bencede hasan şaş bizde iş yapar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bilo Paşa
her zaman transferleri eylül ayında yaparız ve her zaman o transferler takıma uyum sağlayamaz ve gönderilir ya da gönderilemez elimizde kalır bu yazda böyle olacak ,sağol yönetim çok büyük futbol zekanız var
koskoca boca nın kalecisini ve paraguay milli takımınız kalecisini kilolu diye beğenmedi sayın sir ziya doğan, ama sergen öyle değil o tam formunda, hatta futbolunun en verimli dönemi koskoca etimesgutta oynuyor kimmiş boca juniors?En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 13:36.
Yorum
-
Ronaldinho Trabzonspor ıle anlasmaya vardı ...!
bizde fener gıbı yapalım heycan olsun bu yonetımın yapacagı bıse yok bari kendı kendımıze eglenelım
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Biraz önce seneler önce Trabzondan ümidini kesip cinconlu olan yeğenim geldi lincolnden linderoth tan filan bahsetti bizimkimi aldığımızı sordu dalgasını geçti gitti velet giderken benden sıkı bir tekme yedi kıçına ama ne fayda hala kahkahalrla gülüyordu en son ağzından segen lafı çıkıyordu
aslında ben o tekmeyi ona da atmamıştım zaten hayalimde yönetime atıyordum o tekmeyi bizi çoluğun çocuğun maskarası yaptılar
Yorum
-
A.GÜCÜ'NE "KRAL" GELDİ!..
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Bulgaristan Ligi'nin gol kralı Martin Kamburov'u, Ankara'ya getirdi.
25 yaşındaki Kamburov'un, Bulgaristan Birinci Ligi takımlarından Lokomotiv Plovdiv'de 3 sezon gol kralı olduğu, geçen sezon ise Dubai'nin El Ahli ekibinde forma giydiği öğrenildi.
Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Kamburov ile anlaşma sağlanacağı öğrenildi.
27f_write_month(6) Haziran 2007 13:24 Maraton
---------
Bize de Jun gelecek bu gidişle..Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
cordobada hakan şüürde gelsin tam olsunİlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce seneler önce Trabzondan ümidini kesip cinconlu olan yeğenim geldi lincolnden linderoth tan filan bahsetti bizimkimi aldığımızı sordu dalgasını geçti gitti velet giderken benden sıkı bir tekme yedi kıçına ama ne fayda hala kahkahalrla gülüyordu en son ağzından segen lafı çıkıyordu
aslında ben o tekmeyi ona da atmamıştım zaten hayalimde yönetime atıyordum o tekmeyi bizi çoluğun çocuğun maskarası yaptılarALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Allah Allah, sen değil miydin ziyanın asil savunucusu olan??? ne o, rüzgarda felan mı kaldın, yoksa ziyaya laf felan attırmazdın???İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bise demiyorum sana ama sunu bil bilader bu savundunuz ziya bu sene ilk 5 haftayı cıkaramaz kimsede bana takım kötü demesin ne kadar kötü olsa bile onun elinde ceyhun var gökdeniz var yattara var hüseyin var serkan var step var umut var
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Hangi parayla? Ba$kan para yok diyor. ilk kez yanilmiyorsam Kamburov bizim gündemimizdeydi diye yazmadiginiza göre demekki gündemimizdeydi.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamburov bir ara gündemimizdeydi. Bizim yönetim herhalde transfer için sıcakların geçmesini bekliyor. Şöyle ferah ferah yaparız sonbahara doğruinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Gazetelerde haberleri çıkıyordu. Sade bir taraftarım. Yönetime yakınlığım yok... Çok şükür...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yalan oldu abicim yalan oldu...İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehee bu arada baskan yıldız alacagım ve cebımden odıcem demıstı ya....
gercekten fatıh den gelen para ne oldu?????

ben inanmaya başladım bunlar ajan ajan... 3 eziklerin ajanı...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
uzun zamandır futbol oynamıyor dıye beğenmemiş olmasın? boca'nın kalecesi olabilirsin de yedek olduktan sonra ne anlamı var ki?İlk olarak Bilo Paşa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher zaman transferleri eylül ayında yaparız ve her zaman o transferler takıma uyum sağlayamaz ve gönderilir ya da gönderilemez elimizde kalır bu yazda böyle olacak ,sağol yönetim çok büyük futbol zekanız var
koskoca boca nın kalecisini ve paraguay milli takımınız kalecisini kilolu diye beğenmedi sayın sir ziya doğan, ama sergen öyle değil o tam formunda, hatta futbolunun en verimli dönemi koskoca etimesgutta oynuyor kimmiş boca juniors?"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan oldu abicim yalan oldu...

ben inanmaya başladım bunlar ajan ajan... 3 eziklerin ajanı...
yaw aziz yıldırımı alsan getirsen batır bu klübü desen bukadar saçmalayamazdı sanırım bir dereceden sonra çekinirdi
Yorum
-
valla onu artık çoğu kimse düşünür hale geldi.ama hala anlamadılarki bizim formamız 4. oluyor.ellerinden geleni ardlarına koymasalarda(örn:fatih tekke nğin satılışı)İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan oldu abicim yalan oldu...

ben inanmaya başladım bunlar ajan ajan... 3 eziklerin ajanı...
bu arada dtgerenimo abimiinde imzasında dediği gibi bu tepkisiz taraftara gerçekten az bileinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
şu halimize bakın yav, koyun gibi oturduk izliyoruz, arada önümüze saman (jabi, adnan, serkan vs..) koyarlarsa yiyoruz, vermezlerse ona da ses çıkartmıyoruz... biz KARADENİZ KAPLANIYIZ arkadaşlar, güzel şeyler istiyorsak böyle boş oturmakla olmuyor, çıkıp meydanlara dişlerimizi gösterelim...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum