Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sat stepanovu al tolga seyhanı ne transfer harekatı ama...Ne söylesem boş bunlara insan demeye dilim varmıyor.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• transfere hiç gerek yok seneye lig a da kesin şampiyon oluruz
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Ziya Doğan'ı yollayıp yeniden transfer edelim n'olur.. Yalvarıyorum!
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan'ı yollayıp yeniden transfer edelim n'olur.. Yalvarıyorum!

İşte Yeni Transferimiz 9 numara tipik bi santrofor

Yorum

• Koskaca Trabzonspor klübüne ihanet ediyorlar..Bu takıma transfer yapamayan yönetim bide eldeki oyuncuları yolluyorsun utanmadan defolun gidin...
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben buldum..
              Speedy Gonzales ile Taz-Mania Canavarı'nı alalım..
              HEm beleşe gelirler..
              Hızlı ve savaşçı iki kişi işte...

Olmazsa Riquelme de olur idi ama Copa America'dan sonra işin aslı biraz sıkar..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben buldum..
                Speedy Gonzales ile Taz-Mania Canavarı'nı alalım..
                HEm beleşe gelirler..
                Hızlı ve savaşçı iki kişi işte...
                Hüseyin le anlaşamazlar olmaz süpermeni alsınlar bu takımda golü atsa atsa o atar uçarak

Yorum

• Trabzonspor'un golcüsü Ömer Rıza'ya İngiltere'nin Southampton takımının talip olduğu ileri sürülürken, İngiliz kulübünün, bordo mavili oyuncunun transferini 1 milyon Pound'un altında bir fiyatlar bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.

İngiltere'nin Sunday Mirror Gazetesi'nde çıkan habere göre Southampton'ın Ömer Rıza'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı öne sürüldü. Haberde Ömer Rıza'nın değerinin 1.4 milyon Pound olduğu belirtilirken, İngiliz kulübünün bu transferi 1 milyon Pound'un altında bir fiyatla gerçekleştirme istediği belirtildi.

mukemmel haber ınsallah hemen satarız 2.5 trilyon yaparki 1 milyon pound hemen satılmalı

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un golcüsü Ömer Rıza'ya İngiltere'nin Southampton takımının talip olduğu ileri sürülürken, İngiliz kulübünün, bordo mavili oyuncunun transferini 1 milyon Pound'un altında bir fiyatlar bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.

İngiltere'nin Sunday Mirror Gazetesi'nde çıkan habere göre Southampton'ın Ömer Rıza'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı öne sürüldü. Haberde Ömer Rıza'nın değerinin 1.4 milyon Pound olduğu belirtilirken, İngiliz kulübünün bu transferi 1 milyon Pound'un altında bir fiyatla gerçekleştirme istediği belirtildi.

mukemmel haber ınsallah hemen satarız 2.5 trilyon yaparki 1 milyon pound hemen satılmalı
                    ömer riza'ya o kadar para veriliyorsa, zerr-i miskal dü$ünmeden satilmali !!!!

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'un golcüsü Ömer Rıza'ya İngiltere'nin Southampton takımının talip olduğu ileri sürülürken, İngiliz kulübünün, bordo mavili oyuncunun transferini 1 milyon Pound'un altında bir fiyatlar bitirmeyi hedeflediği iddia edildi.

hadi be... yalandır bu haber. dünya futbol liglerinde ömer rızadan daha iyi ve daha ucuz adam bulamadılarmı bunlar yaw
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• ya ömer riza arsenal alt yapisinda oynadigi icin normaldir
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• haydi yönetim patlat artık bombaları
                          sat jeffi al bi kaleci
                          sat musampayı al bi sol bek
                          sat junu al bir 10 numara
                          step yerine al bi stoper

hadi artık yaa
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ömer riza'ya o kadar para veriliyorsa, zerr-i miskal dü$ünmeden satilmali !!!!

.
                            kusura bakmayın ama ziya doğan onu satmaz.ilerde yararlanıcam diye
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• ZARATE Mauro
                              Vélez Sarsfield Forward
                              1.76m. Weight: 76.00kg. Nationality: Argentine
                              Born: 18/03/1987 Haedo

Su oyuncu bu aksam Argentina-Czech Dunya Kupasi u20 final macina izledim.
                              Super bir yetenek var adamda ,yattaradan iyi calimlar atiyor ve cok hizli kosuyor rakipi yerinde birakiyor,cok mukemmel oyuncu.
                              Boyle futbolcu almak lazim iste genc ve yetenekli , adam velez sarsfield de oynuyor 10 million dollar versinler gelir rahat.

Varmi boyle goal ya O_o

Yorum

• Kaleye TECRÜBELİ KALECİ.
                                Eğer RİSP müzmin sakat ise MİLAN'IN gittiği için iyi bir STOPER,
                                CEYHUN'dan yararlanılmayacaksa OYUN KURUCU,
                                SOL KANAT ihtiyacı hala yerli yerinde duruyor ve süre kısalıyor.
                                Yönetim uyuyor.
                                Teknik direktör zanneden çapsız adam hala takımın başında.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X