Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon bobadilla ve dhorasoo yu alırsa tamam bu iş.dhorassoo olmazsa palermo..

Yorum

• Hasim Asbaskanımız beklenen acıklamayı yaptı Bobadilla ile parasal konularda anlaşamamışlar yüksek maliyeti dolayısıyla anlaşamadık gelin konuşalım diye birşey söz konusu degil bizim rakamlarımıza uzak bu transferde Apdullah Başer ilgileniyormuş bu arada bu adam asbaskan beni delecek ya adam aynen söyle söylüyor Ziya Hocayla 2-3 saat sohbet ettik genel anlamda konustuk bir istegi varmı yok mu diye tamamen genel anlamda bir-iki mevkide sıkıntısı varmış tabi bakıyorlarmış
      alınacak oyuncunun uygun maliyette olması lazım eger yabancı istiyorsa
      su an yabancı sayımız uygun degil kararı bekleyecegiz sabırlı olalım hedefimiz intertotoyu gecmek ligde basarılı olmak........

Aynen bunlar Sayitoglunun agzından cıkan kelimelerdir yani yuh diyorum birşey demiyorum.........
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Çok güzel bi video

koptum valla...

"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• trnasfer yookk daha daha ne alsın süper transfer yaptılar transfer yapmasalar dahi altyapıdan yeni oyuncular kazandırabilsek artık kurudu altyapımız gökdenizden sonra kim war yetiştirdiğimiz

Yorum

• transfer beklemyin artik su takimdan
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok güzel bi video

koptum valla...

http://www.tubetube.net/videoizle/vT...abzonspor.html
              bu video nun nesi komik ya
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hasim Asbaskanımız beklenen acıklamayı yaptı Bobadilla ile parasal konularda anlaşamamışlar yüksek maliyeti dolayısıyla anlaşamadık gelin konuşalım diye birşey söz konusu degil bizim rakamlarımıza uzak bu transferde Apdullah Başer ilgileniyormuş bu arada bu adam asbaskan beni delecek ya adam aynen söyle söylüyor Ziya Hocayla 2-3 saat sohbet ettik genel anlamda konustuk bir istegi varmı yok mu diye tamamen genel anlamda bir-iki mevkide sıkıntısı varmış tabi bakıyorlarmış
                alınacak oyuncunun uygun maliyette olması lazım eger yabancı istiyorsa
                su an yabancı sayımız uygun degil kararı bekleyecegiz sabırlı olalım hedefimiz intertotoyu gecmek ligde basarılı olmak........

Aynen bunlar Sayitoglunun agzından cıkan kelimelerdir yani yuh diyorum birşey demiyorum.........

Aslinda baska birseyde dememiz lazim ama bu cezalar varya bu cezalar
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yine koca bir gün bizim acimizdan bosa gecdi.

Simdi her aksam buraya gelen ve yarindan ümitliyim diyen arkadas eksik.

SAME SHIT, DIFFERENT DAY!!!!!!!!!!!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• abi ortalık çok sessiz bu aralar kimse bişe açıklamıyo. yöneticiler dahi hiçbiyerde gözükmüyo.
                    hayırmı yoksa şermi bilemiyorum. umudumuz yok ama hani olurda bizi şaşırtırlarmı dersiniz. bu durgunluğun sonunu merakla bekliyoruz.
                    hep günü geçirmek için suni gündemlerle medya bizi oyalıyo.
                    bakalım hayırlısı artık
                    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Haşim Bey beni yanıltmıyor, çok şey istiyoruz, zaten Trabzon da küçük şehir... Kaderine razı ol, otur oturduğun yerde.. Siyah protesto bayrakları hazır olsun
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• .............................
                        En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 21:44.

Yorum

• ------------- silindi --------------

Yorum

• Mehmet DEMİRKOL Yazarın Tüm YazılarıKöşe Yazısını yazdırın
                            ALLAH AŞKINA, KAÇ YABANCI?..
                            26.06.2007 09:08

25 Haziran 2007 Pazartesi. Saat 15.45. Resmi transfer başlayalı 2 hafta oldu. İmzalar atılıyor. Flaş transferler, sessiz transferler.
                            Ligin başlamasına 45 gün var...
                            Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi eleme maçına sadece 1 ay var...
                            Ve Trabzonspor'un Intertoto maçına sadece 12 gün...
                            Ve, önümüzdeki sene Türkiye'de bir takımda kaç yabancı oynayabilir kimse bilmiyor.
                            Biliyorsa bir tek Haluk Ulusoy biliyor.
                            Sadece o.
                            Bir umut, belki bu yazı yayınlandığında açıklanmış, haşmetmeapları aciz kullarına bir bilgi vermiş olur.
                            Senelerdir futbolun içinde olan, belki hayatta yaptığı tek iş bu olan, kendi deyimiyle "Türkiye'yi Dünya 3.'sü yapan" yine "Türkiye'ye UEFA Kupası onun döneminde gelmiş olan", tek amacı futbola hizmet etmek olan Haluk Ulusoy.
                            Yeniden başkan olmak için yırtınan, başkan kalmak için yırtınan Haluk Ulusoy. Ne diyor koltukta kalma gerekçesi olarak? "Benim tecrübem var, ben bu işi biliyorum."

Sadece 12 gün var!
                            Kabul. En deneyimli yöneticilerden biri Ulusoy. Futbol tarihinde adı olacak. Kapkalın harflerle. Peki böyle bir isim, yanında müthiş maaşlarla çalışan onca hocaların, onların da hocaları ve hatta onların da hocaları varken... Ülkenin en iyi hocası olarak kabul edilen Terim her şeyin başındayken... Nasıl olur da bir yıl boyunca karar verememiş olabilirler kaç yabancı olacağına!
                            Bilirsiniz, herhangi bir doğru yönetilen ülkede ve tabii UEFA ve FIFA gibi örgütlerde, bu tip kararlar alındığında, 1 yıl sonra uygulamaya koyulur karar. Basit bir kural değişikliği, bir nüans dahi olsa bir yıl sona yürürlüğe girer yeni karar. Çünkü herkese zaman tanınması gerekir.
                            Ama ülke Türkiye olunca bu olmuyor.
                            Söyler misiniz bana, bir takımda kaç yabancı oyuncu olabileceğinin kararı, o ülkenin büyüklerinden biri Avrupa'ya çıkmadan 12 gün önce belli olmayabilir mi?
                            Bunun hangi takımların ligde oynayacağının bilinmemesinden ne farkı var?
                            Ya da eğer yabancı sayısı karara bağlanacaksa, Haluk Ulusoy, "Hayır kardeşim, yabancılar bu ülkeye zarar veriyor. Sayıyı azaltıyorum. Artık 4 yabancı oynayacak diyemez mi?" Ne farkı var, ha 2 artırmışsın, ha 2 azaltmışsın. Bu kararı verse söylecek bir şey yok. Çünkü o yönetiyor futbolu ve kendisinin de söylediği gibi en iyisini, o ve şahane ekibi biliyor.
                            E peki böyle bir karar çıkarsa ne olacak.
                            Şimdi, bırakalım takım tutar, parti tutar gibi başkan tutmayı.
                            Bütün bunlara bir Allah'ın kulunun "Kardeşim bizimle kafa mı buluyorsunuz? Bir senedir ne yaptınız?" dememesine ne diyeceğiz.
                            12 gün var. Ve hiçbir şey belli değil.
                            Haydi alalım başkanı omuzlara.

Ne güzel anlatmis Mehmet Bey.

Trabzonspor 12 Gün sonra önemli bir Maca cikacak ama halen bir KARAR yok.
                            Birde Ulusoy Trabzonlu?
                            Zaten Sakaryanin Baskanida Trabzonlu!

OLMAZ OLSUN BÖYLE TRABZONLULAR!!!!!

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel bi video

koptum valla...

http://www.tubetube.net/videoizle/vT...abzonspor.html
                              BOMBA YA
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• açılmıyorki
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz