Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar haaala tüm hatanın futbolculardan kaynaklandığını sanıyolar. bırakın transfer yapmayı, bu takıma herkesin kabul ettiği 3 önemli adam gelsin ziya hoca onlarıda ziyan eder. bize futbolcu şart şuanda . ama ondan önce hoca şart. ne yaptığını bilen dik durabilen yönetim şart.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eyvah desenize gs nin atrıkları geliyo bize..
      kesinlikle istemiyorum üçüde bence beş para etmez.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• takıma takviye yapılacakmış inşallah jabi,adnan,tayfun gibi takviyeler olmaz.takımı sırtlayabilecek oyunun akışını değiştirebilecek 4 tane yıldız adam lazım yoksa hiç para harcamayın nasıl olsa küme düşmeyiz.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ya daha da sinir oldum ya bu kadarda sorumsuzluk olmaz .. ne oldu takımımız yeterli transeferi kapattık dediniz stepanovu sattınız .. adnan gibi transfer olacaksa olmasın zaten dahada fıtık etmeyin biizi artık bize messi gbi oyuncu getirsenizde yaranamazsınız... istifa lütfen
          adam gibi bi hoca ( hodziç gibi mesela ) ve yönetim gelsin bi kaç takviyeyle bu takımı çok güzle bi hale getiirdi ama gitmiyorlarki ....

Yorum

• en iyi transfer istifa dır zzaten öyle rezil kadromuz varki 3-5 oyuncu hariç şampiyonluk istiyorsak full degişmelidir.
            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Transfer Yapacak
              30 Temmuz 2007 / 12:29
              Trabzonspor kadrosunu güçlendirecek
              Trabzonspor Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas takıma takviye yapacaklarını söyledi. Ayrıntılar birazdan gelecek

aman transfer mransfer istemeyiz eksik olsun takımda yeterince işe yaramaz ahmak adam var yenilerini istemeyiz, giderler yine ya 35ine dayamış topçular yada dandik anadolu takımlarından adam alırlar

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en iyi transfer istifa dır zzaten öyle rezil kadromuz varki 3-5 oyuncu hariç şampiyonluk istiyorsak full degişmelidir.
                kesinlikle doğru 3-5 tanesi kalsın gerisi tamamen gitsin 3 bacıların ilk 11 inde yer bulamayan kulübeye demir atmış adamların ismini bile duyunca yıldız gibi geliyor almayı aklımızdan bile geçiremiyoruz.küçüldük,küçüldük,küçüldük.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• transferi kapattık.............. ya sabır lafa bak sen bu sözleri neye dayanarak söylüyorsun ey yönetim gördün mü şimdi ne oldu haaa ii gördün mü ..bundan sonra yapacağınız transferde eksik kalsın ..

Yorum

• defol yönetim defol ziya artık istifada istemiyorum birilerinin bunları kovması lazımmm...
                    poetricus

Yorum

• Forvete bir tane daha Tomas Jun alacaklarsa hiç transfere gerek yok. O tip oyuncular biz de çok...

Yorum

• Dün akşam yönetim toplantısında transfer konusunun da görüşüldüğünü kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:
                        ''Önümüzde 2 hafta içinde hazır olan direkt katkı sağlayacak 2 oyuncu takviyesi düşünüyoruz. Malesef bunların 2'si yabancı olacak. Elimizde olsa da toplam takımda 2 yabancı olsa. 1 yerli oyuncu da olabilir. Savunmaya arayışımız yok. Bu oyuncuların biri oyun kurucu, biri forvet olacak. Baktığımız zaman bireysel yeteneklerde bir takımda 3-4 oyuncu olması yeterli. Takımdaki genç ve yıldız adayı olan oyunculara sahip çıkmak gerekir. Tüm yıldızları toplayıp başarı gelecek diye garanti yok. Dolayısıyla bizim elimizde bireysel yeteneği olan gelişme gösterecek olan oyuncular var.''

Yorum

• Vayy efendim vayy Kafkaf açıklamış 2 hafta içinde direk oynayacak (Ziyanın oynatacağını nerden biliyorsa) biri oyun kurucu diğeri forvet 2 yabancı oyuncu alınacakmış Şimdiye kadar neredeydiniz be adamlar? Aldınız kötü sonucu sarılın transfere

Yorum

• Acele etmesinler Eylül'e çok var
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Marcelinhos100

Nasıloldudabu takımaoyuncu almaya karar verdiniz sizler bu insanları hep kandırdınız sen degilmiydin Kafkas oyuncuya gerekyokdiyen bugün agustos olmus nereden bulacaksın iki direkt futbolcuyu bu takımın kalesinde herattıgı topu taca yollayan bir kaleci var ve 30 yasındaki panter Ahmet var her yaptıgınız olay 10000kişi sahtekar
                              diye bagırıyor yerinizden kıpırdamıyorsunuz almayın kaleci almayın........
                              Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• alacaklarından değil zaten. sıkıştıklarında sallıyolar işte.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X