rab?
      bunlar yüzsüz hemserim herşeyi beklerim ben bu yönetimden..Orhan la necatiyi alırlar dünya starı diyede ekranlarda poz verirler... Gerçi ziya kesin orhanı istemiştir adım gibi eminim
      TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
      7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        üsütme alındım ( gereksiz alınganlık değildir umarım ) kimsenin satmaya karşı çıktığı yok yapılabilir olanları yapsınlar yeter...nuri bey geldiğindede kahramanım değildi ..sadece pratik piyasa adamı olduğundan yola çıkarak yapılabilir şeyleri yapabileceğini ummuştum ....sayın başbakandan hiç bir şey öğrenmemiş ....sayın başbakan paylaşmayı bilir ..nuri bey her konuda hep bana diyenlerden sanırım ...
        evet paylaşmayı bilir haklısın baksana ülkeyi yabancılarla nasıl paylaşıyor

Yorum

• orhan ak cihan trabzona yakışacak topcular değil
          Hasan Kabze olabilir
          Necati ise tembel yetenekli ama çalışma falan yok çalışmadığı yattığı için kalli onu istemiyor
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alınabilir ve işimize yarar yoruma bile gerek duymuyorum..bunların 2 side trabzonda top bile topluyamaz..Hemde orhan ak gibi trabzona söz veripte gs imza atan adamın hiç işi yok..Gerçi iyigi gs imza atmışş.

orhan akı celalettine necatiyi de ömer rızaya tercih ederim
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              orhan ak cihan trabzona yakışacak topcular değil
              Hasan Kabze olabilir
              Necati ise tembel yetenekli ama çalışma falan yok çalışmadığı yattığı için kalli onu istemiyor

iyi ya madem yakışacak topçularla devam edelim o zaman celalettin ayman ömer rıza ferhat mesela
              Bordomavi.net

Yorum

• bir forvete kesinlikle ihtiyaç vardır kabze veya necati ömer rızayla falan olcak iş değil ersen veya umut sakatlanırsa kim oynıcak gerçi forvetsiz çıksak da olur nasılsa niyetimiz gol atmak değil kafayı yicem az kaldı!
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi ya madem yakışacak topçularla devam edelim o zaman celalettin ayman ömer rıza ferhat mesela
                  Ferhat 1659 tane Cihan eder cihan ne yapacağını bilmeyenin teki
                  Orhan akın yattara maceralarını açmayalım celaleddin iyi demedik Murat Ocak ı görmeyen KEL ziyaya kız sen
                  Ömer Rize Kim TOMAS JUNU OYNAT ne eksiği var Fazlaları cabası
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ferhat 1659 tane Cihan eder cihan ne yapacağını bilmeyenin teki
                    Orhan akın yattara maceralarını açmayalım celaleddin iyi demedik Murat Ocak ı görmeyen KEL ziyaya kız sen
                    Ömer Rize Kim TOMAS JUNU OYNAT ne eksiği var Fazlaları cabası

ferhat konusunda belki haklısn zaten cihanı isteyen kim
                    orhan ak yattara karşısında aciz kalıyo belki ama yattara bizim takımda zaten o konuda müsterih ol

ömer rıza jun değişikliği konusunda haklısn ömer rızaya verilen şans juna da verilmeli
                    Bordomavi.net

Yorum

• ben 2 ağustosta bi transfer bekliyorum bakalım hayırlısı

Yorum

• arkadaslar yonetım transfer yapmayacagız G.s futbolcuları ıle ılgılenmıyoreuz dıyor sız hala yorum yapıyorsunuz ayrıca hasan kabzeye gerek yok bızde KABZE cok var necati cok ıyı olurdu opda konusmaya gerek bılew yok cunkı yonetım bas bas bagırıyor TRAnfer YAPmaYACAGIZ...! dıyor
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• kasımpaşa bile alkmaar ın kalecisini almış, gerçi arkalarında başbakan var ama neyse devlet sponsor olmuş bunlara belli

Yorum

• bu yönetim stepanovu marcelinhoyu hatta fatih tekkeyi de satmayacağız dedi ama noldu
                            Bordomavi.net

Yorum

• Ugur Yıldırım milli takımımıza girçekti bizi seçseydi adamı antep aldı helal olsun BİZİMKİLERDE yandan baksın
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Burası bir taraftar sitesi forumunun transfer başlığı . Buraya siyasi çekişmeleri bulaştırmayın .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 21:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X