Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce bir Özer ile Ali'yi alalım da biz Bilal için sonra ağarız lazım gelirse.
    Şahsen nasıl onadığını da bilmiyorum.
    Ordular, ilk hedefiniz Özer ve Ali'dir.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 yasina yeni girdi mukavelesi 2 yillik. altyapidan bu sene iki kisi profesyonel oldu biride bilal. bu sene amatör sözlesmesi bittigini duyan türk takimlari haftalarca onun pesine kostu. üzücü birsey varki bu takimlarin icinde trabzonspor yoktu.fener, cincon, besiktas, kayseri,ankaraspor,...

Olsa sasardim

Keske Bilalin bir Akrabasi Yönetimden birini tanisa ve önerseydi.
      Osta sahada tam ne olarak oynuyor?
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 3 Saat sonra Paraguay'in Maci var.
        Bobadilla herhalde oynayacak. Gercekden merak ediyorum kendisini.
        Umarim Alman Kanallarindan Maci veren vardir. Bakmak istiyorum.

Iyi oynarsa acaba bizim TD istermi??
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu gece Paraguay-Kolombiya maçı var 01:30 da Bobadilla ve Martinez oynayacak mı acaba?
          Kolombiyada kadrodaysa ve oynarsa Pino da izlenmesi gereken oyunculardan biri Yine oynarsa Santa Cruzunda ne durumda olduğunu görebiliriz
          Dünkü Şilide Suazo sağlam golcü Yine Ekvadorda Benitez ve Tenorio da alınabilecek oyuncular

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Martinezi aciklarsalar sevinecegim ama Yönetimin bunun yeterligi olmadigini bilmesi gerekir....
            bakalım ben su saatten sonra sadece martıneze razıyım

Yorum

• Transfer başlığına uymayan, anlamsız iletiler silinmiştir, silinecektir!..
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gece Paraguay-Kolombiya maçı var 01:30 da Bobadilla ve Martinez oynayacak mı acaba?
                Kolombiyada kadrodaysa ve oynarsa Pino da izlenmesi gereken oyunculardan biri Yine oynarsa Santa Cruzunda ne durumda olduğunu görebiliriz
                Dünkü Şilide Suazo sağlam golcü Yine Ekvadorda Benitez ve Tenorio da alınabilecek oyuncular
                Baba uyduda mı maçlar yoksa bizim televizonlardan veren var mı?
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gece Paraguay-Kolombiya maçı var 01:30 da Bobadilla ve Martinez oynayacak mı acaba?

Bizim izleme Komitemiz varmi acaba??
                  TV'den seyretmekle kismen olur ama bence canli seyredilmesi gerekir.
                  Mesela Top karsi sahadayken Oyuncu ne yapiyor? Topsuz alanda nasil yer degistiriyor vs.

Copa Americada oynayacak herhangi bir Oyuncuyu alabilecegimizi inanmiyorum ben....

Yorum

• Salvador Cabanas

İyi bir golcü '80 Paraguay doğumlu 1,73 cm boy 77 kg

Sözleşmesi bitmiş gözüküyor

İstatistikler için:

http://en.wikipedia.org/wiki/Salvador_Caba%C3%B1as
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Baba uyduda mı maçlar yoksa bizim televizonlardan veren var mı?
                      TV8 veriyor maçları kardeş.Dünkü maçı 1-2 iyken bırakmıştım 3-2 bitmiş.Helal Şili'ye.

Yorum

• Vallahi cıkmam lazım ama anladıgım kadarıyla yönetimdeki abilerimizin sol kanatdan anladıkları sadece sol bek oluyor herhalde elimizde 21 yasında Ümit Milli sol bek Eyüp Kadri varken ki orada amac defans yapmaksa gayet yapabilecek Celo ve Cagdasta varken 22 yasında patlamaya hazır bir Gürcü almak işi cözmez bu takıma sol ayaklı ofansif futbolcu lazım alternatifleri bircok kez sıraladık Engin dedik Ferdi dedik Özer dedik ( Özer sol ayaklı degil ama olsun) dinleyen yok birde genc bir güney amerikalı aldınızmı bu iş biter ama bizi yönetenler hala hayallerdeler iyi uykular...........
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Salvador Cabanas

İyi bir golcü '80 Paraguay doğumlu 1,73 cm boy 77 kg

Sözleşmesi bitmiş gözüküyor

İstatistikler için:

http://en.wikipedia.org/wiki/Salvador_Caba%C3%B1as

Takimda attigi Goller Istatistik anlamda gayet iyi.
                          Yanlizca buda Boyuna göre biraz Kilolu

Yorum

• Evet farkındayım ama onu Ziya hoca halleder bu ara alınırsa
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaslar hepinize Iyi Geceler.

Ben yarini cok umudlu bir sekilde bekliyorum.

Yarin INSALLAH ya Transfer yada TD ISTIFASI var.

Bizim TD yarin ne kadar Adam oldugunu göstermeli.

Eger Transfer yapilmaz ise "Ben Kamp sonuna kadar 4 Transfer istedim ama Yönetim hic Transfer yapmadi" demeli ve gitmeli.

LÜTFEN!!!!

Yorum

• Cardozo var bir de Paraguaylı.
                                O da canavar bayağı.
                                Hatta bayağıdan da fazla..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...