Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bu seneki durumumuzdan bahsetmiyorum yediği oyuncular dediğinden szymeki o tawsie etti musampa takımın en boş adamı adam oynamasada para alıo ts umrunda sanki adam aylarca yatmış. kaç ay topa dokunmamış adama kesin para ile anlaşma yapan yönetim suçlu bu konuda. küme düşme potasına getirdi diyorsun bu takımı lige ziyamı hazırlamıştı oyuncuları o mu almıştı. atay aktuğ özkan sümer para yoktu ama adamlar harbi trabzonsporluydu

Yorum

• İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben bu seneki durumumuzdan bahsetmiyorum yediği oyuncular dediğinden szymeki o tawsie etti musampa takımın en boş adamı adam oynamasada para alıo ts umrunda sanki adam aylarca yatmış. kaç ay topa dokunmamış adama kesin para ile anlaşma yapan yönetim suçlu bu konuda. küme düşme potasına getirdi diyorsun bu takımı lige ziyamı hazırlamıştı oyuncuları o mu almıştı. atay aktuğ özkan sümer para yoktu ama adamlar harbi trabzonsporluydu
      Szymeki o taviseyi etti diye adami harcamasi mi gerekiyordu? Musampa dedigin adam isteyip durdugunuz YILDIZ futbolcu iste. Adama kac kere sans verdide anladin bos oldugunu? Musampa kadar kimseye haksizlik yapilmadi takimda, adamin saci uzun diye aylarca yedekte beklettiler sonrada kadro disi biraktilar utanmadan!!! Musampa gibi bir adam zor görürsünüz siz TRABZONSPOR'da bir daha. Adam biraz agir ama cok teknik, müthis sutlari var. Ama oynatmiyorki.................................

Yorum

• 6 ay boyunca ayagina topun t si deymemis adami sen alip yildiz diye bize yediriyorsan helal olsun nuriye.....

Yorum

• Abartmaya gerek yok adam 3 ay top oynamamis diye futbolu mu unuttu??? Hadi diyelim öyle, kac ay cikti bizimle antrenmanlara? Orada onu gelistiremedimi coban??? Ya ALLAH'inizi severseniz birakin ya, Musampa'nin futbolculugunuda tartisir hale geldiyseniz size diyecek birsey yok, ama normaldir adama hic sans vermezse coban sizde kim oldugunun farkina varamazsiniz!!!

Yorum

• hemserim..adam kicini kaldirip kosamiyor ya...hep hoca diyoruz ama sen kendini 1-2 ay icinde hazirliyamiyorsan hoca ne yapsin yan gel yat ..para nail olsa geliyor musampa bitmis.....

Yorum

• yönetim çok küçük düşünüyor. hoca çok küçük düşünüyor. hep bahane hep bahane. biz bahaneleri dinlemek zorunda değilsiniz. gerçekten taraftarı inandıracak bi kadro kurarsınızda aksilikler olur şampiyonluklar kaçar neyse..
              ama eminimki oluşturfukları kadroya kendileri dahi inanmıyor.
              Trabzonspor gibi bi takımın başındaki hoca 2. yarının en iyi takımıyız diyor. banane 2. yarının en ii takımından. sezon sonu sıralama ne onadan bahseden yok. ufak şeylerle uyutmayaçalışıyolar. en zoruma giden şey göz göre göre yalanlar söylemeleri. söylediklerinin hiç birini yapmamaları. vaatlerler buralara gelip maketlerle göz boyamaları. aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum bende. Trabzonsporun başına başkan olacak insan bu işe sonuna kadar inanmalı ve o isimi taşıyabilen birileri olmalı.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• ha 6 ay ha 3 ay sen bu takıma böle adamı aldın tamam yıldız diyelim adam gökdenizden fazla para alıo hemde oynasada oynamasada sen ne yapardın bu durumda musampanın saçına laf eden bi adam görmedim hiç. o adama werilen parayla bi dünya adam alınırdı trabzona

Yorum

• sadece musampaya verilen parayla Sebat küme düşmezdi. . .
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

ha 6 ay ha 3 ay sen bu takıma böle adamı aldın tamam yıldız diyelim adam gökdenizden fazla para alıo hemde oynasada oynamasada sen ne yapardın bu durumda musampanın saçına laf eden bi adam görmedim hiç. o adama werilen parayla bi dünya adam alınırdı trabzona
                    Oynasada oynamasada ayni parayi aliyorsa oynatacaksin iste kardesim, biz ne diyoruz!!! Keceli'ye verilen sanslar ona veriseydi ne konusuyor olurudunuz suanda acaba ve Musampa nerde olurdu cok merak ediyorum...

Yorum

• çoban dediği adam malatyasporun başına geçtiği ilk dönemde takımı düşme noktasından uefaya taşıdı we önemli başarılar aldırttı uefada dieyeceksinki 2 döneminde nie malatyada başarılı olamadı istatistiklere bakarsan çoğu teknik adam ayrıldığı takımın başına 2. kez geçince başarı sağlıyamamıştır en güzel örnek fatih terim ayrıca td üne saygı duy çoban denmeyi hiç haketmiyor. klubün parasınımı çarcur etti başkan gibi haşim gibi yönetime seçilince tüm trabzonu satın aldı

Yorum

• Nedemek saçı uzun diye oynatmamak ? Acaba yazdıklarınıza siz inanıyormusunuz ? Laf olsun torba dolsun.

Musampa istenilen kondisyona ulaştıda hoca mı oynatmadı ?
                        Bu adam antremanlarda kendini gösterdide hocamı görmezden geldi ?

Geçmişinde çok başarılı 5-6 sezonu olan bir futbolcu. Ağır bir sakatlık geçirdi ve geçen yaz idman yapamadı. Form düşüklüğü yaşadı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Oynatmayan hocaya değil , bu riski alan yönetime bakmak lazım.

Şu anki süregelen problemlerin çok büyük bir bölümü yönetimden kaynaklıdır
                        Transferi zamanında yapmadıktan sonra isterse Riquelmeyi getirsinler... Marcelinhodan farkı olmaz.

Yorum

• allah aşkına musampanın nei warda bu adamı getirdilerde sen burda onu sawınıyorsun. çıktıda harikalarmı yarattı sahada onca antremanda böle bi oyuncu tdnin gözüne giremedimi. ayrıca forever61 arkadaşım çok haklı sebatı kurtarırıdık o parayla sebatımızın eşyalarına haciz gelirken ne halleere düştük

Yorum

çoban dediği adam malatyasporun başına geçtiği ilk dönemde takımı düşme noktasından uefaya taşıdı we önemli başarılar aldırttı uefada dieyeceksinki 2 döneminde nie malatyada başarılı olamadı istatistiklere bakarsan çoğu teknik adam ayrıldığı takımın başına 2. kez geçince başarı sağlıyamamıştır en güzel örnek fatih terim ayrıca td üne saygı duy çoban denmeyi hiç haketmiyor. klubün parasınımı çarcur etti başkan gibi haşim gibi yönetime seçilince tüm trabzonu satın aldı
                            Hayir 10larca futbolcuyu harcadi!! Futbola küstürdü!! Takimi yok olma noktasina getirdi, 4. haftadan bu yana takimin basinda ve ligi 4. bitirdigimizden basaridan söz ediyor! Hala daha yanlis transferler yapiliyor onun yüzünden! 3 tane sag bek alindi, gereken mevkilere bir tek transfer yapilmadi. Birakin ya ne olursunuz, savunmayin su adami bana...
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 01:24.

Yorum

• işte mantıklı düşünen bi arkadaşımız farabi çok saol. musampayı sawunmak demek nuriyi sawunmak demektir arkadaşlar

Yorum

• yüzde olarak karsilastirirsak Yönetimin sucu 70% hocanin sucu 30% dur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X