Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Naby-Moussa Yattara

Bunu alalim bizim kaleye Yattaranin ufak kardesi 23 yasindadir kendileri...milli takimda oynuyor
    İhtiyaç olan transferleri Gine'den yaparsak ligin en iddialı takımı oluruz. Afrika kupasına gittiklerinde ne olur bilemem

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dimo Wache???

Allah korusun.

Küme düsen bir Takimda oynamis, birinci Ligde yanlizca 76 kez Forma giyinmis ama ikinci Ligde tam 257 kez Forma giyinmis, yasli ve hic A Milli olmamis (Genc Millilerde oynadi, hatta Dünya Kupasina katildi), siradan bir Alman Kalecisi.

Kafayi yemek üzereyim.....

DIMO WACHE

* 01.11.1973 in Brake, 194 cm, 95 kg.

Position:

Tor

Laufbahn:

0000-1986 SC Ovelgönne 1986-1988 VfL Brake 1988-1990 VfB Oldenburg 1897 1990-1992 TSV Bayer 04 Leverkusen 1992-1995 Borussia VfL Mönchengladbach 1995-2008 1. FSV Mainz 05
      Spiele und Tore:

1. Bundesliga:
      074 (0) für 1. FSV Mainz 05

2. Bundesliga:
      257 (0) für 1. FSV Mainz 05

DFB-Pokal:
      020 (0) für 1. FSV Mainz 05

UEFA-Cup:
      006 (0) für 1. FSV Mainz 05

Erfolge:

1 U15-, 3 U16-, 6 U17-, 19 U18-, 8 U19-
      und 1 U21-Länderspiele für den DFB.
      Teilnehmer an der U20-WM 1993.
      Aufstieg in die Bundesliga 2004 mit dem 1. FSV Mainz 05.

Saison 2007/08

Rückennummer: 1

Nationalität: deutsch
      Almanyadan kaleci bakılıyorsa , önce Hans Jörg-Butt var. Leverkusenin kalecisi. Sözleşmesi bitmiş , boşta.

Yorum

• Şimdiye kadar en iyi transferi g.saray yaptı 200 milyon dolar borç içinde nasıl yaptılar orası belli değil.Uyum olmazsa batarlar,10 yıl sürünürler.B.taş rüştüye 1.5 milyon avro vermiş şaşılacak şey doğrusu,yeni hocaları ile uyum sorunu yaşarlar.
        f.bahçe kadroyu dağıttı,35 lik karlos 30 luk wederson,kazım colins onların önünde şampiyonlar ligi var.Uyum sorunu yaşarlarsa bu sezon bitiremez zico.

Bizim 3 transfer var orta şekerli,kadroyu koruyup Ziya Doğan'ın da geçen yıldan gerkli dersleri aldığını düşünecek olursak Umut'un 30 gole yaklaşacağını varsayarak söylüyorum alınacak 3 futbolcu şampiyonluk için gerçekten şart.
        Yönetimin bu fırsatı kaçıracak kadar kör olmadığını düşünüyorum.Trabzonda yapılcak olan döneme transferler biter,balki bitmiştir ama yabancıların bedevaya gitmesini istemiyorlar o yüzden açıklamıyorda olabilirler.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdiye kadar en iyi transferi g.saray yaptı 200 milyon dolar borç içinde nasıl yaptılar orası belli değil.Uyum olmazsa batarlar,10 yıl sürünürler.B.taş rüştüye 1.5 milyon avro vermiş şaşılacak şey doğrusu,yeni hocaları ile uyum sorunu yaşarlar.
          f.bahçe kadroyu dağıttı,35 lik karlos 30 luk wederson,kazım colins onların önünde şampiyonlar ligi var.Uyum sorunu yaşarlarsa bu sezon bitiremez zico.

Bizim 3 transfer var orta şekerli,kadroyu koruyup Ziya Doğan'ın da geçen yıldan gerkli dersleri aldığını düşünecek olursak Umut'un 30 gole yaklaşacağını varsayarak söylüyorum alınacak 3 futbolcu şampiyonluk için gerçekten şart.
          Yönetimin bu fırsatı kaçıracak kadar kör olmadığını düşünüyorum.Trabzonda yapılcak olan döneme transferler biter,balki bitmiştir ama yabancıların bedevaya gitmesini istemiyorlar o yüzden açıklamıyorda olabilirler.

Wederson 22.07.1981 Dogumlu......
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ben sahsen seneye ziyaanin iki forvet oynatmasini istiyom cunku umut bazen tek kaliyo yanin iyi bir es orti lazim
            En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 22:33.
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Almanyadan kaleci bakılıyorsa , önce Hans Jörg-Butt var. Leverkusenin kalecisi. Sözleşmesi bitmiş , boşta.

Oda kalsin Usta.
              Onun en iyi Dönemi cokdan bitti bile.
              Gecen Sezon Kaleyi 22 yasinda ZEHIR GIBI bir Gence kapdirdi.
              Adi Rene Adler.
              Mükemmel Kaleci.
              Almanyada ikinci Yari en iyi cikisi yapan Oyuncu ve Kaleci.
              6-7 Macini seyrettim. Kurtardiklari akil almaz.
              Bak onu alsinlar yasi genc ve tecrübesiz demem.
              Tolga ve Jeffden kat kat ÜSTÜN..........
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inna sabirin!
                Abimiz sabredin diyor sabredelim bakalım nereye kadar sabredecegiz nede olsa seferler basladı bakalım ne zaman biter bu arada rakipler büyük oynuyor Sevillanın yıldızı Luis Fabianoyu almak istemis Besiktas ama alamamıs bu arada yabancı basında Trabzonsporla hicbir futbolcunun ismi gecmiyor nasıl ne kadar gizli transfer yapıyorlar bunlar gercekten yapıyorlarsa tabi:................
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• René Adler

vollst. Name:René Adler
                  geboren am:15.01.1985
                  geboren in:Leipzig, Deutschland
                  Nationalität: Deutschland
                  Größe:189 cm
                  Gewicht:80 kg

Genc Milli Takimlarda her Kademede oynadi!
                  U19 2004 Avrupa Sampiyonasinda ve U20 2005 Dünya Sampiyonasinda Kaptanlik Pazubandini takti!
                  U21'de oynamaya basladi.
                  Alman bilirkisiler kendisinin gelecegin en iyi Alman Kalecisi oldugunu söylüyorlar!

COK BÜYÜK YETENEK COOOOOOOOOOOOK.
                  Isde böylesini izleyip bulacaksin ve korkmadan Kaleyi emanet edeceksin.

Yorum

• Şu yönetim ziyanın istediklerini alsada eline koz vermeseler bir dahaki yıl için.3-5 haftada defolup gitse

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oda kalsin Usta.
                      Onun en iyi Dönemi cokdan bitti bile.
                      Gecen Sezon Kaleyi 22 yasinda ZEHIR GIBI bir Gence kapdirdi.
                      Adi Rene Adler.
                      Mükemmel Kaleci.
                      Almanyada ikinci Yari en iyi cikisi yapan Oyuncu ve Kaleci.
                      6-7 Macini seyrettim. Kurtardiklari akil almaz.
                      Bak onu alsinlar yasi genc ve tecrübesiz demem.
                      Tolga ve Jeffden kat kat ÜSTÜN..........
                      Abi bir laf vardır. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Butt'ın bonservis bedeli yok. Büyük paralar alacağı dönemide geçti... O yüzden önerdim.

Adler gibi bir kaleci bulabiliyor muyuz. Hadi bulduk alabiliyor muyuz ?
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 22:38.

Yorum

• arkadaslar alman kaleciler iyi dediysek butt gibi , wache gibi kaleciler buraya yazmayin lütfen allah korusun...butt tamam iyi bir kaleciydi ama gecti...wache hicbir zaman iyi bir kaleci olmadi halada degil...alacaksan alman kaleci alabiliyorsan git wiese,weidenfeller,neuer,adler al..bunlardan birini alabiliyormusun? yok...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yanıbasındaki kaleciyi alamayan yönetim gidipte Almanyanın en iyi kalecisini mi alacak cok zor abi alacakları kaleci büyük ihtimal yine Martinez olacak ama olmazsa insallah bir 35 lik getrimezler........
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ...........................
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Leverkusen Marco Babic ile Mukavele uzatmadi.
                              Kendisi sol kanat oyuncusu ve Hirvatistan Milli Takiminin oyuncusu.
                              Biraz delidoludur ama Teknigi iyi ve sutlari cok iyidir.

Sol Tarafimiza ilac olur.

Marko Babic
                              CRO - * 28.01.1981
                              Größe: 186 cm
                              Gewicht: 74 kg
                              Erfolge als Spieler:
                              Champions League: 1× Platz 2 2002 mit Bayer LeverkusenDFB-Pokal: 1× Platz 2 2002 mit Bayer LeverkusenBundesliga: 1× Platz 2 2002 mit Bayer Leverkusen 1× Platz 3 2004 mit Bayer Leverkusen

40 kez A Milli oldu.
                              Almanyada 7 Sezon Leverkusen Formasini basari ile giyindi. Toplamda 144 kez.
                              En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 22:44.

Yorum

• uefa mali kriterleri geldiğinde hesapsız transfer yapanlar ne yapcaklar. stopajlar %15ten yüzde 40 çıkınca futbolcularla kulüpler ne yapcaklar, az kaldı. Bide vergi borcu olanlar küme düşürülme burayada getirsinler ne olcak. az kaldı
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 22:43.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X