İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ustelik sol kanattan oyuncun yokken bedelsiz ver!!!!!İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Murat Ocağı İstanbul Belediyeye bedelsiz mi verdik biz?
Bunlar iyice suyunu çıkardı işin...
Ali Güzeldal + 1 milyon $ ver al ... Bir sene sonra adamı aynı takıma bedelsiz ver...
Siz kendinize yöneticimi diyorsunuz?
Bırakın gidin Allah aşkına...
Bu kadar taraftarı günaha sokmayın..İş bilmez acemiler....
Övünün yaptıklarınızla... Bunun altında kasıt var... Başka açıklaması olamaz...
Siz bu Büyük Camiaya yakışmıyorsunuz!!!13 Vitor Hugo
Yorum
-
İKNA ÇABASI

Bordo-Mavili yönetim, büyük oranda anlaştığı Bobadilla konusunda, “Hiç izlemedim. Fazla tanımıyorum” diyen Teknik Direktör Ziya Doğan’ı, bu kalecinin alınması için ikna etmeye çalışıyor. Trabzonspor yönetimi kaleci konusunda birçok ismi gündeminde bulundururken, önceliği Paraguaylı kaleci Bobadilla’ya veriyor. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu kaleciye sıcak bakmadığı ve yönetime, “Acele etmeyelim” dediği öğrenilirken, yönetimin Doğan’ın ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun dün akşam Gerede kampına sürpriz bir ziyarette bulunduğu ve Teknik Direktör Ziya Doğan ile görüşme yaptığı belirlendi.
ALBAYRAK GÖRÜŞECEK
Sayitoğlu’nun, prensipte anlaşmaya vardığı Bobadilla konusunda Ziya Doğan’ı ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak’ın da Çarşamba günü kampı ziyaret ederek Doğan ile bir görüşme yapacağı ve transferdeki rotayı çizeceği ifade edildi. Başkan Albayrak’ın da Bobadilla’nın alınmasına oldukça sıcak baktığı ve bu konuda Ziya Doğan ile görüşeceği iddia edildi.
Adama bak yahu adamı dünya kupasında tüm dünya izledi 3 tane zor mac oynadı Bocaya transfer oldu hala ülkesinin kalesini koruyor Villar ile daha ne izleyecegin be adam benim gibi Martinez sevdalısını bile düsman ettin Martineze dünyada alınacak tek kaleci izledigin bildigin tek kaleci Martinezmi Fergusun Ziya......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bu kulüp nasıl bu adamların ellerine bırakılır anlayamıyorumİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hasim baba ve saz arkadasları Zeyyat bey uzun bir aradan sonra gözükmüşler inanın Hacıosmanoglunu da sevemedim sevmem ama o adam olsaydı yapmıstı transferleri bu adamlar aile babası etliye sütlüye karısmayan adamlar nasıl yapacaklar transfer
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
10 NUMARA MEHMET
Trabzonsporda yurt içi harekatı sürüyor:
PARA VE TAKAS
Yabancı transferi eline yüzüne bulaştarın Trabzonspor yönetimi, yurt içinden de çalışmalarını gizli gizlü sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğanın, orta sahadaki sıkıntıyı giderecek kaliteli yabancı transferinde umduğunu bulamazken, yönetime haber gönderip tekrar Mehmet Çakır için nabız yoklamalarını istedi. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcavın, "Satmayacağım" demesine rağmen Başkent ekibinin kapısını çalmaya hazırlanan Bordo-Mavili yönetim, takas ve para teklifi sunacak.
İnsallah alınabilir
CORDOBA ISRARI
Doğan, Kolombiyalı kaleciden umudunu kesmedi...
DOĞAN SORDU
Trabzonsporun gündemini uzun süre meşgul eden Kolombiyalı kaleci Oscar Cordobadan teknik direktör Ziya Doğan umudunu kesmiyor. Doğan, önceki gün bazı yöneticilerden Cordobanın son durumu ile bilgi alırken, futbolu bırakacağını söyleyen Kolombiyalı kalecinin menajeri Batur Altıparmak, "Cordoba şu anda ülkesinde. Büyük bir olasılıkla da ülkesinde bir takım ile anlaşacak" demesi kafaları karıştırdı.
En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 13:20.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
başkanın bu açıklamasından sonra sancakın menejerinin niye Trabzondan haber bekliyoruz dediğini şimdi çok daha iyi anladım ...
dikkat edin sancak ist belediyeye imza attı .. bonservisi de yoktu ... başkan almak istiyor hoca denen zat istemiyor üstelik murat ocak da ist belediyeye gidiyor ya da gidecek her neyse ...
başkan ayrı telden hoca ayrı telden yönetim zaten allahlık ...
e sonra biz başarılı olacagız öyle mi ...

antapli faruk için görüşmeler oldugunu yazmıştım .. yönetim istiyor da demiştim ... şimdi iş daha çok belli oldu ... o zaman pek anlam verememiştim madem sola adam alacaklardı da sancak niye imza atmadı diye ..şimdi daha belli oldu ...
biz dua edelim de bir an önce bunlardan kurtulalım .. mümkünse aralık ayından önce
Yorum
-
niye göndermesin???İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha neler lemi göndermez onu oraya...eger oda giderse nuriyi benzin döküp yakmak geliyor icimden..TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 NUMARA MEHMETTrabzonsporda yurt içi harekatı sürüyor:PARA VE TAKAS
Yabancı transferi eline yüzüne bulaştarın Trabzonspor yönetimi, yurt içinden de çalışmalarını gizli gizlü sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğanın, orta sahadaki sıkıntıyı giderecek kaliteli yabancı transferinde umduğunu bulamazken, yönetime haber gönderip tekrar Mehmet Çakır için nabız yoklamalarını istedi. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcavın, "Satmayacağım" demesine rağmen Başkent ekibinin kapısını çalmaya hazırlanan Bordo-Mavili yönetim, takas ve para teklifi sunacak.
İnsallah alınabilir
CORDOBA ISRARIDoğan, Kolombiyalı kaleciden umudunu kesmedi... DOĞAN SORDU
Trabzonsporun gündemini uzun süre meşgul eden Kolombiyalı kaleci Oscar Cordobadan teknik direktör Ziya Doğan umudunu kesmiyor. Doğan, önceki gün bazı yöneticilerden Cordobanın son durumu ile bilgi alırken, futbolu bırakacağını söyleyen Kolombiyalı kalecinin menajeri Batur Altıparmak, "Cordoba şu anda ülkesinde. Büyük bir olasılıkla da ülkesinde bir takım ile anlaşacak" demesi kafaları karıştırdı.
cordoba kadar başına taş düşsün
Yorum
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye göndermesin???
lemi cok iyi Trabzonludur ve Trabzonsporludur...Basbakan göndermez onu oraya...gecen hafta galiba...toplanti felan yapmislardi haciosmanoglu,Lemi bi kacisim daha vardi ama unutum..galiba lemi haciosmanoglunun yönetiminde yer alacak..
Yorum
-
Bu murat ocağın bedava verilmesi bence zaman geçmeden sorulması lazım 1 sene önce 1 mil. $ ve ali güzeldalı veriyorsun murat ı aldığının yarım sezonunda a.gücüne yolluyorsun kiralık geri geliyor bu seferde ist. veriyorsun hemde bedelsiz sonuçta ali bedavaya gitmiş mratıda geri almış ve kasasında 1 mil. $ ne karlı iş bu hangi zihniyetle bu soruya cvp verecekler merak ediyorum şimdiden.....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Para bulmamız lazım napalım napalım? Hah! Murat Ocak'ın senelik ücreti bilmem kaç milyar olacak, eğer onu başka takıma bedava verirseek nooolacak? Kaynak yaratmış olacağız
Böyle mi düşünülüyor? Neden bedava? Bize 3 atmasınlar diye mi ligde? Yahu mantıklı bir açıklaması olmalı bunun bulamıyorum amaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sinirler gerildi, tepkiler arttı, tansiyon yükseliyor...İlk olarak hodus tarafından gönderildiKarşılığında Nuri Bey bir ihale kapar artık
Stichus görev başına...Neyse birazdan gelip forumun gazını alır...
Daha sezon başlamadan Başkanı'ndan nefret eden, Yönetimi'ne güvenmeyen ve Hocası'nı aşağılayan bir camianın başarılı olması pek de mümkün değil...
Taraftarın hiçbir günahı yok bunda tabii... İlk başta umut veren birkaç gelişme olduysa da, geçen yılki transfer döneminden pek ders alınmadığı anlaşılıyor...
Allah sonumuzu hayretsin...
Yorum
-
Ziya Doğan'ı hiç beğenmiyor olsam da şu durumda olmamızda en az sorumlu olanlar ,hoca ve futbolculardır.İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinirler gerildi, tepkiler arttı, tansiyon yükseliyor...
Stichus görev başına...Neyse birazdan gelip forumun gazını alır...
Daha sezon başlamadan Başkanı'ndan nefret eden, Yönetimi'ne güvenmeyen ve Hocası'nı aşağılayan bir camianın başarılı olması pek de mümkün değil...
Taraftarın hiçbir günahı yok bunda tabii... İlk başta umut veren birkaç gelişme olduysa da, geçen yılki transfer döneminden pek ders alınmadığı anlaşılıyor...
Allah sonumuzu hayretsin...
Artık bu sayfalarda, tepkimizin doğru isimlere yönelmesi gerektiğini düşünüyorum.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum