Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jefferson'u B.Şehir istiyor
    Trabzonspor’da gözden çıkarılan kaleci Jefferson’a Turkcell Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi talip oldu. Bordo-Mavili kulübün, Büyükşehir’e cevap vermek için yeni bir file bekçisi alınmasını beklediği öğrenildi. Trabzonspor Paraguay’ın milli kalecisi Bobadilla ile prensip anlaşmasına varırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu futbolcuyu izlemediği gerekçesiyle istemediği ifade edildi. Yönetimin ise Doğan’a Bobadilla için baskı yaptığı ileri sürüldü. Bu arada genç kaleci Tolga Zengin’in moralinin son derece bozuk olduğu bildirildi. Kampta yüzü gülmeyen genç file bekçisinin, Bordo-Mavili kulüpteki kaleci arayışları nedeniyle keyifsiz olduğu iddia edildi.

Biz Ziya Dogan izlemedi diye futbolcu almayacaksak kapatalım klubü gidelim transferi baskanmı yapıyor hoca mı yapıyor baskan forvete gerek yok hoca forvet istiyorum baskan sol kenar alacagız hoca sola harcayacak paramız yok celaleddin süper hoca kaleci istiyorum baskan almaıyorum alamıyorum piyasa cok pahalı offffff Allahım offffffff nedir günahımız.....

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Dün söylediğim gibi, eğer Cesar Delgado veya o ayarda bir transfer yapılabilecekse, ancak o şartla, kaleci transferi yapmayı erteleyebilirler Yoksa yapsınlar yani...

Bir de şöyle demek çok yanlış: Kaleci konusunda ısrarcı değilim, kalecilerimize güveniyorum... O zaman sorarlar yapılan ve yapılacak transferlerin yerinde oynayan oyunculara güvenmiyordun o zaman? Takım ruhu böyle düşüyor işte, lütfen biraz daha dikkat
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaleye ve forvete ihtiyac duymuyormuş Albayrak buna sadece gülerim.Butunları diyen biri şampiyonluk mücadelesi için çalışmıyor demektir.Sayın Ahmet Suat Özyacının bir sözü var "önce tutanı sonra atanı alacaksın" diye...Sol kanada transfer bile yapabileceğini düşünmüyorum.inşallah yanılırım...

Şimdide Jefferson u ist.büyük şehir'e bağış yapacaktır...malesef yöneticiliği ve futbolu bilmeyen sözde yöneticilerle en fazla aralığa kadar çıkarız
        En son agahozlu tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 12:57.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jefferson'u B.Şehir istiyor
          Trabzonspor’da gözden çıkarılan kaleci Jefferson’a Turkcell Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi talip oldu. Bordo-Mavili kulübün, Büyükşehir’e cevap vermek için yeni bir file bekçisi alınmasını beklediği öğrenildi. Trabzonspor Paraguay’ın milli kalecisi Bobadilla ile prensip anlaşmasına varırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu futbolcuyu izlemediği gerekçesiyle istemediği ifade edildi. Yönetimin ise Doğan’a Bobadilla için baskı yaptığı ileri sürüldü. Bu arada genç kaleci Tolga Zengin’in moralinin son derece bozuk olduğu bildirildi. Kampta yüzü gülmeyen genç file bekçisinin, Bordo-Mavili kulüpteki kaleci arayışları nedeniyle keyifsiz olduğu iddia edildi.

Biz Ziya Dogan izlemedi diye futbolcu almayacaksak kapatalım klubü gidelim transferi baskanmı yapıyor hoca mı yapıyor baskan forvete gerek yok hoca forvet istiyorum baskan sol kenar alacagız hoca sola harcayacak paramız yok celaleddin süper hoca kaleci istiyorum baskan almaıyorum alamıyorum piyasa cok pahalı offffff Allahım offffffff nedir günahımız.....

İbb zaten arka bahçeleri değil mi versinler jefferson'u da bedelsiz olarak.İlerleyen yıllarda nasıl olsa karşılığını alırlar.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Trabzonsporun tarihinde böyle beceriksiz yönetim yoktur..baskani baska konusur hocasi baska konusur yöneticisi baska konusur varmi böyle bir olay ya...gel aralik gelll..

Yorum

• Hoca sola Adam istemiyor - Baskan muhakkak alinmali diyor.

Hoca Kaleci sart diyor - Baskan olmayabilir diyor.

Baskan ve Hocanin Fikrinin ayni (?) oldugu TEK Konu ise mükemmel sekilde anlasiyor olmalari???

Bu nasil oluyor biri bana anlatsin yoksa aklimdan süphe etmeye baslayacagim.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca sola Adam istemiyor - Baskan muhakkak alinmali diyor.

Hoca Kaleci sart diyor - Baskan olmayabilir diyor.

Baskan ve Hocanin Fikrinin ayni (?) oldugu TEK Konu ise mükemmel sekilde anlasiyor olmalari???

Bu nasil oluyor biri bana anlatsin yoksa aklimdan süphe etmeye baslayacagim.....

ben anlatayım kardeşim sana .. yani diyor ki kongreye kadar böyle devam edecegiz .. kongre de ben yokum gelen ne yaparsa yapsın ...

Yorum

• Kaleci transferinde bekleyebilirler bencede cünkü federasyonun birtürlü cıkmayan yabancı kararı eger olumsuz cıkarsa veya Fener denildigi gibi Hasagici alırsa Sakaryanın eli kolu baglı kalacak sadece biz kalacagız onu isteyen daha ucuza alınabilme ihtimali var ama kaleci almayacagız demek cok yanlıs Jefferson nerede sayın baskan niye noter tesbiti yaptırıyorsun o zaman kampa niye gelmedi madem o kadar güğveniyorsun bu adama bıktık artık bu her sene senin kaleci senaryolarından büyüksehir beloediyeden kurtarıcı olarak getirdigin Ahmet sahin nerede onu veremiyorsun biryere demi gözünün bebegi senin o aslında o kalsın bu takımda Aralık ayında seni tek kelimeyle anlatmak istenirse birilerinden ahmet sahin örnek olarak verilir sayın baskan nasılda ihale alırken basarılısın nasılda gazetende hic utanmadan Gs nin Fbnin transfer haberlerini sayfalarla büyük puntolarla veriyorsun az kaldı az.......

Yorum

• BİZ DE BİR YILDIZ ALMIŞTIK“
                    Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı yıldız futbolcu transferlerine de değinen Başkan Albayrak, geçen yıl Türkiye'ye en iyi futbolcuyu getirdiklerini hatırlatırken de şunları söyledi:
                    “Marcelinho dünya çapında kendisini kanıtlamış bir isimdi. Ancak Trabzon, bu tür futbolcular için küçük bir şehir. Trabzon'daki hayata alışmaları oldukça zor. Zaten Trabzon'a geldikten sonra buraları beğenmedi, oynamak istemedi ve gitti. Trabzon'da yıldız futbolcu barındırmak gerçekten çok zor. Bu yüzden bir çok futbolcu tercihini İstanbul'dan yana kullanıyor. Bu sezon yıldız futbolcu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Ancak son ana kadar da neyin ne olacağı belli olmaz. Trabzonspor'un diğer kulüplerden üstün duruma gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilecek, burada barınabilecek futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor.“

vayyy Trabzon bu tur futbolcular için KÜÇÜK bir sehırmış....
                    BAŞKANNNN BENCE SEN BU TAKIM İÇİN KÜÇÜK Bİ BAŞKANSIN DEFOL ARTIK...
                    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Hasim baba ve saz arkadasları Zeyyat bey uzun bir aradan sonra gözükmüşler inanın Hacıosmanoglunu da sevemedim sevmem ama o adam olsaydı yapmıstı transferleri bu adamlar aile babası etliye sütlüye karısmayan adamlar nasıl yapacaklar transfer

Yorum

• Genç yıldız atağı

Ali Bilgin’in işini bitiren Fenerbahçe Yönetimi’nin gündeminde yeni gençlerin de olduğu ortaya çıktı.
                        25.06.2007

Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan Ankarasporlu Özer Hurmacı’yı Sarı-Lacivertli renklere bağlamak isteyen idarecilerin, Başkent ekibinin kapısını bu hafta içerisinde çalacağı ifade edildi. Ankaraspor Yönetimi’nin ise konuyu teknik direktör Aykut Kocaman’a iletip gelecek yanıta göre hareket edeceği açıklandı.

Yorumsuz

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben anlatayım kardeşim sana .. yani diyor ki kongreye kadar böyle devam edecegiz .. kongre de ben yokum gelen ne yaparsa yapsın ...
                          Kardesim olan Ts nin bir senesine(lerine) olacak. Bu iki kel gidecek. Biz yarasini sarmak icin belki 3 yil sabir isteyecez. yarayi bir gunde acarsinda tedavisi icin cok ugrasirsin
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• eskiden yalan rüzgari diye bir dizi vardi.....bizde o hale döndük basrollerde nuri ve ziya yardimcilari baser ve stichus....

serkanin bi aciklamasi.....

Yaşının genç olduğunu ve milli takımda yeniden yer almanın tek amacı olduğunu belirten Trabzonsporlu futbolcu, asıl mevkiinin orta saha olduğunu ve Trabzonspor'da bu mevkide görev almak istediğini belirtti. Trabzonspor taraftarların coşkusuna hayran olduğunu kaydeden Serkan, "Trabzonspor taraftarı en büyük başarıları hak ediyor. İnanılmaz ateşli, coşkulu ve takıma sahip çıkan bir yapıları var. Avni Aker Stadı'na her deplasmana gittiğimizde o coşkuya hayran kalırdım. Onların karşısına çıkmak için adeta gün sayıyorum" dedi.

Yorum

• Bedavadan nasıl reklam yapılır ?

bu sorunun cevabını ögrenmek isteyen arkadaşlar yukarıdaki resime bakabilir

marcelinho100 kardeşim sana katılıyorum eski 2. başkanı bende sevmem ama dediğin çok dogru bence de ...

Yorum

• Bu yönetim daha ne duruyor bu takımın başında biri bana açıklası lütfen
                                Bizim bu taraftarda nasıl bukadar sabırlı olabiliyor biri bunuda bana açıklasın
                                Ben ilk uçakla Trabzona gidip klup binası önünde tek başıma neden protesto yapmıyorum bende açıklayamıyorum

Bu komedi ne kadar sürecek????????
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X