Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...orkun(aykut)...

...song... ...ismail Bouzid... ...thomas(servet)... ...volkan Yaman...

...sabrİ... ...linderoth... ...arda...

...lincoln...

...Ümİt Karan... ...necatİ(h.ŞÜkÜr-h.kabze)...

Vallahİ Adamlara Ezİk Dİyoruz Da Boyle EzİklİĞe Bİzİm YÖnetİcİler Kurban Olsun. Adamlarin 100 Mİlyon Dolar Borcu Var Kurduklari Takima Bak...
    İmrenmemek Elde DeĞİl... Bİ De Hala Bİrezİlya Dan Bİr Forvet , Rhomedall Ve Kayserİden GÖkhan Topuz İÇİn Saldiriyorlar...
    doğru söylüyorsun bende imreniyorum yaptıkları taransferler ve kurdukları kadroya. bizim gibi büyük bir takıma 30 trilyonu çok görenlere ne demeli bilmiyorum. adamların dolar olarak borçları bizim rakamın üç katından fazla ve yaptıkları transferler ortada.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• gs bu kadrosuyla hiçbirşey yapamaz.garip olan şey bu sene transferde çok suskunuz.eğer başkan bu sene transfer yapmazsa önümüzdeki sene gidici gibi görünüyor.kaleci bile alamadık

Yorum

• dediğin gibi imrememek elde diğil üzülmemek elde deil elmiz kolumuz bağlı beklemek adam kötü yapıyoo ne hallere düşürdün bizi albayrak

Yorum

• dandik 2. lig topçularına dünyalar kadar parayı pazarlıksız şakır şakır diye önlerine döküyorlar ama avrupadaki süper oyunculara gelince paramızı çarçur etmeyeceğiz diyorlar, ulan sanki bunları birileri tutup Trabzonsporu batır diye başımıza belşa etmişler görevlendirmişler ,yazıklar olsun bunlara ula takımı 2. lig karmasına çevirdiler seneye daha kötü olacak , hatta tatilimizide rezil ettiler artık geçen yazın muşamba geldi muşamba gitti davası vardı bu yazda bobadilla geldi bobadilla gitti davası var

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ALFONSO TRABZON'A ÇOK YAKIŞIR

Geçen sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olan Brezilyalı Alfonso Alvez’i almak isteyen bordo-mavili yöneticiler kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor

İKİ sezon önce İsveç’in Malmö takımında forma giyen ve Beşiktaş’a karşı da 2 kez oynayan Brezilyalı Alfonso Alves, Trabzonspor’un gündemine girdi. Geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan 26 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Alves adeta bir gol makinesi olarak kabul ediliyor. Geeçen sezon ciddi bir sakatlık geçirip, 4-5 maç sahalardan uzak kalmasına karşın Heerenveen forması altında ligde tam 34 gol kaydeden, kupada da rakip fileleri 6 kez havalandıran Alves için geniş bir araştırma başlatıldı. GEÇEN sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, İtalya liginde atılan gollere verilen puanın fazlalığı nedeniyle krallığı Totti’ye kaptıran Alves’le ilgili gelen öneriden sonra konu teknik direktör Ziya Doğan’a da soruldu. Doğan’ın “Çok etkili bir golcü. Alınabilirse harika olur” dediği kaydedildi. Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor.

he oldu mancherster united adama 20 milyon euro veriyoda adamlar satmıyo biz üce bese alırız
            !

Yorum

• paramız yok diyen paralı başkan

Yorum

• kimseyi istemiyorum serhat akını alsınlar onada razıyım bonservisi elinde hem
                !

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Albayrak'tan transfer açıklaması...

Yunus Emre SEL / TRABZON (DHA)

TRANSFER konusunda teknik heyetle yönetim arasında hiç bir sorun yaşanmadığını belirten Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, “Bunlar dedikodu. Her şey istediğimiz gibi gidiyor“ dedi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ
                  Herkesin takımı yıpratmaya çalıştığını öne süren Başkan Nuri Albayrak, bu tür dedikoduların nereden çıktığını anlamadığını da vurgularken şöyle devam etti:
                  “Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Trabzonspor'un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyoruz. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın elinde bol alternatifli bir transfer listesi var. Bir futbolcu olmazsa, diğerini alırız. İlla bir futbolcuyu alın diye de Ziya Doğan ısrar etmez. Listesindeki tüm oyuncular ona göre Trabzonspor'da oynayabilecek seviyede. Biz de bu listedeki oyuncuların arasından Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda en iyilerini kadromuza katmaya çalışıyoruz. Yıpratılmaya çalışılıyoruz ancak dimdik ayaktayız.“

“SOL KANAT VE OYUN KURUCU LAZIM“
                  Başkan Albayrak, oyun kurucu ve sol kanada transfer yapmak için temaslarının sürdüğünü açıklarken de şöyle konuştu:
                  “İsim söylemem doğru olmaz. Bir futbolcuyla kesin olarak anlaşmadan kimseye ismini söylemem. Ancak sol kanat ve oyun kurucu olarak nitelendirdiğimiz 10 numarada eksikliklerimiz olduğu doğru. Bu bölgede alternatifimiz oldukça az. Bu yüzden buralara acilen transfer yapmamız gerekiyor. Bunun dışında antrenörümüzün takviye istediği bir iki bölge daha var. Buralara da gerekli transferleri yapacağız. Ben forvete transfer yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Yine de çok iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde alabiliriz. Kaleci konusunda ise çok ısrarcı değilim. Tolga ve Jefferson'dan oldukça umutluyum. İkisi de genç ve gelecek vadeden isimler. Özellikle Tolga'dan çok şey bekliyorum. Onun biraz daha yetişmesi gerektiğini düşünüyorum.“

“BİZ DE BİR YILDIZ ALMIŞTIK“
                  Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı yıldız futbolcu transferlerine de değinen Başkan Albayrak, geçen yıl Türkiye'ye en iyi futbolcuyu getirdiklerini hatırlatırken de şunları söyledi:
                  “Marcelinho dünya çapında kendisini kanıtlamış bir isimdi. Ancak Trabzon, bu tür futbolcular için küçük bir şehir. Trabzon'daki hayata alışmaları oldukça zor. Zaten Trabzon'a geldikten sonra buraları beğenmedi, oynamak istemedi ve gitti. Trabzon'da yıldız futbolcu barındırmak gerçekten çok zor. Bu yüzden bir çok futbolcu tercihini İstanbul'dan yana kullanıyor. Bu sezon yıldız futbolcu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Ancak son ana kadar da neyin ne olacağı belli olmaz. Trabzonspor'un diğer kulüplerden üstün duruma gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilecek, burada barınabilecek futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor.“

HASAGİÇ SIKINTISI
                  Trabzonspor, kaleci Hasagiç için Fenerbahçe'nin de devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Daha önce Hasagiç'le anlaşmasına rağmen sözleşme imzalatamayan bordo mavili yönetim, gözde kalecinin tercihini hangi takımdan yana kullanacağını beklemeye başladı.

MEHMET ÇAKIR GÜNDEMDE
                  Bu arada Fenerbahçeli Uğur Boral'ın Trabzonspor'a gelmek istememesi üzerine transferinden vazgeçen yönetim, Gençlerbirliği'nin genç orta saha oyuncusu Mehmet Çakır için harekete geçti. Teknik direktör Doğan'ın da Mehmet Çakır'a sıcak baktığı öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

DOĞAN'DAN RET
                  Öte yandan Çaykur Rizespor'un almak için girişimlerde bulunduğu Tayfun Cora ve Ufukhan için Ziya Doğan'ın yönetime, “Şu anda göndermeyi düşünmüyorum“ dediği belirtildi.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bizimkilerin transfer yapacağı falan yok.gidip bari lincolü karşılayalım bi hoşgeldin boşgittin diyelum
                    Özkan SÜMER

Yorum

• artık yeter ama ya.Cidden bu başlığa bakınca sinir krizleri geçiriyor insan.

Yorum

• Ve işte olan oldu hicbir kaleciyi alamayan Trabzonspor baskanı sayın kelimesini sadece klubümüzün baskanı oldugu icin zoraki olarak getiriyorum adının basına Sayın Albayrak jefferson ve Tolgaya güvendigini söylemis be Sayın Baskan madem güveniyordun bu ikiliyede niye deli gibi kaleci arıyorsun rakiplerinin iki iyi kalecisi varken birde ücüncü kaleci olarak Hasagici Orkunu Rüstüyü Hakanı alıyorlar bir seninmi kalen süper sayın baskan yoksa sizde diger baskanlarda olmayan acayip bir alamama ikna edememe kabiliyeti mi var hocan sabah aksam sol kenara oyuncu gerek yok derken sen burda sol diyorsun hey baskan forvete de gerek yok demi zaten Fatihide gerek olmadıgı icin sattın demiş:

Mümkünse konusma Sayın Baskan konusma her acıklaman fiyasko:
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• barça da henry i kaptı hemen.bari kaka yı kaçırmayalım
                          Özkan SÜMER

Yorum

• hayret ya .. kaleci için ısrarcı olmayacakmış .. takımın kalecisi yok ..

tolgaya güveniyormuş vs vs vs vs .. para yok alamam demiyor da ..bıraksınlar bu güven işlerini ...

futbolda atan ve tutan iyi olacak bu kadar basit ...

bizim başkan ne diyor .. forvet ( atan yani ) gerek yok .... kaleci ( tutan yani ) ısrarcı değilim .. tolgaya güveniyorum ..

başkan sen öyle konuşuyorsun da sana güvenen yok nasıl olacak bu iş ?

Yorum

• ALLAH rızası için sayın başkanın her cümlesini anlamaya çalışarak okuyun ... sonra üstüne mesela hepimize basit gelen resmi siteye koyulan ziyaho hoca-fenerli minik fotoğrafını koyun .. resmi yazıyla birleştirin altına , bir sayın yöneticinin "üç büyüklerden transfer yapıyoruz " açıklamsını ekleyin,cevahirdeki ts clup ın kapanmasıyla çarpın ....fb bjk gs nin yarıştığı bir lig i ZEVKli bulan başkanı bütün bunların üstüne oturtun ....çıkan sonuç
                              TRABZONSPORun sıradanlaştırılmasıdır...gayri hakkınızdan ALLAH gelsin........
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ve işte olan oldu hicbir kaleciyi alamayan Trabzonspor baskanı sayın kelimesini sadece klubümüzün baskanı oldugu icin zoraki olarak getiriyorum adının basına Sayın Albayrak jefferson ve Tolgaya güvendigini söylemis be Sayın Baskan madem güveniyordun bu ikiliyede niye deli gibi kaleci arıyorsun rakiplerinin iki iyi kalecisi varken birde ücüncü kaleci olarak Hasagici Orkunu Rüstüyü Hakanı alıyorlar bir seninmi kalen süper sayın baskan yoksa sizde diger baskanlarda olmayan acayip bir alamama ikna edememe kabiliyeti mi var hocan sabah aksam sol kenara oyuncu gerek yok derken sen burda sol diyorsun hey baskan forvete de gerek yok demi zaten Fatihide gerek olmadıgı icin sattın demiş:

Mümkünse konusma Sayın Baskan konusma her acıklaman fiyasko:

Her konusdugunda sinirlerimizi iyice geriyor.

Yazik bizlere yazik....
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X