Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uyanın artık atı alan üsküdarı geçti biz hala pazartesi bakliyoruz.

Türkiyede gündemde olan Oyuncularin neredeyse hepsi gitti.
    Ali Bilgin, Volkan Yaman, bazi kaleciler, Wederson vs.

Zaten Transferden umudum kalmadi.
    Yabanci Transferinede inanmiyorum.

Sahsen TFF da bana göre dengesizlik yapacak ve eski uygulama ile devam diyecek.
    Bu seferde bazi Kulüpler iyice terleyecek..........
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski ezikbahceli Serhat Takimindan ayrilacak.

Bizim isimize yararmi Arkadaslar?
      forvet olabililr ama sağ açıkta işi zor...
      61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• BMN yönetimi göreve.TS transfer dosyasını kapattığını açıkladığına göre bu başlığında bir anlamı kalmamış demektir.Bundan sonra yazılacaklara ile onlara verilecek cevaplar psikolojimizi bozacak yoktan yere renkdaşlar arasında atışmalar ve küskünlükler doğacaktır.İyisimi biz bunlara sebep olmamak adına yapılabilecek bir transfere kadar başlığı dondurmak.Ben şahsen kendi adıma bu uygulamayı başlatıyorum.Baki selam.
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Transfer ka-pa-tıl-ma-dı
          Felaket tellallığı yapmaya gerek yok
          3 transfere daha ihtiyacımız olduğu çok açık
          En az 2 transfer daha bekliyorum
          En kısa zamanda yapılması tek dileğimiz

Yorum

TS'de Kim Ne Yaptı?

Trabzonspor'un 9 günlük Gerede kampı bugün sabah yapılan antrenmanla sona erdi. 33 futbolcu ile kampı tamamlayan Bordo-Mavililer toplam 18 antrenman yaptılar. Aşırı sıcağa rağmen çalışmaları üst düzey tempoda tamamlayan Trabzonspor takımı, kamp boyunca hayli C vitamini de tükettiler.Kampta Teknik Direktör Ziya Doğan'ı düşündüren en büyük konu ise, milli futbolcular ile birlikte yeni transfer Jabi'nin çalışmalara katılamaması oldu.
            İşte, www.haber61.net'in Gerede analizi:

.......

haber61.net
            Bu habere bakarak , en azından Yusuf , Kadri , Selim , Tayfun ve Emre Hızarcı gibi oyuncuların A takımda kendilerine yer bulabileceğini kanıtlamaları çok güzel. Enis , Emre , Ufuk gibi oyuncularımızda bu arkadaşlarına yetişmeli.

Özellikle Tayfun ve Selim gibi oyuncuların kadroda yer bulması gerekir. Bu kiralık giden oyuncuların gelecekte kendilerine A takımda şans verileceği inancını pekiştirecektir.

Ceyhun performansını üst seviyede tutarsa , 10 numara transferi yerli bir oyuncuylada çözülebilir.

Çağdaş geçen yıl en çok gol atan iki stoperden biriydi. Umarım bu yıl defansif özellikleriylede ön plana çıkar.

Birde bakıyorum kampın en başarılıları altyapıdan gençler. O halde kadro genişliği adına elde tutulan "bazı oyunculara" ne ihtiyaç var. Örnek Mustafa Keçeli.
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 19:41.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer ka-pa-tıl-ma-dı
              Felaket tellallığı yapmaya gerek yok
              3 transfere daha ihtiyacımız olduğu çok açık
              En az 2 transfer daha bekliyorum
              En kısa zamanda yapılması tek dileğimiz
              zeyyat kafkas Transfer kapatildi diyor zaten transfer yapsalar ne olcak

Yorum

Eski ezikbahceli Serhat Takimindan ayrilacak.

Bizim isimize yararmi Arkadaslar?
                Ben bunu defalarca söyledim.

Elimizde 2 forvet kaldı, Ersen ve Umut. Serhat haraketli ve baskı yapabilen bir forvet. İstekli oynadığı zaman çok etkili. 81 doğumlu

Anderlecht'te kadro dışı yada serbest. Orasını tam bilmiyorum.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 19:49.

Yorum

• Umarim hepimizi sasirtirlar.

Umarim sag gösterip sol vururlar......
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yattara bu sene Türk statüsünde oynacak mı arkadşlar?

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yattara bu sene Türk statüsünde oynacak mı arkadşlar?

Bir aralar konusu gecmisdi ama Yönetim oynayamayacagini aciklamisdi.
                      Herhalde 5 senesi dolmadi?

Yorum

Bir aralar konusu gecmisdi ama Yönetim oynayamayacagini aciklamisdi.
                        Herhalde 5 senesi dolmadi?
                        nobreden önce geldi bu adam türkiyeye akıllı olan yönetim hemen türk yapardı ama nerdeeee
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• TFF sayfasinda 19.06.2003 Tarihinden itibaren Türkiyede gözüküyor.
                          Yani seneye Vatandaslik Basvurusunu yapabilir.
                          Umarim Yönetim bunu düsünür ve Mukavelesini 2010 veya 2011 senesine kadar uzatir

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nobreden önce geldi bu adam türkiyeye akıllı olan yönetim hemen türk yapardı ama nerdeeee

Orasi tam olarak öyle degil.

Yattara Türk Milli Takimi icin oynayamiyor.
                            O yüzden ona extra Hak taninmiyor.
                            Türkiyede 5 senesini doldurdugu an Vatandasliga basvurabilir.

Nobre ise hic Milli olmamis.
                            Türk Milli Takiminda oynayabilir diye erkenden Vatandas yaptilar ser....

Yorum

• Özkara, 8 Temmuz Pazar günü Bolu kampına başlayacaklarını ve transferleri kamp dönemine dek bitireceklerini sözlerine ekledi.
                              Öte yandan tesislerde düzenlenen törenle Siirtspor'un eski kalecisi Abdülkadir Ünver ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Törende kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Abdülkadir'den çok şey beklediklerini belirterek, şampiyonluk yarışında bu futbolcunun önemli katkıları olacağını söyledi.
                              Abdülkadir ise Sakaryaspor'un kadrosunda yer almaktan mutlu olduğunu kaydederek, ''Şampiyonluğa oynayan bir takıma geldim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Sakaryaspor'un başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim'' diye konuştu.
                              -----------------------------------------------------------------------

Sakarya Kaleci aldi ve bizim TD Cemi gözden cikardi!

Acaba ufukda Martinez Transferimi var.

Ulan Pazartesi bizi sasirtiyorlarmi birde......

Yorum

TFF sayfasinda 19.06.2003 Tarihinden itibaren Türkiyede gözüküyor.
                                Yani seneye Vatandaslik Basvurusunu yapabilir.
                                Umarim Yönetim bunu düsünür ve Mukavelesini 2010 veya 2011 senesine kadar uzatir
                                Sanırım yeni sezona kayıt için bildirimi yapılan futbolcu yabancıysa , statüsünü değiştirse bile o yıl yabancı olarak geçiyor.

Yani takım kadrolarının federasyona bildirilmeden bu işin gerçekleşmesi gerekir. Aklımda böyle bir bilgi kalmış , araştırmak gerek.
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 20:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X