Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aç adam alacağız ...bize aç adam lazım diyenler katar dan futbolcuyla temas kuruyor.......ya biri ( mesela stichus yada forumdaki diğer destekçileri olabilir) bunlara dese ya, sayın başkan sayın yönetim kurulu üyeleri ,KONUŞMAYIN HİÇ BİR ŞEY DEMEYİN ....ağzı laf yapan biri bunlar adına YAZILI ve politik açıklamalar yapsın .....rezil oluyoruz... hatta iğrenç oluyoruz ..ayıp oluyor ...utanıyorum...LA İLAHE İLLLALAH ..bunlar nedir ..çocukları ile de böyle konuşuyorlarsa bunlara kendi çocukları güvenirmi .....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• mesajımız ikaz aldı bile neyse dostum burda 2mizde trabzonun başarısını istiyoruz. inşallah hayırlısı olur ankara sokaklarında trabzon formalı gençleri görürken gururlanırdık kaç aydır 1 tane bile yok güzel günler görürüz umarım. bu arada sergen haberi ne kadar doğrudur sizce

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aç adam alacağız ...bize aç adam lazım diyenler katar dan futbolcuyla temas kuruyor.......ya biri ( mesela stichus yada forumdaki diğer destekçileri olabilir) bunlara dese ya, sayın başkan sayın yönetim kurulu üyeleri ,KONUŞMAYIN HİÇ BİR ŞEY DEMEYİN ....ağzı laf yapan biri bunlar adına YAZILI ve politik açıklamalar yapsın .....rezil oluyoruz... hatta iğrenç oluyoruz ..ayıp oluyor ...utanıyorum...LA İLAHE İLLLALAH ..bunlar nedir ..çocukları ile de böyle konuşuyorlarsa bunlara kendi çocukları güvenirmi .....
        ac adam alıyoruzya koltuga ne hikmetse trabzonda hep açlar oturuyo sinir yaptım bak yine hocada yönetimde istifa bir daha trabzon il sınırlarına girmesinler
        !

Yorum

• Trabzon Sergen'in peşinde

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta

Sergen için gizli atak

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.

Oyunu yönlendirir
          Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi. Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
          YILMAZ ŞENOL

fotomaç
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• enn iisi paf takımı alıp başınada muhsin ertuğralı getirmek nasıl fikir

Yorum

• İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mesajımız ikaz aldı bile neyse dostum burda 2mizde trabzonun başarısını istiyoruz. inşallah hayırlısı olur ankara sokaklarında trabzon formalı gençleri görürken gururlanırdık kaç aydır 1 tane bile yok güzel günler görürüz umarım. bu arada sergen haberi ne kadar doğrudur sizce
              sergen olsa iyi olur kanımca ama kosmuyo iste bu arada ankara sokaklarında formalı beni de görürsün hemso her zaman renklerimizle gurur duyduk
              !

Yorum

• sergenin ne yapıcağı belli olmuyor olsa gerçekten ii olur bizdede oynadıı zaman sahadayken iidi zate nsonra ne olduysa çekip gitti

Yorum

sergenin ne yapıcağı belli olmuyor olsa gerçekten ii olur bizdede oynadıı zaman sahadayken iidi zate nsonra ne olduysa çekip gitti
                  ne olacak adam para vermedi özkan sümer gitti mali adamla 2 yıllık sözlesme imzalamıstı ama kuruldu özkan secilince anlasamadı bende bizde iyi isler yapacana inanıyorum ama istanbul medyasından tırsıyorum acıkcası
                  !

Yorum

• Keçeli'ye teklif
                    Sidal ayrıca Trabzonsporlu Mustafa Keçeli'yi almak için bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapacaklarını belirtti. Kasımpaşa, Bolu Termal Tesisleri'ne giderek kampa girdi. Teknik direktör Kadir Özcan, "Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Çok çalışacağız" diye konuştu.

fotomaç

Yorum

• aslında hagi gibi önderlik yapar takıma ama onun gibi profesyonel biri deil sergen sorunda o takımda liderlik yapacak biri gibi görmüyorum kendisini alınırsa yaş ortalamamız iice yükselir

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Keçeli'ye teklif
                        Sidal ayrıca Trabzonsporlu Mustafa Keçeli'yi almak için bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapacaklarını belirtti. Kasımpaşa, Bolu Termal Tesisleri'ne giderek kampa girdi. Teknik direktör Kadir Özcan, "Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Çok çalışacağız" diye konuştu.

fotomaç
                        keceliyi alırsa kesin likde kalırlar bizde rahat nefes alırız
                        !

Yorum

aslında hagi gibi önderlik yapar takıma ama onun gibi profesyonel biri deil sergen sorunda o takımda liderlik yapacak biri gibi görmüyorum kendisini alınırsa yaş ortalamamız iice yükselir
                          lavezzi var ama alamiyoruz

Yorum

• mustafa keçeli haberini bulamadım fotomaçta gazianteple takası düşünülüyordu bence daha ii olur faruk gelirse

Yorum

mustafa keçeli haberini bulamadım fotomaçta gazianteple takası düşünülüyordu bence daha ii olur faruk gelirse

Yorum

• özkan sümer gelsin onu yollayalım brezilyaya 4 tane getirir 2 si ii çıkar ama aurellio we da silwa. da silwada baya ii golcüydü şöle bi kaç adam alsak bari onuda beceremez bu yönetim bu oyuncular gerçekten açtı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X