Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Nick Carle yi almayıpda gidip 34 yaşındaki Dhorasoo yu alırlarsa bunların topu futbolun f sinden anlamıyo demektir

Yorum

• SEMİH GİTMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'de Rüştü, Tuncay, Mehmet Yozgatlı, Serkan Balcı, Ümit Özat'tan sonra Semih'in de ayrılma noktasına geldiği ve gelen teklifleri değerlendirmek istediği öğrenildi.

Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen başta Almanya'nın Hertha Berlin kulübü olmak üzere çeşitli teklifler alan Semih'in Fenerbahçe'ye sürekli forvet transfer edilmesinden rahatsız olduğu ve yine yedek kalmak istemediği ifade edildi. Semih'in ''Yıllardır sabırla yedek bekledim. Ancak yeni yapılanmada 18'e bile girmem mucize, ben artık sürekli oynamak istiyorum bu da Fenerbahçe'de zor görünüyor, bu büyük camiadan kopmak istemesem de kariyerim için doğru olanı yapmak zorundayım'' dediği öğrenildi.

------

Semih ve Umut iyi bir ikili olabilir.

Serhat'ında boşta olduğu gözüküyor. Forvete takviye yabancı olmak zorunda değil. Tabi buraya takviye düşünülüyorsa.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ricardinho ölmüş artık bjk nin yıldızı falan değil ne yaptı koskoca bir sezon izledim alex in sol bacağı olamaz
        Bence bu sene Besiktasi tasiyan en önemli oyunculardan biriydi, hicte alakasi yok yani inanirmisin onu izlemek icin bjk maclarina vaktim oldukca izlerdim müthis bir yetenek.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bugün tarihli bazı gazetelerde kaleci Hasagiç'in Fenerbahçemize transfer edildiği yolunda haberler yayınlanmıştır Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen kaleci ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı sözleşmesi süren kalecileri ile yoluna devam edecektir ve herhangi bir kaleci transferi söz konusu değildir.

Bak sen Hasagicle ilgilenmiyorlarmış simdi bizimkiler atlar hemen ortaya işler adamın degerini artırmak icin neler yapıyor yöneticiler tanıyorlar tabi bizim yöneticeleri:
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer Nick Carle yi almayıpda gidip 34 yaşındaki Dhorasoo yu alırlarsa bunların topu futbolun f sinden anlamıyo demektir

ondan şüphe yok.anlamıyolar yani.alsalarda almasalarda.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence bu sene Besiktasi tasiyan en önemli oyunculardan biriydi, hicte alakasi yok yani inanirmisin onu izlemek icin bjk maclarina vaktim oldukca izlerdim müthis bir yetenek.
              dil dışarda bel eğik kısa hüsryin gibi oynuyor sırf yana geriye nasi yıldız bu be bir tane lık golü uzak şutu falan hiç bişeyi yok yıldız bu mu
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Erdinç ve Ergin Gerede'de
                Trabzonspor'un izinli oyuncuları Erdinç ve Ergin Keleş bugün takımın kamp yaptığı otele gelerek kampa katıldılar.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• ziyanın istediği stoper ve 10 numara albayrak tarafından veto edilmiş..ya kafayı yicem..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• kaka6161

Tabiki yildiz ya adami bosunami aldilar bjk takimina nekadar faydali oldu bu oyuncu biliyormusun sen, geriye illaki pas atacak ne yani bir forvert veya orta saha oyuncusu geriye oynayamazmi, o akil dolu gol paslarini görmedinmi.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• arkadaşlar yeter artık bırakın şu bjk li futbolcuları tartışmayı..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Bu işi unutun, bir kere Rıcardınho, Ziya Doğan'ın 10 liberolu sistemine ayak uyduramaz.Bu sistemde adam kovalayacaksın, Rıcardınho bunu yapamaz.Biz Marcelinho'yu getirip, Trabzonda adam kovalattık...Rıcardınho,Ziya Doğan'ın koşan,adam kovalayan futbolcu tipine uymuyor...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adnan SUNGUR

Sonra hocamız bu kadar oyuncu talep ederken, en zayıf halka olan sol tarafı neden ‘es’ geçiyor ki? Yani Celalettin gibi sıradan bir futbolcuyla nasıl olacak koca bir sezon Bordo-Mavili takımın bu alanda sorun yaşamayacağını düşünebilir.
                          Evet Benim demek istediğim de bu zaten....

Yorum

• Ben zaten Ricardinhonun bize transfer olsun gibi bir yorum yapmadim, ben sadece kendine olan özelliklerden bash ettim.

Yorum

kaka6161

Tabiki yildiz ya adami bosunami aldilar bjk takimina nekadar faydali oldu bu oyuncu biliyormusun sen, geriye illaki pas atacak ne yani bir forvert veya orta saha oyuncusu geriye oynayamazmi, o akil dolu gol paslarini görmedinmi.
                              attıpı 100 pasın 1-2 si de akıl dolu olsun artık
                              ricardinho alexin delgado nun lincoln ün tırnağı dahi olamaz
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sahada yürüyecek futbolcuya ihtiyacımız yok Ceyhun pekala yürüyebiliyor
                                Ortasahan var mı ?Yok Yeterli golcün var mı ?Yok Sol kanadın var mı?Yok
                                Kalecin var mı?O da yok Ricardinhoymuş 2 çalım atanı alıyoruz Denilson yok mu Denilson onu alalım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X