Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nurinin harcadıklarına bak sen para werip harcıyo bide mükemmel bir örnek ali güzeldal daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nurinin harcadıklarına bak sen para werip harcıyo bide mükemmel bir örnek ali güzeldal daha ne olsun
      O sizin savundugunuz adamin istedigi her oyuncuyu aliyor!! Simdi basimizda akilli bir td olsaydi sampiyonluga oynardik rahat bir sekilde, cünkü kadro zaten iyi ve eksiklerimizde belli! Ama o ADAM eksikleri görmekten aciz, gözü sadece sag bekle stoperi görüyor. Neden? Cünkü defans hastasi

Yorum

• nuri gelmeseydi olacaklar ali güzeldal bizde olcaktı hala 900 bin dolar kasada musampa alınmayacaktı bilmem kaç milyon dolar kasada olcaktı marcelinho alınmayacaktı kar edilerek satıldı deniliyor ama bi köşe yazısında okumuştum bi hesaplama wardı marcehelinhoya ödenen kesin parayla ondanda zarar etmişiz öle kar filan yok yani daha saymama gerek warmı

Yorum

• yönetimin sucu büyük arkadaslar ama hocanın sucuda bana göre %30 gibi az deil daha fazla yönetim mi dedi ona her maca korkak cık ön liberoyla oyna hücum yapma sisirme toplarla oyna Allah askına bu sene ben ne bir corner organizasyonu gördüm ne bir serbest atıs ha ben demiyorum yönetim sucsuz yönetimin sucuda büyük ama hocanın sucuda az deil simdi
          !

Yorum

• bu arada Beşiktaş, Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen savunma oyuncusu Eduard Cisse ile anlaşmaya vardı

Yorum

• ya szymek nie gitti takımda hücum oynayan adam yok die toplar kafamdan uçuşuyor die ziya ne yapsın şimdi elinde kaç tane kayda değer hücum adamı war defansı düzenini oturtacak ondan sora hücuma geçmeyi planlıyordu. ilk gelişinde tolga transferiyle defans sorununu haletmişti elinde fatih gbi hücum elemanı wardı sen de diyorsunki defans delisi. ersun yanal ii td tamam gelsin ne yapıcak sence hamurmu war elinde yoğurabilceği yada istediklerini yapcak yönetim

Yorum

ya szymek nie gitti takımda hücum oynayan adam yok die toplar kafamdan uçuşuyor die ziya ne yapsın şimdi elinde kaç tane kayda değer hücum adamı war defansı düzenini oturtacak ondan sora hücuma geçmeyi planlıyordu. ilk gelişinde tolga transferiyle defans sorununu haletmişti elinde fatih gbi hücum elemanı wardı sen de diyorsunki defans delisi. ersun yanal ii td tamam gelsin ne yapıcak sence hamurmu war elinde yoğurabilceği yada istediklerini yapcak yönetim
                ya sen bile bu yazdına inanmıyosun syzmek giddi top kafamdan ucuyo diye ölee oynamaya takımı kim baslattı ziya bana su adamı savunmayı bırakın bu klubun hocasıda hoca deil yöneticiside yönetici deil
                En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 01:42.
                !

Yorum

ya szymek nie gitti takımda hücum oynayan adam yok die toplar kafamdan uçuşuyor die ziya ne yapsın şimdi elinde kaç tane kayda değer hücum adamı war defansı düzenini oturtacak ondan sora hücuma geçmeyi planlıyordu. ilk gelişinde tolga transferiyle defans sorununu haletmişti elinde fatih gbi hücum elemanı wardı sen de diyorsunki defans delisi. ersun yanal ii td tamam gelsin ne yapıcak sence hamurmu war elinde yoğurabilceği yada istediklerini yapcak yönetim
                  Hucüm adami mi yok. Yattara, Ersen Martin, Ömer Riza, Musampa, Cem, Ceyhun bunlar ne adami? Kaci yedekte oturuyor?? Lütfen dalga gecme...

Yorum

• szymeki ön liberoda oynatma fikri ilk kez eski topçulardan bekir barçın tarafından tawsie ediilmişti we ziyada szymeki burada oynattıktan sonra tebrik edildi çünkü ön libero eksikliğinde szymek o nokta için en ii seçimdi

Yorum

hücum oyuncularınıda sayıyım istersen sana bilader syzmek marce yattara gökdeniz ersen umut musammpa hani begenmiyonuzya(adam sakarya macında yattaraya bir pas attı kim atabilir öle pas türkiye liglerinde) cem demir ömer rıza
                      !

Yorum

szymeki ön liberoda oynatma fikri ilk kez eski topçulardan bekir barçın tarafından tawsie ediilmişti we ziyada szymeki burada oynattıktan sonra tebrik edildi çünkü ön libero eksikliğinde szymek o nokta için en ii seçimdi
                        ben bise demiyorum sana ama sunu bil bilader bu savundunuz ziya bu sene ilk 5 haftayı cıkaramaz kimsede bana takım kötü demesin ne kadar kötü olsa bile onun elinde ceyhun var gökdeniz var yattara var hüseyin var serkan var step var umut var
                        !

Yorum

• ömer rıza sakat ersen martin sakatlanana kadar oynuyordu zaten hatta lazoroni ben hazırlamıştım onu die bi laf atmıştı ortaya ceyhun ne zman alındı alındıktan sora oynatılmadımıömer rıza iyileşince şans werilmedimi cem genç ziya ceme karşı bir kere kötü dawrandı yanlış zamanda oyundan aldı. biras düşün öyle konuş dalga geçme derken

Yorum

• bu yönetimle hangi td ilk 5 haftayı çıkarabilir sence

Yorum

ömer rıza sakat ersen martin sakatlanana kadar oynuyordu zaten hatta lazoroni ben hazırlamıştım onu die bi laf atmıştı ortaya ceyhun ne zman alındı alındıktan sora oynatılmadımıömer rıza iyileşince şans werilmedimi cem genç ziya ceme karşı bir kere kötü dawrandı yanlış zamanda oyundan aldı. biras düşün öyle konuş dalga geçme derken
                              tamam bak syzmek vardı marce vardı gökdeniz vardı umut vardı musampa vardı elinde 5 tane hücum adamı vardı o ne yaptı stoperden kırma ferhatla hüseyinle hasanla keceliyle orta saha kurdu darılma kızma birader ama sen bizle dalgamı geciyon ha ben yine demiyom tek suclu ziya yönetimde suclu ama ziya sütten cıkmıs ak kasık deil
                              !

Yorum

• arkadaşım anlamıyorum seni sen bu yönetimimi sawunuyorsun bana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X