Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ZARATE Mauro
    Vélez Sarsfield Forward
    1.76m. Weight: 76.00kg. Nationality: Argentine
    Born: 18/03/1987 Haedo

Su oyuncu bu aksam Argentina-Czech Dunya Kupasi u20 final macina izledim.
    Super bir yetenek var adamda ,yattaradan iyi calimlar atiyor ve cok hizli kosuyor rakipi yerinde birakiyor,cok mukemmel oyuncu.
    Boyle futbolcu almak lazim iste genc ve yetenekli , adam velez sarsfield de oynuyor 10 million dollar versinler gelir rahat.

Varmi boyle goal ya O_o

http://www.youtube.com/watch?v=c9kQ2...elated&search=

MAURO ZARATE diyorum baska bisey demiyorum adam dehşet... daha 20 yaşında.. ustelik 10m dolar edecegini de zannetmiyorum cunku arjantinde maddiyat oldukca kısıtlı. derhal harekte geçilip bu oyuncu izlenmeli... mükemmel bişey hayran oldum..

Yorum

• Allah'a şükür hala Step ve Tolga transferi ile ilgili resmi bir açıklama yer almıyor resmi sitede...
      Tek ümidim bu..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ZARATE Mauro
        Vélez Sarsfield Forward
        1.76m. Weight: 76.00kg. Nationality: Argentine
        Born: 18/03/1987 Haedo

Su oyuncu bu aksam Argentina-Czech Dunya Kupasi u20 final macina izledim.
        Super bir yetenek var adamda ,yattaradan iyi calimlar atiyor ve cok hizli kosuyor rakipi yerinde birakiyor,cok mukemmel oyuncu.
        Boyle futbolcu almak lazim iste genc ve yetenekli , adam velez sarsfield de oynuyor 10 million dollar versinler gelir rahat.

Varmi boyle goal ya O_o

http://www.youtube.com/watch?v=c9kQ2...elated&search=
        yok abi bu olmaz.. bunun da saçı uzun

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaleye TECRÜBELİ KALECİ.
          Eğer RİSP müzmin sakat ise MİLAN'IN gittiği için iyi bir STOPER,
          CEYHUN'dan yararlanılmayacaksa OYUN KURUCU,
          SOL KANAT ihtiyacı hala yerli yerinde duruyor ve süre kısalıyor.
          Yönetim uyuyor.
          Teknik direktör zanneden çapsız adam hala takımın başında.
          sol kanat alınsa nolacak ki?takımımızda sol kanat yok ki.biz sol kanatsız oynuyoruz
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• duyduguma göre hasan kabze ve necatiyi alacakmisiz dogrumu bu
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arjantin genç yıldızı Mauro Zarate, Katar şampiyonu Al Sadd kulübünün inanılmaz teklifini kabul etti.
              20 yaşındaki Velez Sarsfield forvet oyuncusu yerli basına verdiği demeçte gelecek hafta sözleşme imzalamak için Katar'a gideceğini açıkladı.

Oyuncunun menajeri sözleşmenin iki yıllık olacağını diyerek "Zarate, idealleri uğruna bu sözleşmeyi imzalamıyor ama böyle bir teklife ailesi hayır diyemedi" diyerek açıklamada bulundu.
              Katar kulübünün transfer için ödeyeceği rakam açıklanmadı.

Aynı turnuvada Çek Cumhuriyeti'nden Martin Fenin vardı, diyorum ama korkuyorum, Tomas Jun...

Yorum

• Ben yinede diyorum... transfer etmemiz kisiler:

KALE: Genzo Wakabayashi

FORVET: Tsubasa Ohzora

DEFANS: Ryo Ishizaki

OLEEEEYY
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Allah askına Trabzonspor yönetimi ne hesabı yapıyorsunuz hala gönderin Musampa Jun ve Jeffersonu adamlara para ödemek hosunuza mı gidiyor bir hafta kaldı bu takıma bir kaleci bir sol bek ve forvet sart bu hocayı adam etmekde sart..............

Su önerileri dikkate alın kaleciyi baska yerde aramayın kendinize gelin.

Paraguay Milli Takımının birinci kalecisi 30 yasında 40 kez A Milli oldu Arjantinde Newel Old Boys Takımında oynuyor 3 yıldır iki kez ülkenin en iyi kalecisi secildi tipik Güney Amerikalı kaleciler gibi teknigi ve degajları üst düzeyde Copa Amerikada izledik cok iyi iki mac cıkardı lütfen menajer oyunlarına gelmeyin forvete Hasan Kabze cok güzel bir tercih olacaktır defansın soluna da bir futbolcu gerek Konyanın Brezilyalı oyuncusu Kau Da Silva yeni Wedersondur bence alın suı futbolcuları lige moralli girelim bu arada stopere Tolgada alınabilir cünkü Risp 2 ay yok Erdincle iyi ikili olabilirler:

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonsporun dağıtılan iskeleti:Kaleci Petkoviç,defansta Tolga(Bizdeyken milliydi)ve Stepanov,ortada Simek,Marcellinho ve İspanyada yıldız olan Musampa ve forvette Fatih Tekke.Bu adamlardan tam verimle yararlanıldığını düşünsenize kimde vardı bu adamlar.Peki şimdiki iskelet ne:Kalede Tolga,defansta Erdinç ve Tayfun Cora,ortada Hasan yedinci ve Ayman,solda büyük sol kanat oyuncusu KEÇELİ,forvet Umut.Vay vay vay kadroya bak be. Türkiyede kimde var bu kadro!!!!!! Kesinlikle Oftaştan,Belediyeden ve Kasımpaşadan iyidir,dolayısıyla ligde kalabilir.Yazıklar olsun ya bitirdiniz takımı.Sezon başlamadan bir an önce gitsenizde yeni gelen yönetim ve hocaya zaman bıraksanız ama olurmu koca sezonu rezil edip sonra gideceksiniz ki taraftar bir yıl daha eziyet çeksin istanbulluların şovlarını izlesin.Sizden transfer falan istemiyoruz anlamıyormusunuz.Takımı mahvettiniz gidin ya gidiiiiiiiiiiiiinnnnn artık.
                    En son engts61 tarafından düzenlendi; 23.07.2007, 12:51.

Yorum

• Bu ikisini aldık mı tamamdır bizi kimse tutamaz.

ziya da engel olamaz bize

Yorum

• Trabzonspor'un gözü G.Saray'ın forvetlerinde

Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için yeni bir transfer harekatı başlatmaya hazırlanıyor.İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya' nın Otelul Galati takımına 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da yönetim takıma takviye yapma kararı aldı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson'un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi. Yönetimin menajerlere, "Takımı sırtlayabilecek ve Tolga' yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerlerde yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor' da kale için Konyasporlu Özden' in ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın' ın da isimleri geçiyor.
                        NECATİ ATEŞ İLE YENİDEN
                        Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray' da forma giyen Shahatkar Donetksli Tolga Seyhanla son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi. Türkiye' de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov' un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray teknik direktörü Kalli' nin takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş için, Sarı - Kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak. Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alınamamıştı. Trabzonspor yönetimi, Galatasaray' ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze' nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor' a gelebileceği belirtildi.
                        TESİS PROJESİ SEVİNCİ
                        Trabzonspor'da yönetim Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için transfer yapmanın yanı sıra, tesis projesini de hayata geçirerek önemli bir koz elde etmek istiyor. "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım ve başarısızlığı kabullenemem" diyen Başkan Nuri Albayrak' ın hayali olan tesis projesi için şimdi gözler mecliste. Tesis projesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözü tutmasını bekleyen Trabzonsporlularda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Trabzonspor yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın tesis projesi ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yerel gazetelere ilan vererek, "Projemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz" diye açıklama yayınlatmıştı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak' ın TBMM' de bakanlıkların yeniden şekillenmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın yanına giderek bir görüşme yapması ve projenin startı için onay alması bekleniyor.
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben yinede diyorum... transfer etmemiz kisiler:

KALE: Genzo Wakabayashi

FORVET: Tsubasa Ohzora

DEFANS: Ryo Ishizaki

OLEEEEYY
                          ishizaki nin hüseyinden pek farkı yok

Yorum

• ben bunları istemıyom, herif bi sut cekecek bidahakı haftaya kadar beklıcez ya kalsın

Yorum

• Sirp Medyasi bizim Stepanov´un yerine eski takimin´dan Nino Pekaric´lan iligileniyoruz diye yaziyor.

En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 23.07.2007, 14:47.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ZARATE Mauro:Bu adam çok süper bi futbolcu bu gelirse bizi kimse tutamaz
                                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X