Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yoğun bir temizlikten sonra başlığı tekrar açıyoruz:

1- Yönetim ile ilgili görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=5730&page=50

2- Ziya Doğan hakkındaki görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=4417&page=99

3- Forum yönetimi ve kural ihlalleri ile ilgili görüşleriniz için: http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=670&page=97

Aynı zamanda forum kuralları ihlallerini gördüğünüzde kendiniz cevap vermek yerine ilgili mesajın yanındaki "raporlama" butonuna basarak da bizlere ulaştırabilirsiniz.

Şikayet ve sıkıntılarınızı kendiniz çözmeye kalkmadan BMN Yönetici ve Moderatörlerine ulaştırınız.

KONU İLE ALAKASIZ MESAJ YAZANLAR UYARILACAK, GEREK GÖRÜLDÜĞÜ HALLERDE CEZALANDIRILACAKTIR!

BİRBİRLERİNE KIRICI ve SAYGISIZ MESAJLAR YAZANLARIN DA MESAJLARI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ SİLİNECEK ve İLGİLİ KİŞİLER DE FORUM KURALLARIMIZ İÇİNDE CEZALANDIRILACAKTIR.

Forumda, en güncel olan bu başlığı kirletmeyin ki, bu durumdan rahatsız olan onlarca üyemiz de mağdur olmasın.

BAŞLIK AÇILMIŞTIR!
    Hatırlatmakta fayda var. Lütfen konu dışına çıkmayalım.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Gazetecilerin kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Photoshop'a bile başlamışlar, sonunu iyi görmüyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya bu ziya ne yapıyo herif sergenle gizlice görüşmüş internette yle yazıyo. yani daha duyduğum zaman tüylerim diken diken oldu.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• yaa oyle deme dostum olmadı hami yi de tekrar alırız abdullah şifo boyle devam bizim takım elele sampiyonluga basta ziyaaaaaa

Yorum

• İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işletme hakkını devretsin o zaman, merak etme iş oraya gelince çözüm bulunur.
            Mantıklı bir öneri olsa olur Trabzonspora kim şu ana kadar bu kadar büyük bir para hibe etmiş.Ayrıca daha önceki mesajlarında 10 milyon $lık yıldızdan bahsetmişsin.10 milyon diye bir para geçmedi sadece yıldız alınacak dendi.
            TS ÜYE NO:16680

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bu ziya ne yapıyo herif sergenle gizlice görüşmüş internette yle yazıyo. yani daha duyduğum zaman tüylerim diken diken oldu.
              Su gizli haberleri cok hosuma gidiyor.. Gizli ama herkesin haberi var ... Insallah dogru degildir dogruysa bile, mac basi para alma sartiyla olmasi da fayda var... Hatta dakika basi... Huzursuzluk cikartigi zaman 50 dakikalik parasi silinecek ..
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

adminler konu dışına çıkmayın diyolar son cevaplayayım.
                işletme hakkını kime devrediyorsun. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Taraftarın Trabzonspor sevdası varsa tüm gayrimenkul ve menkullerini Trabzonspora devretsin. Haydi taraftar tüm menkül ve gayrimenkullerinizi Trabzonspora devredin kampanyası başlatalım ))))
                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 15:51.
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak HasanGucmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mantıklı bir öneri olsa olur Trabzonspora kim şu ana kadar bu kadar büyük bir para hibe etmiş.Ayrıca daha önceki mesajlarında 10 milyon $lık yıldızdan bahsetmişsin.10 milyon diye bir para geçmedi sadece yıldız alınacak dendi.
                  gecti gecti... 2 yildiz alacagim 10 milyon $ degerinde...
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• transfersizlikten konu gittikçe dağılıyor. geçen sene bize dünya yıldızları diye yutturulan adamlara bakıyorum ve bu sene milletin aldıklarına bakıyorum da neyse

Yorum

• İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Getafe'de kiralık olarak forma giyen Letonyalı futbolcu Maris Verpakovskis, İspanyol ekibiyle anlaşma sağlayamayınca takımı Dinamo Kiev'e dönme kararı aldı.
                      Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den İspanyol takımı Getafe'ye geçtiğimiz sezon kiralık olarak gönderilen ve çıktığı 12 lig maçında bir gol kaydeden Letonyalı oyuncu Maris Verpakovskis, Getafe'ye transfer olma konusunda anlaşma sağlayamayınca Ukrayna'ya dönme kararı aldı. 27 yaşındaki Letonyalı futbolcu, Dinamo Kiev'le birlikte Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda mücadele edecek.
                      Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den İspanyol takımı Getafe'ye geçtiğimiz sezon kiralık olarak gönderilen ve çıktığı 12 lig maçında bir gol kaydeden Letonyalı oyuncu Maris Verpakovskis, Getafe'ye transfer olma konusunda anlaşma sağlayamayınca Ukrayna'ya dönme kararı aldı. 27 yaşındaki Letonyalı futbolcu, Dinamo Kiev'le birlikte Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda mücadele edecek.

--------------
                      Milli maçlardan bu adam sağlam forvetti diye hatırlıyorum. Bu adamı alsak hiç fena olmaz. Ne kadar acaba, en azından biz de kiralık alalım.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Alıntı:
                        SakogluDogan tarafından yazılan

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adminler konu dışına çıkmayın diyolar son cevaplayayım.
                        işletme hakkını kime devrediyorsun. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Taraftarın Trabzonspor sevdası varsa tüm gayrimenkul ve menkullerini Trabzonspora devretsin. Haydi taraftar tüm menkül ve gayrimenkullerinizi Trabzonspora devredin kampanyası başlatalım ))))
                        bence de artık konu dışına çıkmayalım, ama gözden kaçırdığın ufak bir ayrıntı var sanırım. 10M$ lık yıldız transfer sözünü ben ya da Trabzonspor taraftarı vermedik.
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• ne iştir anlamadım Millet takır takır transferler yapıyor haber sitelerinde son dakika haberleri hep transfer üzerine...ama bizmkilerde ise haberler..yok biletixle devam..yok barbekü partisi..yok yangın paniği ..medya bile şaşırıyordur bu duruma ,adamlar gazetelerine yazacak haber bulamadıkları için boş boş şeyleri yazıyorlar,düşünsenize asparagas transfer haberi bile yokkk..vayy düştüğümüz hallere bakın,....Allah sabır versin...Cümlemize....
                          En son Tunga tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 16:01.
                          poetricus

Yorum

• Dün askam Copa America 2007 maclarini izleyen oldumu.
                            Ben Uruguay - Peru macini izledim. Ve onlarin kalecisi cok iyi.

Su an kendi ligindeki sampiyon takimin kalecisi. 30 yasinda. Maliyeti fazla olmaz. (gerci simdi yildizi parlarsa, cikar´da).

Teknik heyet / Yönetime duyuru: Copa America maclarini izliyormusunuz ???
                            Bence bi izleyin.

Bu arada yine Peru takiminda sonrada maca giren Juan Carlos Mariño cok yetenekli bir oyuncu´dur. "10-NUMARA"
                            Onuda bir gözetlesinler.

Ben kalan iki macinida bi izlicem. Belki gündeme gelir. Hazirlikli olmak gerek.
                            Trabzonspor rule the world.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne iştir anlamadım Millet takır takır transferler yapıyor haber sitelerinde son dakika haberleri hep transfer üzerine...ama bizmkilerde ise haberler..yok biletixle devam..yok barbekü partisi..yok yangın paniği ..medya bile şaşırıyordur bu duruma ,adamlar gazetelerine yazacak haber bulamadıkları için boş boş şeyleri yazıyorlar,düşünsenize asparagas transfer haberi bile yokkk..vayy düştüğümüz hallere bakın,birde ne iştirse anlaamadım arada bir halüsnasyon gibi ortaya çıkan forum tilkileri yokmu....Allah sabır versin...Cümlemize....
                              YÖNETICI ARKADASIM BU HAKARETLERE DUR DEMEDIKÇE FORUM YINE KARISIK.LUTFEN MUDAHALE.

birde ne iştirse anlaamadım arada bir halüsnasyon gibi ortaya çıkan forum tilkileri .......
                              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

10M$ lık yıldız transfer sözünü ben ya da Trabzonspor taraftarı vermedik.
                                ha bunu de hep birlikte eleştirelim.bak bende gitmesini istiyorum.)) Cuma ve Cumartesi günü transfer yapabiliriz.))
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X