Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ilgincdir.

Bazen Dizilerde ve Filmlerdeki kötü Adam sempatik olur ve Insanlar kötülük yapdigi halde ona acir veya onu sever.

Yahu bizimkiler kötü bile olamiyor...

Anlayan anladi.
    Ben de benzer bir yorum getireyim:

Anladık "Transferi kapattık" diyerek Zeyyat Kafkas "Kötü Polis" rolünde... Peki "İyi Polis" nerde?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi aldıkmı kaleci kimi aldık

Aldik hemde ne aldik.

Babayi, pardon bobadillayi aldik

Saka bir yana.
      Ben halen Transfer yapmiyacagiz demelerinin bir Taktik oldugunu düsünüyorum.

Bence Martinez haftaya bizde!
      Nedenim.

Sakarya bugün Siirtin Kalecisi ile 3 Yillik anlasma saglamis.
      Sakarya Baskani bize Sampiyonluk yolunda büyük katki saglayacak diyor!!!

Ayrica bizim TD Cemi gidecekler arasina koyuyor.

Bence Para + Ahmet Sahin + Cem Demir + x ile kapatacagiz bu Meseleyi.

LÜTFEN beni bu rüyamdan uyandirmayin
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cem bence iyi bir oyuncu ayrıca martinezde çok fazla abartıldı bence
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anladık "Transferi kapattık" diyerek Zeyyat Kafkas "Kötü Polis" rolünde... Peki "İyi Polis" nerde?

Vallahi stichus su an Arjantindedir umarim

Yok bence bu isin gercekden iki secenegi var.

1. Yarin yada Haftaya bizim TD Istifa edecek ve yeni gelen TD elbette Transferler yaptiracak.

2. Anlasdiklari oyuncular var ama Baskan acabalar ile yasadigi icin kulislerde ikna turlari dönüyor.

Bakin 1-2 gündür Baskan cok sessiz. Haftaya gercekden aciklik getirmesini bekliyorum.

Sahsen Baskan Transfer etmeyecegiz demeden inanmak istemiyorum.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bence cem iyi futbolcu martinez şişirildi o kadar iyide 5 gol yiyen kolombiya milli takımına niye alınmıyor.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cem bence iyi bir oyuncu ayrıca martinezde çok fazla abartıldı bence

Vallahi ben Martinezi yanlizca TV'den ve birkac kez izledim.
              Ben cok iyidir diyemem. Öyle bir Hakkim yok ama bu Forumda Sakaryada okuyan ve yerlisi olan Renkdaslarima güvenim sonsuz.

Zira onu ciplak gözle izleyen bircok Renkdas cok iyi Kaleci diyor.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tff kararlari iyi yonde olucak
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• transfer yapmıyoruz demek aralıkla gidiyoruz demektir.
                  mutlaka yapacaklardır

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence cem iyi futbolcu martinez şişirildi o kadar iyide 5 gol yiyen kolombiya milli takımına niye alınmıyor.

Milli Takimda olabilmek icin maalesef göz önünde olmak gerekir.
                    Acaba Milli Takimin TD Sakaryayi biliyormudur.
                    Bence Martinez seneye Sakaryada olmayacak.

Cem iyidir ama bizim Takimda oynayabilirmi?
                    Cevabi vermeden önce bizim TD düsün

Yorum

• Ahanda Serif gelmis.

Iyi Haber mi Kötü Haber mi?

Yorum

Milli Takimda olabilmek icin maalesef göz önünde olmak gerekir.
                        Acaba Milli Takimin TD Sakaryayi biliyormudur.
                        Bence Martinez seneye Sakaryada olmayacak.

Cem iyidir ama bizim Takimda oynayabilirmi?
                        Cevabi vermeden önce bizim TD düsün
                        daha önce milli takımda oynamıyormuydu bu adam kolombiya milli takımı kalecisi oldu hatta mandragon yedek kaldı diyorlardı
                        o da mı yalanmış.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer yapmıyoruz demek aralıkla gidiyoruz demektir.
                          mutlaka yapacaklardır
                          kardeş zaten gidecekler yapsalarda yapmasalarda yapsalar onların yararına hiç değilse o kadar küfür yemezler ama yapıncada adam gibi olmalı tabi zaten bunlar aralıkda gidecek may altan alttan geliyor
                          işkenaz

Yorum

Bence Para + Ahmet Sahin + Cem Demir + x ile kapatacagiz bu Meseleyi.
                            x kiralık , Cem ve Ahmet bonservisiyle.

Parada muhtemelen 1 milyon $ .

Birde oyun kurucu alabilirsek önümüzü görmeye başlarız.

Yorum

daha önce milli takımda oynamıyormuydu bu adam kolombiya milli takımı kalecisi oldu hatta mandragon yedek kaldı diyorlardı
                              o da mı yalanmış.
                              oynuyordu hatta polonyaya degajdan golü bile var

Yorum

o da mı yalanmış.

Oynadi kardesim oynadi ama Almanlarda bir Söz verdir: Aus den Augen aus dem Sinn!

Yani gözümün önünde degilsen aklimdada dehilsin!

Ama su bir gercek. Galiba yanlizca 3-4 macda oynadi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X