ulan ziya istemedin koskoca boca juniorsun kalecisini bakalım senin istediğin adamlar nasıl çıkacak ,parasını çarçur etmiyorsunuz iyi ki, birde etseniz ne olacak bilmem, göreceğiz bakalım transferlerinizi seneyede erkenden havlu atsak kaçacak delik arayacaksın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne yazik ki hersene ki gibi bu senede Transferde gec kaldik. Lig bitmeden bize nereye adam lazim diye biliniyordu, hala oralara malesef Transfer yapilmadi 1 oyuncu üzerine günlerce duruyorlar yok geldi gelmedi 1 futbolcula 1 kere yok dedimi onun üzerine daha ne duruyorsun. Ne diyeyim Allah sonumuzu hayir etsin,bizi bu yünetimden en kisa zamanda kurtarsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Oemer61
Ya arkadaslar bu adam öz evladindan cok sevdigi Ayman'i yedek birakacagini mi saniyorsunuz siz???İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bence Ayman çok iyi oyuncu yedek kalmamalı,şu ana göre kadro:İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaslar bu adam öz evladindan cok sevdigi Ayman'i yedek birakacagini mi saniyorsunuz siz???
.......Jabi...................Stephanov.............Hüseyin..................Yeni.
..................................S.Balcı....................Ayman......................
Yattara............................................................................Gökdeniz
...................................... ..Ceyhun............................................
...........................................Umut.............................................En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 14:55.
Yorum
-
Yusuf Kurtuluşİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...evet ustad selim ....
...bence bu usakta ıs var.....mutlaka kadroya alınmalı.....
..hatta ...
..selim
..eyup kadrı..
..can parlayan ...gitmediyse tabi..
..bunlar mutlaka kadroya alınmalı....Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Elindeki 5-6 oyuncudan ikisini sahaya sürecektir.İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaslar bu adam öz evladindan cok sevdigi Ayman'i yedek birakacagini mi saniyorsunuz siz???
Eğer Serkan gerçek mevkisinde düşünülüyorsa Ayman'da yedek kalabilir . Defans yeteri kadar güçlenirse 2 oyuncu bu pozisyon için gayet yeterli.
Maça göre Serkan-Hüseyin , Hüseyin-Ayman , Serkan-Ayman düşünülebilir. Bu üçlü Ferhat ve Hasan'dan daha önde. Adnan'ında bu mevkide oynayabildiğinide düşünürsek rekabet oldukça yarar getirecektir.
Bu sene sağbek sorunuda çözülecektir. fakat sol tarafta hiç bir takviye olmaması , olınması muhtemel oyuncularında ligin orta düzey oyuncuları olması beni düşündürüyor. Yıllardır burayı doğrultamıyoruz. İyi bir transfer şart. Celalettin'le bütün bir sezon gitmez.
Benim için Ayman-Celalettin-Erdinç iyi bir Trabzon'un ancak klübesinde oturabilir. Bakalım zaman ne gösterecek.
Yorum
-
Dur canım çektiİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan ziya istemedin koskoca boca juniorsun kalecisini bakalım senin istediğin adamlar nasıl çıkacak ,parasını çarçur etmiyorsunuz iyi ki, birde etseniz ne olacak bilmem, göreceğiz bakalım transferlerinizi seneyede erkenden havlu atsak kaçacak delik arayacaksın
Senin tarzınla, onlar alsalar alsalar Laktakspor'dan Küçük Hüsameddin'i alırlar...?
En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 15:11.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ya akadaşlar artık dayanamıyorum 22 yaşındayım ve bir kerede olsun TRABZONSPOR'un şampiyonluğunu gormek istiyorum ama her geçen gun umutlarım tukene tukene bitme noktasına geldi. Artık bu taraftar şampiyonluk istiyor ve bunu kimse umursamıyor yonetimden. TRABZONSPOR bundan sonra şampiyon olamasada yinede TRABZONSPORUMUZU sonuna kadar desteklerim. Ben şampiyonluk istiyorum ,başarı istiyorum çunku çocuklarımıza bir az da olsun TRABZONSPOR un başarılarını anlatabilelim bizim nesilimiz buyuklerimizin anlattığı başarı oykuleriyle buyudu ama bizden sonra gelenlere ne anlatcaz biz bu takımın buyukluğunu nasıl gosterecez onlara . TRABZONSPOR sıradan bir anadolu takımı değil ve aslada olmamalı ama malesef bu gidişle 3. luğe 4. luğe sevinecek sıradan anadolu takımlarına benzicez turkiye kupasına buyuk başarı sayan sıradan anadolu takımlarına donecez. bununda mımarı çok sevgili (!) yoneticilerimizdir ve teknik heyetimizdir. Konu başlığıyla biraz alakasız oldu ozur dilerim ama içimi biraz da olsun boşaltmak istedim bu başlığı okurken.Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
Can ve Cem bunların bu inatçılıgı ve yapabilirim olanlardan neyim eksik ki düşüncesi çok güzel...İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan parlayan rest çekmiş ve konyasporla anlaşmış sanırım
Zamanında ağlayarak giden arkadaşlarımızıda biliyoruz...(mecburiyetten)
Dayanın gencler... Sabır. Sabır. Sabır.
Güzel günler yakında. Size gereken değeri verecek birileri bekliyordur elbet kenarda...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum