aç adam alacağız ...bize aç adam lazım diyenler katar dan futbolcuyla temas kuruyor.......ya biri ( mesela stichus yada forumdaki diğer destekçileri olabilir) bunlara dese ya, sayın başkan sayın yönetim kurulu üyeleri ,KONUŞMAYIN HİÇ BİR ŞEY DEMEYİN ....ağzı laf yapan biri bunlar adına YAZILI ve politik açıklamalar yapsın .....rezil oluyoruz... hatta iğrenç oluyoruz ..ayıp oluyor ...utanıyorum...LA İLAHE İLLLALAH ..bunlar nedir ..çocukları ile de böyle konuşuyorlarsa bunlara kendi çocukları güvenirmi .....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
mesajımız ikaz aldı bile neyse dostum burda 2mizde trabzonun başarısını istiyoruz. inşallah hayırlısı olur ankara sokaklarında trabzon formalı gençleri görürken gururlanırdık kaç aydır 1 tane bile yok güzel günler görürüz umarım. bu arada sergen haberi ne kadar doğrudur sizce
Yorum
-
ac adam alıyoruzya koltuga ne hikmetse trabzonda hep açlar oturuyo sinir yaptım bak yine hocada yönetimde istifa bir daha trabzon il sınırlarına girmesinlerİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaç adam alacağız ...bize aç adam lazım diyenler katar dan futbolcuyla temas kuruyor.......ya biri ( mesela stichus yada forumdaki diğer destekçileri olabilir) bunlara dese ya, sayın başkan sayın yönetim kurulu üyeleri ,KONUŞMAYIN HİÇ BİR ŞEY DEMEYİN ....ağzı laf yapan biri bunlar adına YAZILI ve politik açıklamalar yapsın .....rezil oluyoruz... hatta iğrenç oluyoruz ..ayıp oluyor ...utanıyorum...LA İLAHE İLLLALAH ..bunlar nedir ..çocukları ile de böyle konuşuyorlarsa bunlara kendi çocukları güvenirmi .....!
Yorum
-
Trabzon Sergen'in peşinde
Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta
Sergen için gizli atak
Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta.
Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrarbuluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.
Oyunu yönlendirir
Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi. Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
YILMAZ ŞENOL
fotomaçLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
sergen olsa iyi olur kanımcaİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesajımız ikaz aldı bile neyse dostum burda 2mizde trabzonun başarısını istiyoruz. inşallah hayırlısı olur ankara sokaklarında trabzon formalı gençleri görürken gururlanırdık kaç aydır 1 tane bile yok güzel günler görürüz umarım. bu arada sergen haberi ne kadar doğrudur sizce
ama kosmuyo iste bu arada ankara sokaklarında formalı beni de görürsün hemso her zaman renklerimizle gurur duyduk
!
Yorum
-
ne olacak adam para vermedi özkan sümer gitti mali adamla 2 yıllık sözlesme imzalamıstı ama kuruldu özkan secilince anlasamadı bende bizde iyi isler yapacana inanıyorum ama istanbul medyasından tırsıyorum acıkcasıİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesergenin ne yapıcağı belli olmuyor olsa gerçekten ii olur bizdede oynadıı zaman sahadayken iidi zate nsonra ne olduysa çekip gitti!
Yorum
-
Keçeli'ye teklif
Sidal ayrıca Trabzonsporlu Mustafa Keçeli'yi almak için bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapacaklarını belirtti. Kasımpaşa, Bolu Termal Tesisleri'ne giderek kampa girdi. Teknik direktör Kadir Özcan, "Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Çok çalışacağız" diye konuştu.
fotomaçLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
keceliyi alırsa kesin likde kalırlarİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeçeli'ye teklif
Sidal ayrıca Trabzonsporlu Mustafa Keçeli'yi almak için bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapacaklarını belirtti. Kasımpaşa, Bolu Termal Tesisleri'ne giderek kampa girdi. Teknik direktör Kadir Özcan, "Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Çok çalışacağız" diye konuştu.
fotomaç
bizde rahat nefes alırız
!
Yorum
-
lavezzi var ama alamiyoruzİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında hagi gibi önderlik yapar takıma ama onun gibi profesyonel biri deil sergen sorunda o takımda liderlik yapacak biri gibi görmüyorum kendisini alınırsa yaş ortalamamız iice yükselir
Yorum
-
İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa keçeli haberini bulamadım fotomaçta gazianteple takası düşünülüyordu bence daha ii olur faruk gelirse
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum