Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya ezik ezik diyoruz ama adamlar takır takır transfer yapıyo bu ne biçim ezikliktir..
    her sene aynısı değil mi abi,ne oluyor onlar yap poz biz sabrediyoruz bu sene her şeye rağmen inanıyorum
    bu sene bizim tozumu yutacaklar
    o kadar iddialıyım
    umutsuzluk hiç yok
    içimden geçen bunlar
    şampiyon olacağız
    onlarda başkanlarına olan senetleri 35 milyon dolar yapar
    şeref tribununde imza peşinde koşarlar
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ben daha yeni haber aldim sok sok sok,

Annem bana dondurma alacakmis ...
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzonspor'da barbekü partisi

Kaldıkları Greenpark Dorukkaya Otel'in yanında bulunan Kayagöl kenarında yapılan barbekü partisine katılan bordo-mavililer, partide ikram edilen kuzu çevirme, adana kebap, tavuk pirzola ve iç pilavın tadını çıkardı. Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Celalettin, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, ''Her şey istediğimiz gibi. Hocalarımızın da memnun olduğuna inanıyorum. Takım olarak iyi çalışıyoruz. İnşallah bunun faydasını gelecek hafta İnter-Toto Kupası müsabakalarında göreceğiz. Eksik futbolcuların da katılımıyla, yeni sezonda Trabzonspor'un eski gücünü tekrar yansıtacağımıza inanıyorum. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu. Her zaman dişe diş mücadele ettiklerini vurgulayan Celalettin, geçen sezon ligin biraz karışık olduğunu, şampiyon olabileceklerini, ancak sakatlıklar ve kadro değişikliklerinin hedeflerine ulaşmalarını engellediğini dile getirdi. Futbolculardan Ersen Martin, hedeflerinin İnter-Toto Kupası'nda başarılı olarak UEFA Kupası'nda mücadelelerini sürdürmek olduğunu ifade ederek, ''Bu sene daha güçlüyüz. İyi bir kamp dönemi geçirdik, iyi bir kadroya sahibiz'' dedi.
        -TOLGA: ''BİRİ GELİR, BİRİ GİDER. FUTBOLUN DOĞASI BU''-
        Bordo-mavili futbolcu Tolga ise Türkiye'de Afrika sıcakları yaşanmasına rağmen Gerede'de havanın o kadar da bunaltıcı olmadığını ve başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydetti. Kendisine yöneltilen bir soru üzerine, kulüp yönetiminin ve teknik direktör Ziya Doğan'ın bir kaleciyi göndererek yeni bir kaleci transfer etme düşüncesinde olduğunu belirterek, ''Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Biri gelir, biri gider. Çok büyütmemek lazım. İyi olan kadroya girer. Her şey kulübün başarısı için'' diye konuştu. Takımdaki arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu ifade eden Serkan Balcı da, neden Trabzonspor'u seçtiği sorulduğunda, ''En büyük etken hoca ve başkan. İnşallah camia için hayırlı olur. Oturmuş bir ekip. 23-24 senedir şampiyonluk tatmadık. Bu sefer tatmak istiyoruz. Üstümüzdeki baskıyı yenersek, kimsenin ne dediğine bakmadan işimizi yaparsak başarılı oluruz'' dedi. Balcı, ''Diğer takımlarda farklı mevkilerde oynadın. Burada hangi mevki de oynayacaksın?'' sorusunu şöyle yanıtladı: ''Fenerbahçe'de sağ bek, Gençlerbirliği'nde orta sahada oynadım. Hocamız beni sağda, solda ve ortada oynatabileceğini söyledi. Kimsenin forma garantisi yok. Futbolcu olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışırız. Önemli olan takımın menfaati. İyi olan kadroya girer.'' Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan, cuma günü sabah antrenmanından sonra bir basın toplantısı düzenleyerek son bin değerlendirme yapacağını ve kampı sonlandıracağını söyledi.
        poetricus

Yorum

• Trabzon'da Sergen sesleri
          Orta sahaya futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yurt dışında istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Ziya Doğan'ın isteğiyle Sergen Yalçın'a yöneldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Doğan'ın Sergen'in takıma faydalı olacağını belirtbün yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer ve teknik direktör Doğan'la görüşerek, İntertoto müsabakalarında takıma başarılar dilediği duyuruldu."

Yorum

• Ey gidi basibozuk yönetim ey !
            Sergen`e kadar düsürdünüz ya bu takimi size helal olsun.Oyun kurucu olarak ta isterseniz Maradona`yi getirin.Bonservis sorunu yok ne de olsa. Yuh derim size baska birsey demem.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O şovlarla olmuyor bu işler.
              Burda yazılanlardan sonra dükkanı kapatalım gidelim ya
              biraz inanıyorum şampiyon olacağımıza buraya gelip okuyoruz moral sıfır
              adamlar kadroyu yeniliyorlar ama bakalım uyacakmı
              ikisinin yeni hocası var,yine iki takım kadroyu yeniliyor
              adamlar battı balık yan gider havasında

Kim ne derse desin bu sene şampiyon olacağız.
              ben iddiasına da girerim abi
              bizim kadromuz onların kadrolarından altta kalmaz
              bizde hiç inanç bırakmıyorsunuz,moral bozuyorsunuz.

Tek Moral bozan kisi bensem ceker giderim ve sorun kalmaz kardesim.
              Bana gelene kadar kimler Moral bozmuyorki?

Takima Adam gibi Top oynatmayan TD bozuyor!
              Yöneticiligin Y'sini bilmeyen Yönetim Kurulu Üyeleri bozuyor!
              Yaptigi DENGESIZ aciklamalardan dolayi Baskan bozuyor!
              Hic Haberimiz olmayan Gazeteler/Siteler bozuyor!
              Bozuyor oglu Bozuyor!

Bende inanmak istiyorum ama inanmak icin önce calismak gerekir!
              Eksiklerimizin oldugu ortada.
              Bunu kimse INKAR edemez!
              Ben Rakiplerimiz gibi 10 Futbolcu Transferi istemiyor ve beklemiyorum.
              Söyle 2-3 iyi Futbolcu isimizi görür ve ben dahil hepimizi umutlandirir.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• harbiden maradona iyi rekklam olur..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• Sergen konusunu artık kapatalım bugünden beri ismi geçiyor forumda basının haber bulamayıp Sergeni Trabzonspora yamamasıdır başka bir şey değil bence..
                  TS ÜYE NO:16680

Yorum

• ya ne sergeni yaaa
                    her neden inanıp kanarsınız ki yaa anlamadım
                    yok jubile yapmış olanlarıda çagıravcaklar deseler onadamı inanacaksınız
                    yapmayın arkadaşlar yaa
                    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• sergen alınır mı munlar harbiden kafayı yemişler?
                      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İMZALARA AZ KALDI

Trabzonspor transfer etmek istediği iki futbolcu için son hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Önceliği kaleciye veren Bordo-Mavili takım stoper ve 10 numara konusunda kararsızlık yaşıyor

GERİ SAYIM
                        AŞLADI
                        Bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını 32 kişilik kadrosuyla Gerede’de sürdüren Trabzonspor diğer taraftan transfer arayışlarını da sürdürüyor. Özellikle kale, sol kenar ve forvete takviye yapmak isteyen Bordo-Mavili takımda imzaların her an atılabileceği belirtiliyor. Kulüp başkanı Nuri Albayrak ile teknik direktör Doğan arasında yaşanan görüş farklılığı da endişe yaratıyor. Doğan, Risp’in yerine stopere de futbolcu talebinde bulunurken başkan Albayrak bu alana takviyenin gereksiz olduğu yorumunu ileri sürdü.

BOBADİLLA
                        EKLENTİSİ
                        Trabzonspor Paraguaylı kaleci Bobadilla ile ilgili gelişmeleri takip ederken bu oyuncunun America Cup’ta oynayacağı maçların bitmesini bekleyecek. Bordo-Mavili takım ayrıca yüksek fiyat nedeniyle beklemeye aldığı Sakaryaspor kalecisi Martinez’i de unutamıyor. Halen Yeşil-Siyahlı kulübün bu konuda yumuşamasını ve indirime gitmesini bekleyen Trabzonspor kurmayları bu yöndeki umutlarını devam ettiriyor. 10 numara, sol kenar ve santrafor konusunda bir gelişme kaydedilemedi.

Tarih: 26.06.2007 Saat: 20:20:34 (5030 okuma)
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• SAKARYA HİZAYA GELİYORKolombiyalı kaleci Martinez, için 1.5 milyon Euro ve Ahmet Şahin?i istediler...Trabzonspor?un Martinez taktiği işe yaramaya başladı. Sakaryaspor astronomik tabelinden geri adım atarken, Bordo-Mavili yönetim şartların oluşması halinde Tomas?ı satıp, Jefferson?u da kiralayıp, Martinez?in transferini gerçekleştirmek istiyor...

TAKTİK İŞE YARIYOR
                          Trabzonspor yönetiminin Sakaryaspor?un Kolombiyalı file bekcisi Martinez?in transferinde uyguladığı taktik işe yaramaya başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın yeni sezonda kadroda görmek istediği Marteniz için Trabzonspor yönetimi Sakaryaspor yönetimine 1 milyon euro ve Ahmet Şahin?i teklif edersen Sakaryaspor yönetimi astronomik bir fiyat isteyip göraşmeler tıkanmıştı. Trabzonspor yönetiminin "Martinez ile ilgilenmiyoruz" açıklamasından sonra Sakaryaspor yönetimi geri adım atıp, Bordo-Mavili yönetimden 1.5 milyon euro ve Ahmet Şahin?i istedi.
                          KABUL ETMEDİLER
                          Trabzonspor yönetimi ise Sakaryaspor?un bu teklifini kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim, Martinez?e henüz bir talipli çıkmadığını bu nedenle bu oyuncunun transferini kendi şartlarında gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor yönetimi, şartların oluşması halinde Tomas Jun?u eski takımına satıp, Jefferson?u da İstanbul Büyükşehir Belediyespor?a kiralayıp Kolombiyalı kaleci Martinez?in transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• trabzon spor yönetimi tsclub mağzalarını kapatıp açacagı yeni bar ve eylence yerlerinin başına getirmek için gece hayatında tecrübeli eski oyuncumuz sergen yalçınla temesta
                            işkenaz

Yorum

• YİNE YABANCI KALDIK!

Perşembe günü yapılması planlanan TFF'nin yönetim kurulu toplantısı ertelendi. Yabancı kontenjanın da karara bağlanacağı toplantının, federasyon yetkililerinin Bolu Abant'ta düzenlenen ve bazı illerin emniyet müdürlerinin katılacağı toplantıya gidecek olması nedeniyle ertelendiği açıklandı.

27 Haziran 2007, 16:23 Ajansspor
                              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Tolganin mesajini aldinizmi???
                                "Birisi gelir - birisi gider."

Belki Jefferson´u kast ediyor, ama belkide kendisini ???

Bu cocuguda zorlan kovmak istiyorlar Trabzon´dan.
                                Allahim sen bana sabir ver.
                                Trabzonspor rule the world.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X